Herkese merhaba,
Ben de İStanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum ve doktorum Aret Kamar'dı.
Onun öncesinde farklı bir yer denemiştim ve hayatımda hem psikolojik hem de fiiziksel yaşadıgım acıların en kötüsünü yaşamıstım.
Aret Bey'i kesinlikle tavsiye ederim. Biz eşimle gittigimizde bende ve eşimden tahlil istedi. Hatta ben ısrarla rahim filmine karsı cıktım daha onceki tecrubemden dolayı ama kendisni bana soyledigi söz cok ikna ediciydi.
benim sizin sonuclarınızı bilmem lazım ki boşu boşuna yanlış tedavi uygulayıp paranızı boşa harcamayalım demişti.
Test sonuclarına göre tüp bebek tedavisine karar verdik.
İlk denemede hamile kaldım ve şu an bir kız bebek sahibiyim.
Gebelik takibim ve dogumumu da kendisi gerceklestirdi.
Merkezdekilerin yaklaşımı hatta resepsiyinde oturan arkadasların sesimden tanıyıp ismimle hitap etmesi bile bence artı bir değer.
Herkese de hem Aret Bey'i hem de İstanbul Tüp bebek merkezini öneririm.
kızlar ben de orda yaptıracaktım aret bey ile görüşmeye gittim çok ilgili gelmedi her sorduğum soruya bilinmez dedi yani beni muayne etti para almıyorlar diyor ya YALANN 100 tl verdim birde bilmiyorum ya benden bi dünya tahlil istedi yok rahim filmi falan neyse dedim tahlil yaptırmadan burda yine bakınıyordum arkadaşların yazdıklarına bi baktım bi dünya olumsuz şeyler var birde tüp bebek uyguladığı bi kadın üçüzlere hamile kalmış ama bi şeyler olmuş aileye göre aret bey suçlu gazete yazılarını okudum çünkü ve kadın ölmüşş bu haberi duyduğumda soğudum sonra bahçeciye ve memorial e gittim ikiside aynı tedavi aynı ilaçları verdi ama ben bahçeciyi mustafa behçeciyi tercih ettim daha bi sıcak geldi sürekli bol bol dua edelim dedi ve benden aret bey kadar ne tahlil nede rahim filmi istedi her iki yerde rahim filmi 2 doktorunda dediğine göre 2-3 denemeden sonra tutmuyorsa o zaman istiyorlarmış ben duyduklarımı ve yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim herkese aynı olacak diye birşey yok mevlam nasip ettikten sonra merkezler aracı sadece
ben hiç memnun kalmadım arkadaşlar...hiç tavsiye etmiyorum....
embryolog hiç bilgi vermiyo...traansfer edilen embriyolar nasıldı hiç haberim yok...ısrarla sormama rağman iyi iyi deyip geçiştirdi...yumurta toplama ayrı bir kabustu benim için...tansiyonum 5 e 3 oldu sürekli bayıldım,istifra ettim ve beni o halimle eve yolladılar...evdede bayıldım...
yani beni allah korudu...birdaha asla gitmem...
istanbul tüp bebek sadece tüp bebek merkezi akşam kapatılan bir dükkan gibi...
bence en güzeli tam teşekküllü hastanelere gitmek...
kimse tepki göstermesin boşuna...soydular soğana çevirdiler beni...her gidişimizde muhasebeye yollandık...
şimdi başka bir merkezde tedavi gördüm...farkı daha iyi anladım...şimdiki tedavimde olumsuz oldu ama merkezden memnunum...yine oraya gitcem...reklam yapıyo dersiniz diye merkez adını vermiyorum....
Herkese merhaba,
Ben de İStanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum ve doktorum Aret Kamar'dı.
Onun öncesinde farklı bir yer denemiştim ve hayatımda hem psikolojik hem de fiiziksel yaşadıgım acıların en kötüsünü yaşamıstım.
Aret Bey'i kesinlikle tavsiye ederim. Biz eşimle gittigimizde bende ve eşimden tahlil istedi. Hatta ben ısrarla rahim filmine karsı cıktım daha onceki tecrubemden dolayı ama kendisni bana soyledigi söz cok ikna ediciydi.
benim sizin sonuclarınızı bilmem lazım ki boşu boşuna yanlış tedavi uygulayıp paranızı boşa harcamayalım demişti.
Test sonuclarına göre tüp bebek tedavisine karar verdik.
İlk denemede hamile kaldım ve şu an bir kız bebek sahibiyim.
Gebelik takibim ve dogumumu da kendisi gerceklestirdi.
Merkezdekilerin yaklaşımı hatta resepsiyinde oturan arkadasların sesimden tanıyıp ismimle hitap etmesi bile bence artı bir değer.
Herkese de hem Aret Bey'i hem de İstanbul Tüp bebek merkezini öneririm.
Valla iyi sallamışsın arkadaşım :)
1-) embriyologların hastalarla görüşmeleri için özel odalar var ve her biri size yaklaşık yarım saat vakit ayırıp bilgi veriyorlar hadi diyelim siz anlamadınız elinize embriyolarınız hakkında bilgilendirme kağıdı veriliyor bunu asla inkar edemezsin!
2-) hiçbir hasta fenalaşmış bir şekilde ordan taburcu edilmez kontrolleriniz yapıldıktan sonra ordan ayrılabilirsiniz.
3-)evet merkez akşamları kapanıyor sanki hastanedekiler gecede çalışıyor gibi bir konuşma yapmışsınız hangi hastanenin tüp bebek merkezi gecede çalışıyor söyleyin bilelim bizde doktorların ve hemşirelerin acil telefon numaralarını veriyorlar size gece birşey olursanız diye niye almadınız o numaraları resepsiyondan oda bir soru işareti?
4-) her seferinde nasıl oluyor muhasebeye yollanıyorsunuz aldıklarını ben burda açıklıyım size düzenleri bir muayene bir kontrol şeklinde ücret alınıyor muayenede muayene parası neyse ödersiniz öbür sefer hiçbir ücret alınmaz yani bu söylediğinizde maalesef boş çıktı her seferinde asla muhasebeye yollanmazsınız ne ödeyeceğinizi bilirsiniz
Çok memnun kaldım ben belkide tepkim bu yüzden okurken nasıl yaaa diyorsunuz ...
Evet benimde çok dikkatimi çekti telefonda daha Alo der demez sesimden tanıyorlar resepsiyonundan tut hemşiresine doktoruna kadar hepsi tek tek hastalara ismiyle hitap ediyor sizi tanıyorlar üstelik orda tek ben değilim bir sürühasta var herkesle aynı ilgi demekmiş