İstanbul Üniversitesinde 3 tane işletme

ooesmaoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
61
0
86
İstanbul
benim sorum biraz farklı olacak . aynı üniversitede 3 tane aynı bölüm var fakat farklı fakültedeler . birinden bir diğerine geçiş kurum içi yatay geçişle mi oluyor yoksa farklı bir sistemle mi ? mesela işletme bölümü Siyasal Bilg Fakültesinde , İktisat Fakültesinde ve İşletme fakültesinde her üçünde de var . Geçiş yapmak mümkün müdür ? dersler aynı sonucta . Kızlar lüüütfenn yardım

ort. olayı öğrencilerin ortalamasına bağlı ama 3.50 küsür ve üstü yapmak lazım garanti olması için .

Son düzenleme:
bir bölümden çok alakasız bölümlere gecenler var benim işimin daha kolay olması gerekmezmi,?

alakasız bölüme geçiş yapma imkanı olmaz canım. yatay geçiş yönetmeliği ne yazarsa o uygulanır.ortalama daha çok seninle birlikte o dönem geçişe başvuranların ortlamasıyla alakalı. misal sen 2,5 ortalama yaptın ve senle beraber başvuru yapanlar 2,5 altında sen girersin doğrudan. ama her zaman için bu işlerde 3.00 ve üstü avantaj sağlar.

Geçiş yapabilirsin ama önemli olan ortalamanı iyi tutman ve bunun dışında, neden geçiş yapmak istediğini tam olarak bilmen. İstanbul Üniversitesi'nde bölüm geçişleri için çok başvuru oluyor fakat, geçişe onay verilenlerin sayısı çok az. Bu sebeple, ortalaman gerçekten iyi olmalı. Emin ol tek geçiş yapmak isteyen sen olmayacaksın. :)

Bunun dışında, birbirinden alakasız bölümler arasında geçiş yapmak mümkün değil. Yatay geçiş yönetmeliğine aykırı bir kere bu.

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…