istanbul.. ve hiçbir fikrim yok

Resim alabilir miyim :))

abiye gelinlik v.s dnilince artık istanbul anadolu yakaında pendikte çok göze çarpıyor ki ben pendikte ikamet ediyorum mayıs 28de de benim düğünüm var geçen ayda eltimin oldu canım oda pendikte diktirdi gelinliğini üzerine diktiler ama kiralık aldılar gelinliğin sonradan evde muhafaza açısından problem olduğunu söyledi herkes satın almaya gerek görmedi bende öyle düşünüyorum.
alışveriş detayına gelince tabi ayakkabı çamaşır muhakkak birde istediğin ekstra bişi varsa orası sende bitiyo zaten.mutluluklar dilerim şimdidenn.

Ben de orayı gezdim pak gelinlik diye bir yerin fiyatı daha uygun geldi ama kaliteli bir şey çıkar mı diye düşünüyorum
Gelinimiz sevcan gelinlik var orda diktirmisti ve cok memnun kalmisti o da
Benimki de onun yanindaki olmasi lazim iste. Ama kuzenim orda baska bir gelinlikciye diktirmisti hic memnun kalmadi kizcagiz. Ama ben de gelinimiz de ne istediysek harfi harfine yaptilar kaliplari da cok guzeldi benim boyum ufak olmasina ragmen kaliplar cok iyi oturdu

Teşekkür ederim :) inşallah içime siner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…