Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar İzmit'teyim.Malesef burda mağaza sayısı kısıtlı modeller hep aynı ve pişti olabilme olasılığı çok yüksek.Belki İstanbul'da değişik bişeyler bulabilirim diye düşünüyorum.Bunun için hangi semte gitmeli nereleri önerirsiniz?
Kuzenimin düğünü vaktim yok diktirmek için.Bakalım eşimle paylaşacağım önerileri nereye götürse artık.Haftalarca semt semt, mağaza mağaza gezip birçok abiye almak zorunda kaldım. Kadıköy Opera Pasajı dışında her eşy birbirinin aynı, perde kumaşı gibi ağır şeyler. Diktirilebilir de. Şu an sezon sonu fiyatlar iyidir. Onun dışında Bakırköy, Nişantaşı, Ümraniye, Bahçelievler bilmemnere birbirinin fotokopisi şeyler. Kalite farkı var kumaş ve dikimde modeller aynı yani senin 500 TL'ye aldığın elbseyi biri 100 TL'ye alıp giyiyor. Kendi özel gününse diktirmeni öneririm.
İnşallah bulurum CuteMom yaa İzmitte bütün 36 bedenler tükenmiş durumda gerisini sen düşün ☺bayrampaşa 500 evler alıfuat caddesı dırek adres verdım
cok uyguna cok guzel seyler bulacagına emınım
benım dedıgım yerde bulursun hıc sıkıntı etme suanda sezon sonuda oldugu ıcın harıka abıyeler ındırımlı durumdaİnşallah bulurum CuteMom yaa İzmitte bütün 36 bedenler tükenmiş durumda gerisini sen düşün ☺
Yok tesettürlü değilim canım bakayım eşime söyleyeyim önerileri nereye götürürse artık.Anadolu yakası ve izmite yakın pendik.. Mesafe önemli değil dersen ümraniye fatih bakırköy.. Tesetturlüysen direk fatih ya da ümraniye.. Bence çokta kafanı karıstırma hem anadolu yakası köprüyü geçmek zorunda kalmazsın hemde her çeşit olan ümraniyedir..
İşte o pek rahat değil canım 2 tane elbise alacağım bir de hem kına hem düğün için.nişantaşı
bütçe rahatsa tabii