• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Quatia

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
68
11
13
İstanbul
Merhabalar,

Avrupa yakasında deneyimli annelerden ve hamilelik takibi için gittiği doktoru öneren anne adaylarından doktor ve hastane önerilerini burada paylaşalım.

Doğum yaklaştıkça özellikle ilk deneyimini yaşayacak olan anne adayları için heyecan ve endişe dönemi başlıyor. Bu süreçte doktor ve hastane çok önemli. Henüz tamam işte budur dediğim bir doktorla karşılaşamadım ne yazık ki. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın.
Sevgiyle.

(Konuyla alakalı güncel başlık bulamadığım için bunu açtım)

merhaba

medipol mega ebru hanımdan çok memnunum,tavsiye ederim

Ben de Balat Hastanesinde Nevin Şençoban'a gidiyorum, senelerdir hiçbir şikayetim yok kendisinden

Teşekkür ederim öneriler için. Peki doğum içinde aynı doktor ve hastaneleri mi tercih edeceksiniz?

Gerçi bana epey uzak kalıyor her ikisi de ama :/ araştırmaya devam...

Teşekkür ederim öneriler için. Peki doğum içinde aynı doktor ve hastaneleri mi tercih edeceksiniz?

Gerçi bana epey uzak kalıyor her ikisi de ama :/ araştırmaya devam...

büyük ihtimalle aynı ebru hanım ve medipol mega olur, şu an için en büyük korkum doğum zamanı ebru hanım izne çıkması ,düşünmemeye çalışıyorum, inşallah her şey yolunda gider, ebru hanım olmazsa da tercihimi suna hanımdan yana kullanırım

geçen hafta mecburiyetten medical park bahçelievlere gitmiştik, Allah kimseyi oraya düşürmesin diyorum, sinir olup geldik,
sanırım doktoru sevmek gerçekten çok rahatlatıcı oluyor :)

Ben hamileliğimin en başından beri Maslak-Acıbadem hastanesine gidiyorum . Doktorum Prof. dr. İbrahim BİLDİRİCİ. ben her anlamda çok ama çok memnunum. Profesör oluşu ayrı bir güven veriyor bana. ayrıca çok ılımlı, soğuk kanlı, sempatik bir insan. ikinci kez annelik düşünürsem gözüm kapalı yine aynı doktoru ve hastaneyi seçerim. Ben doğumumu da bu hastanede ve kendi doktorumla gerçekleştirmeyi planlıyorum. ben gebelik planlarken çok ama çok araştırdım ve aylar süren araştırmlarım ardından ibrahim beyi seçtim. kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar,

Avrupa yakasında deneyimli annelerden ve hamilelik takibi için gittiği doktoru öneren anne adaylarından doktor ve hastane önerilerini burada paylaşalım.

Doğum yaklaştıkça özellikle ilk deneyimini yaşayacak olan anne adayları için heyecan ve endişe dönemi başlıyor. Bu süreçte doktor ve hastane çok önemli. Henüz tamam işte budur dediğim bir doktorla karşılaşamadım ne yazık ki. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın.
Sevgiyle.

(Konuyla alakalı güncel başlık bulamadığım için bunu açtım)

Canım bende şirinevler fatih üniversitesi hastanesine gıdıyorum julıde hanıma şimdilik memnunum bı aksılık olmazsa doğuma da aynı yere gıdecegım. Sen nerdesin yakınmı sana acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende şirinevler fatih üniversitesi hastanesine gıdıyorum julıde hanıma şimdilik memnunum bı aksılık olmazsa doğuma da aynı yere gıdecegım. Sen nerdesin yakınmı sana acaba

Merhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.

Beşiktaş'ta jinemed hastanesi. Doktorda Prof.dr tezkan çamlıbel.. Türkiye'deki en iyi kadın dogum doktorlarından biri. Yalnız fiyatı biraz yüksek eğer özel saglık sigortanız yoksa... Ama jinemed hastanesindeki diğer doktorlarda çok iyi..

Merhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.

Beylikdüzü tıp merkezi de cok ıyı dıye bılıyorum arkadasım var orda bana da dedi doğum fılan ck uygunmus bana uzak kaldıgı ıcın gıdemedım hatta bı kac ay oncesıne kadar kampanya vardı normal doğum 250 cıvarındaydı araştır canım istersen

Beylikdüzü tıp merkezi de cok ıyı dıye bılıyorum arkadasım var orda bana da dedi doğum fılan ck uygunmus bana uzak kaldıgı ıcın gıdemedım hatta bı kac ay oncesıne kadar kampanya vardı normal doğum 250 cıvarındaydı araştır canım istersen

Ben ilk kontrollerime Beylikdüzü Tıp merkezinde başladım aslında sonra tavsiye üzerine işte Avcılar'da devam ediyorum şimdi. Ayten Hanım vardı doktor. Acaba arkadaşınız kimi öneriyor? Olmazsa orada devam edeyim ben de . Çok teşekkür ederim.

Ben ilk kontrollerime Beylikdüzü Tıp merkezinde başladım aslında sonra tavsiye üzerine işte Avcılar'da devam ediyorum şimdi. Ayten Hanım vardı doktor. Acaba arkadaşınız kimi öneriyor? Olmazsa orada devam edeyim ben de . Çok teşekkür ederim.

Öğrenir haber veririm canım inşallah

bende 12 haftalık hamileyim bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum muayene ücretleri nasıl acaba?
tahliller falan pahalımı ki?
bide aylin hanım riskli gebelik konularında iyi mi acaba?

Beşiktaş'ta jinemed hastanesi. Doktorda Prof.dr tezkan çamlıbel.. Türkiye'deki en iyi kadın dogum doktorlarından biri. Yalnız fiyatı biraz yüksek eğer özel saglık sigortanız yoksa... Ama jinemed hastanesindeki diğer doktorlarda çok iyi..

bı muayene ne kadar acaba ssk gecmıyormu
benım zöel sıgortam var ama kurumdan onunda lımıtı düşük..hiç bir şeye yetmıyor

Özel sigortam olduğu halde 175 vermiştim 2 sene önce.. Sadece kadın dogum hastenesi orası.. Arayıp sorabilrsiniz... Ben çok memlunun kaldım..

Profesör olduğu için pahalıydı yarısını sigortam ödemişti. Normal ücreti 350 tl idi.. Ama ordaki diğer doktorlarda çok iyi onlarıda deneyebilirsiniz

bende 12 haftalık hamileyim bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum muayene ücretleri nasıl acaba?
tahliller falan pahalımı ki?
bide aylin hanım riskli gebelik konularında iyi mi acaba?

Acıbadem en yüksek fiyatlı hastane şu anda semtlere göre değişmiyor diye biliyorum ücretleri. Arayıp bir öğrenmek lazım.

Profesör olduğu için pahalıydı yarısını sigortam ödemişti. Normal ücreti 350 tl idi.. Ama ordaki diğer doktorlarda çok iyi onlarıda deneyebilirsiniz

Piyasanın haline bakın, sağlık kontrol bedeli bu kadar olmamalı bence, bütçemizi zorlamadan iyi bir doktor iyi bir hastane bulamayacak mıyız ? Artık isyan ediyorum yani o kadar çok araştırdım ki hastaneler arasında uçurum farklar var. Devlet hamileleri koruma altına alıyor, sigortasız olsa bile sigortalı gibi işlem görecek diye bir kanun varmış. Yakın zamanda öğrendim. Benim sigortam yok. Avcılar da muayene ücretini öderken böyle söylediler. Diğer hastanelerde durum nedir bilmiyorum. Ödeme yaparken bunu hatırlatmakta yarar var sanırım. Üç beş değil çok fazla masraf çıkıyor çünkü zamanla. Allah sonumuzu hayır etsin.

Back