kızlar selam, son zamanlarda devamlı gıdı estetiği ile bişektomi araştırması halindeyim. Yazanlara da baktım hep ya reklam amaçlı ya da ankarada bulunan hekimler. İstanbulda önerebileceğiniz bir dr var mı? Bu ameliyatı olan, tecrübeli olan birileri gerçekten tecrübelerini paylaşabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda bişektomi (yanaktan yağ aldırma) güvenilir yer var mı?
- Konu Sahibi Pembepook
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2017
- 257
- 256
- 18
- 31
Selam bir arkadaşım Ufuk Askerogluna yaptırdı.Cok memnun.Oytun idilde bu konuda iyiydi.Ikisini de araştırın.Instagramda Ufuk Askeroglunun paylasimlari da var ikisini de araştırın kararı siz verin.kızlar selam, son zamanlarda devamlı gıdı estetiği ile bişektomi araştırması halindeyim. Yazanlara da baktım hep ya reklam amaçlı ya da ankarada bulunan hekimler. İstanbulda önerebileceğiniz bir dr var mı? Bu ameliyatı olan, tecrübeli olan birileri gerçekten tecrübelerini paylaşabilir mi?
Selam bir arkadaşım Ufuk Askerogluna yaptırdı.Cok memnun.Oytun idilde bu konuda iyiydi.Ikisini de araştırın.Instagramda Ufuk Askeroglunun paylasimlari da var ikisini de araştırın kararı siz verin.
Çok teşekkürler ufuk askeroğlu gerçekten cok iyi sanırım paylaşımlarını görüyorum ama oytun idili ilk defa duydum
- 25 Aralık 2017
- 257
- 256
- 18
- 31
Rica ederim.Oytun idilde iyi doktor.Muayenesi ücretsizdi.Giderseniz resimde gösterir.Basarili bir doktordu.Resim gormustuk.Biz arkdsmla birlikte gittiğimiz için ikisini de biliyorum.Ufuk Askeroglu gerçekten çok iyi.Biraz araştırın ikisini de gidin bence.Fikir sahibi olursunuz.Sonra karar sizin :)Çok teşekkürler ufuk askeroğlu gerçekten cok iyi sanırım paylaşımlarını görüyorum ama oytun idili ilk defa duydum
- 19 Aralık 2016
- 69
- 21
- 38
- 32
Kal
kalıcı diye biliyorum, tek korkum yaşlanınca bu sefer iyice çökük olmasıkızlar bu bişektomi kalıcı birşey mi yoksa zamanla yağ oluşuyor mu tekrar
- 13 Aralık 2017
- 110
- 37
- 98
- 60
kızlar selam, son zamanlarda devamlı gıdı estetiği ile bişektomi araştırması halindeyim. Yazanlara da baktım hep ya reklam amaçlı ya da ankarada bulunan hekimler. İstanbulda önerebileceğiniz bir dr var mı? Bu ameliyatı olan, tecrübeli olan birileri gerçekten tecrübelerini paylaşabilir mi?
- 13 Aralık 2017
- 110
- 37
- 98
- 60
Yaşımız kaç bilmiyorum ama yaşınızı varsa şayet yanak altındaki olan yağlar bile Şakaklardan gerçekten hacim yaratabiliyor hem göz altıda doluyor bence onları aldırmadan önce iyi bir doktorla görüşüp en de ameliyatında beraber olmanızı tavsiye ederim zaten ikisini beraber yapıyorlar benim orta 100 germe ameliyatım yapıldı bu yapılırken yanağımdan bir şok demeni de yapıldı bence bu ameliyatlar kombine ameliyatlar benim yüzümde hiç birinde ameliyat izi yok Şakaklardan biraz içinden girildi mükemmel bir iş çıktı her özelden atarsan mesaj sana resimleri de gönderirim.10 ibrahim Karaca başaran bir araştırabilirsin de ben burada şov amaçlı bir şey yazmıyorum çok memnun kaldım doktordan hiçbir şekilde Asimetri sorunum da yok onuncu gün zaten sokağa çıktım 15. gün de hiç kimse anlamadı yüzümü Aynı şekilde ameliyat olan iki arkadaşım daha var bu siteye üye iyilerdi onlarda zaten paylaşacaklar resimlerini ve tecrübelerini gerçekten çok memnunuz bize anlatıldığı gibi uzun sürmedi bizim iyileşmez çünkü göz altından kesilmedi Hollywood ameliyatıymiş bu o yıldızları yapılıyor muş dışarda dikiş yok morluk yok 15 gün içinde her türlü faaliyeti katıla biliyorsunuz ben çok mutluyum illa bunu yapacaksın diye bir şey yok karar vermeden önce doktorla görüşün isterseniz bir şok demedi de yapıyor zaten
- 14 Ocak 2016
- 441
- 40
- 48
- 41
Merhabalar bende düşünüyorum yüzüme dokunuşlar lütfen banada resimlerinizin öncesi ve sonrasını atarmısınız rica etsem Dr araştırıyorumYaşımız kaç bilmiyorum ama yaşınızı varsa şayet yanak altındaki olan yağlar bile Şakaklardan gerçekten hacim yaratabiliyor hem göz altıda doluyor bence onları aldırmadan önce iyi bir doktorla görüşüp en de ameliyatında beraber olmanızı tavsiye ederim zaten ikisini beraber yapıyorlar benim orta 100 germe ameliyatım yapıldı bu yapılırken yanağımdan bir şok demeni de yapıldı bence bu ameliyatlar kombine ameliyatlar benim yüzümde hiç birinde ameliyat izi yok Şakaklardan biraz içinden girildi mükemmel bir iş çıktı her özelden atarsan mesaj sana resimleri de gönderirim.10 ibrahim Karaca başaran bir araştırabilirsin de ben burada şov amaçlı bir şey yazmıyorum çok memnun kaldım doktordan hiçbir şekilde Asimetri sorunum da yok onuncu gün zaten sokağa çıktım 15. gün de hiç kimse anlamadı yüzümü Aynı şekilde ameliyat olan iki arkadaşım daha var bu siteye üye iyilerdi onlarda zaten paylaşacaklar resimlerini ve tecrübelerini gerçekten çok memnunuz bize anlatıldığı gibi uzun sürmedi bizim iyileşmez çünkü göz altından kesilmedi Hollywood ameliyatıymiş bu o yıldızları yapılıyor muş dışarda dikiş yok morluk yok 15 gün içinde her türlü faaliyeti katıla biliyorsunuz ben çok mutluyum illa bunu yapacaksın diye bir şey yok karar vermeden önce doktorla görüşün isterseniz bir şok demedi de yapıyor zaten
- 13 Aralık 2017
- 110
- 37
- 98
- 60
Bende sizin için doktoruma sorarım bendende çıkardı doktor ama endoskopik yuz germenin içinde yaptıArkadaslar... bu ameliyati bende olmak istiyorum. Yilbasindan önce fiyat sordugum bir doktor, 6000tl dedi. Ayni doktora dün sordum, 8000tl! Nasil olur? Doktorlarin bu fiyat politikasini anlamiyorum. 8000tl nedir ya? Burun degil ki bu!
Bende sizin için doktoruma sorarım bendende çıkardı doktor ama endoskopik yuz germenin içinde yaptı
Cok tesekkür ederim. Bakalim ne cikacak. Ama 6.000-8.000tl cidden cok ucuk fiyat
- 13 Aralık 2017
- 110
- 37
- 98
- 60
Kaç yaşındasınCok tesekkür ederim. Bakalim ne cikacak. Ama 6.000-8.000tl cidden cok ucuk fiyat
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
siz before afterları buraya yükeleyebilir misiniz ya da bnmle de paylaşabilir misiniz,Kaç yaşındasın
- 13 Aralık 2017
- 110
- 37
- 98
- 60
Slm benim arkadaşım salih onur basat a yaptırdı harika oldusiz before afterları buraya yükeleyebilir misiniz ya da bnmle de paylaşabilir misiniz,
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
- 19 Mayıs 2018
- 65
- 11
- 1
- 43
.Dr Ekrem Keskin ben kendisine meme estetiği oldum ama bekleyen hastalarını görmüştüm bişektomi yaptıran kendimde düşünüyorum yaz sonu ona yaptırmayı.Benim arkadasıma da 6bin demiş, çok geldi bana da.
Bu doktora da bakiyim çok teşekkürler
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
canım hiç bu konuyla ilgili bir aksiyon aldın mı, veya estetik vs olarak merak ettim :)kızlar selam, son zamanlarda devamlı gıdı estetiği ile bişektomi araştırması halindeyim. Yazanlara da baktım hep ya reklam amaçlı ya da ankarada bulunan hekimler. İstanbulda önerebileceğiniz bir dr var mı? Bu ameliyatı olan, tecrübeli olan birileri gerçekten tecrübelerini paylaşabilir mi?