Ne zaman gideceğiniz de önemli ama hem thy'de hem de pegasus'da aradığınız gibi bilet bulabilirsiniz. 2-3 gün sonraya bile bulmak kolay ama yarın gitmeyi düşünüyorsanız söylediğiniz fiyata bulmanız imkansız gibi...
Ne zaman gideceğiniz de önemli ama hem thy'de hem de pegasus'da aradığınız gibi bilet bulabilirsiniz. 2-3 gün sonraya bile bulmak kolay ama yarın gitmeyi düşünüyorsanız söylediğiniz fiyata bulmanız imkansız gibi...
yok haftaya düşünüorum ben canım.. nasıl kolay ?? ya ben daha önce hiç bilet almadım uçağada bınmedim nasıl ve nerden ogrenecegımı bılmıyorum yardımcı olsan tatlım
yok haftaya düşünüorum ben canım.. nasıl kolay ?? ya ben daha önce hiç bilet almadım uçağada bınmedim nasıl ve nerden ogrenecegımı bılmıyorum yardımcı olsan tatlım
Sun express pazar günleri netde web sayfasında indirimli bilet satışı yapıyor.Sabiha Gökçen havalimanına gidiş dönüş daha ucuz.Pegasus var Anadolu jet var.
anadolu jete baktim oylesine bir tarih ayin 10 u icin 29 liraya bilet var aksama dogru fiyati dusmus sabah ki 59 lira..tabi vergisiz vergisiyle hepsi 114 lira..istersen bir bak birde pegasus un indirimleri oluyor..bunlarin online bilet kismina gir..yalniz bu ucuz biletler bildigim kadariyla daha sonra degismiyor esnek olanlari degistirebiliyorsun..
Canım, 29 tl lik anadolu jet fiyatlarına bakacaksın, ben baktım, gelecek hafta için 29'luk bilet var. Pegasusta da 59'luk bilet var gelecek hafta için, anadolu jet 113'e, pegasus da 120 civarına geliyor gidiş dönüş. Her saatin bilet fiyatı farklı, bazı günler de promosyon bilet bulmak zor oluyor. Ama saatlerin esnek olabiliyorsa çok rahat promosyon bileti bulursun...