İstanbul'da botoks tavsiye??

Nezih karaca bu konuda cok basarili. ben iki kere goz kenarlarima yaptirdim cok memnun kaldim.fiyat konusunda kendisi yardimci oluyor merak etmeyin....

Doktor Nezih Karacayı tavsiye ederim anneme dolgu ve botox yaptı herkes yüzündeki iyileşmeyi soruyor ama kimsenin aklına botox gelmiyor çok mutlu :)

Nil bahar sende mi nezih beye gittin ☺️ Çok mütevazi ve nazik bir bey kliniğin bahçesi ve ekibide çok sıcak biz çok sevdik

10 gun once serhat tuncere yaptırdım daha yaptırır yaptırmaz duzgunlugu anlasıldı anlım dum duz ve cok dogal tavsıye ederım

Ben birçok kişiye şimdiye dek botox yaptırdım. Ancak artık sabit doktorum var. Dr. Özgür Evren Ersoy. Bir işlem bu kadar mı doğal olur, kimse botox olduğumu farketmiyor,ancak tanıdığım herkes sende bir değişiklik, duruluk var diyor. Ben kendisinden çok çok memnunum. Ayrıca hastalarına yaklaşımı,bilgilendirmesi çok iyi. Uygularken iğnenin battığını bile hissetmiyorsunuz. Eli inanılmaz hafif ve konusunda gerçekten uzman. Kadınlar kulubunden bir çok arkadaşın kendisi hakkında pozitif yazıları var. Araştırın göreceksiniz. Buradan kendisine teşekkürlerimi yenilemek istiyorum.

İstanbul estetik fatihte yaptırdıgım yer benimde botox 650 yaptırdım şuan kampanya varmış kızlar 550 nasobial bölgeye dolgu yaptırdım 850 oda şuan 750 lerde ablama gözaltı dolgusu yaptırk en risklisi buydu 850 indirdik morarma vs gibi sorun yaşamadık ilk fırsatta gözaltıma yaptırcam netten bakarsanız telefon vs bilgi alablirsiniz

Kızlar Ladonna Poliklinkteki doktorlar gerçekten bu konuda çok iyiler. Senin mimik analizini alıp ona göre işlem uyguluyorlar. Tavsiye ederim ben düzenli olrak yaptırıyorum.

merhaba...benim istanbulda önerebileceğim tek yer ürorad dermatoloji polikliniği olur.tüm yüz botoksta inanılmaz uygun fiyat ve kaliteli ürünle işlem yapıyorlar.

Bende buraya uyeyim uzun zamandır, hic yorum yapmamistim ama ozgur beyin adını gorunce yazmadan edemedim .ozgur beyle tanismamiz yaklasik on sene oncesine dayaniyor.selulit tedavisi icin yer ararken tesadufen tanistik.o gun bugundurde pesindeyim.bakirkoydeydi eskiden sonra atasehir sonra yani şimdi bagdat caddesi.ve ben ona 4 5 sn suren botox islemi icin taaaaaa beylikduzunden gidiyorum.trafik olursa yaklaşık 2 bucuk saat.ama inanin deger.onun o guler yüzü, her sordugunuz soruya sabirli ve detaylı cevaplari, tabikide alanindaki uzmanlığı.Izmite bile gitse giderim o kadar yani.botox dediğiniz anda onerebilecegim tek dr dur kendisi.tek botox degil tabi cildinizle vucudunuzla ilgili herşey uzmanlik alanına giriyor. Kardeşimin yüzündeki sivilce izlerine karbon peeling yapmisti.sonuc muhteşem bebek gibi bir yüz.Sonuc olarak gittiginiz zaman o guler yuzunu gordugunuz zaman, odasina adim attiginiz hele de bir islem yaptirdiginizda asla vazgecemeyeceginiz tek kisi.COK TESEKKURLER OZGUR BEY.

Botox' ta bir numaram doktorum Op.Dr. Alpaslan Topcu . Sonuclari ziyadesiyle beni mutlu etti,her kese de oneririm.

botoks konusunda dr. güneş ertürk asla önermiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada çok reklamı yapılan Özgür Evren Ersoy'a gittim kendisini tercih etmemdeki sebeplerden biri de kendisinin akupunktur uzmanı olmasıydı, malum iğnelerin en doğru yere gireceğini tahlil eden biri nasıl iyi botox yapardı değil mi? Ama öyle olmadı 2 arkadaş gittik kendisi ilgili konuşkan herşeyi açıklayan bir doktor ama yaptığı işten memnun kalmadık. Açıkçası ben hiç bir etki görmedim, çünkü kontrol seansına da gidememiştim, zaten botoxta kontrol seansı yoktur aslında, çünkü ilaç açılır ve en geç 4 saat içinde uygulanır üstelik pahalı bir ilaçtır o zaman nasıl oluyor ekstra ücret ödemeden kontrol seansı yapılıyor? Her neyse şimdi tavsiyeme geçeyim. Fulya'da Dora Hospital'daki Fatih Dağdelen. Gerçekten kaz ayaklarım tarihe karışmıştı gülerken asla kırışmıyordu. Yine de kaşları bariz kaldıran bir tavsiyeye açığım ☺️

Bakırköyde Dr. Filiz Özgür Çavuş Dermotoloji uzmanı orda ararsan eşleşme yapıyorlar sana randevu verdiği gün botoks isteyen başka birinede randevu veriyor kişi başı 400tl alıyor botoks'u güzel, internetten araştırabilirsin, doğumizinindeydi ama gelmiştir artık.
900 tl fyat söylediler

X