- 17 Haziran 2013
- 25
- 1
Canımcnmmm sanırım özelden mesaj atamıyorum henüz :) çünkü mesaj sayım dolmamış. Ama aynı konuda başka bir arkadaşımız fiyat vermiş. O arkadaşın da dediği gibi 800 TL ödedim :) 3 bölge için ve etkisi hala sürüyor.:18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcnmmm sanırım özelden mesaj atamıyorum henüz :) çünkü mesaj sayım dolmamış. Ama aynı konuda başka bir arkadaşımız fiyat vermiş. O arkadaşın da dediği gibi 800 TL ödedim :) 3 bölge için ve etkisi hala sürüyor.:18::18:
10 gun once serhat tuncere yaptırdım daha yaptırır yaptırmaz duzgunlugu anlasıldı anlım dum duz ve cok dogal tavsıye ederım
10 gun once serhat tuncere yaptırdım daha yaptırır yaptırmaz duzgunlugu anlasıldı anlım dum duz ve cok dogal tavsıye ederım
900 tl fyat söyledilerBakırköyde Dr. Filiz Özgür Çavuş Dermotoloji uzmanı orda ararsan eşleşme yapıyorlar sana randevu verdiği gün botoks isteyen başka birinede randevu veriyor kişi başı 400tl alıyor botoks'u güzel, internetten araştırabilirsin, doğumizinindeydi ama gelmiştir artık.