Avrupa Yakasında Fatih
Anadolu Yakasında kadıköy
Şuanda Kadıköy'de hazırlar 1000 lira dikimler 1500den başlıyo.
Bence ihtiyaçlarınız nedir belirleyin burdan nereden alabileceğinize yardımcı olalım o kız gelmesin.
teşekkür ederim :) aslına bakarsanız gelinlik alacağımı biliyorum da gelinlik-damatlık alışverişinde başka neler alınır onu da pek bilemiyorum. bi de semtleri ve fiyat aralıklarını bilmediğim için nişanlımı çok uçuk yerlere götürmek de istemiyorum. yani iyi bir işi var ama gelinliğe 2,5 bin liradan fazla para vermek istemem. bir de dikim seçeneği varmış ama biz 1 hafta kalabileceğiz yetişir mi acaba? kıza gelince, samimi olmadığı kişilere dahi çok karışan insanlarla pek anlaşamam yani özünde iyi biri olsa da.. umarım hiç gerek kalmaz
Eminönünde de vardı sanırım Şark ya da Şan diye bir şeydi ismi. Kızkardeşimin düğünü için gitmiştik epey indirimli cicilerr aldık :)) bunu da düşünebilirsiniz konu sahibesiisirkecide tam adını haturlamıyorum bir han vardı orda dışarıya göre oldukça uygundu fiyatlar
Hatırladım Birtaş Han dışarıya göre oldukça uygundu gelinlik fiyatları birtaş handa en alt kattaki gelinlikçi dışarıya göre yarı yarıya almıştıkEminönünde de vardı sanırım Şark ya da Şan diye bir şeydi ismi. Kızkardeşimin düğünü için gitmiştik epey indirimli cicilerr aldık :)) bunu da düşünebilirsiniz konu sahibesii
teşekkür ederim :) aslına bakarsanız gelinlik alacağımı biliyorum da gelinlik-damatlık alışverişinde başka neler alınır onu da pek bilemiyorum. bi de semtleri ve fiyat aralıklarını bilmediğim için nişanlımı çok uçuk yerlere götürmek de istemiyorum. yani iyi bir işi var ama gelinliğe 2,5 bin liradan fazla para vermek istemem. bir de dikim seçeneği varmış ama biz 1 hafta kalabileceğiz yetişir mi acaba? kıza gelince, samimi olmadığı kişilere dahi çok karışan insanlarla pek anlaşamam yani özünde iyi biri olsa da.. umarım hiç gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?