• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda 2 senelik burslu özelmi devlet üniversitesimi ?

sedaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
243
0
46
İstanbul
kızlar sizce hangisi daha iyi? ikisininde olmasına imkan varsa burslu özeldemi okunmalı yoksa devlette istanbul üniversitemi marmaramı ?

Burslu okumanı tavsiye ederim. Ama tabi hangi üniversitede burslu okumak istediğine de bağlı.

cnm burslu özel derim ben öyle okutorum ve çok fark var gerçekten..
devlet ünilerinin istanbul da olsa artık çok kalitesi kalmadı

bölümüne göre de değişir,2yıllık hangi bölüm?uyduruk bi bölümse burslu da okusan devlette de okusan iş sıkıntısı olur zaten

cnm devlet üniversitesi derim ben... ist üni kesinlikle

istanbul üniversitesinin artık sadece adı var
eğitim 0

ama işte iki senelik herkez gidebldiği için en iyisi hangisiyse o olsun istiyorum

burslu okumanı tavsiye ederim
hem eğitim açısından hem sosyal yaşam açısından çok fark var

cnm burslu özel derim ben öyle okutorum ve çok fark var gerçekten..
devlet ünilerinin istanbul da olsa artık çok kalitesi kalmadı

kesinlikle öyle
istanbul da bir boğaziçi kaldı
marmara ve istanbul eskisi gibi değil
ama hangisi daha iyi dersen marmara istanbuldan çok daha iyi

marmara içinde lise gibi kampüsü bıle yok sadece bina faln dıyolar bılmıyorum ya aklım cok karıstı ama özel daha agır basıo :(

burslu özel canım, düşünme bile. ben yazmadığıma pişmanım.
ama böyle dedik diye puanın istanbula marmaraya yeterken gidip yeni yetme özelleri yazma, biraz üst sıradakilerden bahsediyorum ben. son zamanlarda acılan özellerin bi coğunun kampüsü yok cadde üstünde bina, haberin olsun. istanbuldysan zaten bilirsin, gidip görme sansın da olur

burslu özel canım, düşünme bile. ben yazmadığıma pişmanım.
ama böyle dedik diye puanın istanbula marmaraya yeterken gidip yeni yetme özelleri yazma, biraz üst sıradakilerden bahsediyorum ben. son zamanlarda acılan özellerin bi coğunun kampüsü yok cadde üstünde bina, haberin olsun. istanbuldysan zaten bilirsin, gidip görme sansın da olur

benim de tercihim özelden yana olcak İstanbul Bilgi, Kadir Has ya da Bahçeşehir olacak sanırım:26: İstanbul Üniversitesini beğenmedim Marmara Hukuk yazıcam sadece devlet üniversitesi olarak

canım benim puanım istanbula marmaraya 2 yıllıklara yetiyodu. ama ben 2 yıllık özel yazdım %100 burslu okuyorum. gayet güzel bi eğitim alıyorum. istanbulda marmarada okuyan arkadaşlarım var şuan bin pişmanlar. teknolojik açıdan sıfırlar. her gün bi olay oluyo okullarında. şimdiki aklımız olsa özele giderdik diyolar. bende özel üni.de okumaktan gayet memnunum

ben birşey söylemek istiyorum 2 yıllıkta ısrarcı mısın bir sene daha hazırlanıp 4 yıllık seçsen bence daha güzel olur ki iki yıllıklar ne oldum demeden bitiyor.

Back