• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Sinavsiz geçişle Istanbul veya Atatürk Üniversitesinde açıktan üniversite okumak istiyorum bu universitelerde acıktan okuyan var mı? Ara sınavlar internet üzerinden nasıl oluyor evdeki bilgisayardan mi oluyoruz böyle kopya cekilenler de olur sınava girenler bilgilendirir mi lütfen:110:

Sinavsiz geçişle Istanbul veya Atatürk Üniversitesinde açıktan üniversite okumak istiyorum bu universitelerde acıktan okuyan var mı? Ara sınavlar internet üzerinden nasıl oluyor evdeki bilgisayardan mi oluyoruz böyle kopya cekilenler de olur sınava girenler bilgilendirir mi lütfen:110:

Açıköğretim sınavları internetten olmuyor.
Sınav dönemi belirlenen yerlerde oluyor.
İstanbul Üni genellikle kendi kampüslerinde yapıyor sınavları, Yıldız Teknikte de yaptığı oldu.
İstanbul'da yaşıyorsanız sorun olmaz.
Erzurum da aynı şekilde İstanbul'da sınav merkezleri var.

İstanbul Üni genellikle kendi kampüslerinde yapıyor sınavları, Yıldız Teknikte de yaptığı oldu.
Ama nette öyle yazmıyor internet üzerinden yaziyor istanbula gelmenize gerek yok yazıyor

Ama nette öyle yazmıyor internet üzerinden yaziyor istanbula gelmenize gerek yok yazıyor
Istanbul ve Atatürk aöf sınavları vizeler internet üzerinden oluyor,final sınavları ise belirlenen merkezdeki okullarda yaplılıyor,kukla_ipinin dediği uzaktan öğretim ama uzaktan öğretimde de vizeler internetten oluyor,final sınavları ise üniversitede yapılıyor.

Evdeki bilgisayardan oluyor Atatürk ünide. Kopya cekebiliyorsun :)

Evdeki bilgisayardan oluyor Atatürk ünide. Kopya cekebiliyorsun :)
Atatürk unide mi evdeki bilgisayardan istanbul unide oraya mi gitmek lazim ama haksizlik değil mi herkes kopya ceker siz aciktan Atatürkte mi okuyosunz

Istanbul ve Atatürk aöf sınavları vizeler internet üzerinden oluyor,final sınavları ise belirlenen merkezdeki okullarda yaplılıyor,kukla_ipinin dediği uzaktan öğretim ama uzaktan öğretimde de vizeler internetten oluyor,final sınavları ise üniversitede yapılıyor.
Teşekkür ederim bi an oraya gideceksem diye vazgecmistim

Atatürk unide mi evdeki bilgisayardan istanbul unide oraya mi gitmek lazim ama haksizlik değil mi herkes kopya ceker siz aciktan Atatürkte mi okuyosunz
Benim eski erkek arkadaşım okuyordu. Ataunide öyle istanbulu bilmem. Yüzde 20 civarı etkisi olduğu için agnoya çok farketmiyordu

Hımm benim görev aldıklarım finalmiş demek ki :KK48:

bende atatürk üniversitesine kayıt olmayı düşünüyorum

eğitimde online mı oluyo internetten

kitap verilmiyo mu

Back