- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende son denememi suzan hanımda yaptırdım doktorların ve çalışanların ilgisi güzeldi
fakat
transferden önce endometriom tabakasına bakıldı ince olduğu için transferim iptal oldu ve emriyolarım donduruldu
1 ay sonra dondurulmuş transferi oldu ve sonuç negatif
bende istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmak istiyorum şubat ayında ön görüşme için gideceğiz
ön görüşmede neler götürmemiz gerekiyor yanımızda bilgi verir misiniz arkadaşlar.
merhaba, ben istanbul tüpte emre karatekelioğlu ile tüp yaptım ve ilk denememde pozitif sonuç aldım. şu an 8+5 hamileyim.
ben zaten sgk raporlu olarak tedavi gördüğümden rapor aşamasında yapılan tüm tetkiklerimi götürmüştüm. başkaca bir tahlil tetkik istemediler. ama belli başlı olarak şunlara baktılar:
adetin 3. günü yapılan hormon tahlili
varsa yumurtalık rezervini gösterir 3. gün çekilmiş ultrason sonucu(yoksa da zaten kendileri bir daha bakıyor)
tsh, şeker,kolesterol bakılan kan tahlili sonuçları
hsg filmi
biz erkek infertilitesinden dolayı başvurduğumuzdan: eşimin spermiogram sonuçları
varsa genetik test sonuçları(bizim yaşımız 35in üstünde olduğu için riskli gruptaydık tromobofili paneli ve karyotip analizi testleri yaptırmıştık)
bende pko var o yüzden hamile kalamıyorum eşimde herhangi bir problem yok allaha şükür pko olduğu içinde en azından diğer infertile gruplarına göre daha şanslı olduğumuzu söylemişti burada ki doktorum
ben aret kamarı düşünmüştüm en azından tv de gördüğüme göre daha cana yakın gelmişti ama emre beyide düşünebilirim.
bu arada seni de tebrike derim allah kucağına almayıda nasip eder inş.
ayrıca cevabın içinde tşk ederim.
bende aret bey de tedavi oldum şuan 35 haftalık hamileyim inşallah kucağımada almak nasip olur allah herkese yaşatsın bu duyguları hep dua ediyorum hepinize.
bende istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmak istiyorum şubat ayında ön görüşme için gideceğiz
ön görüşmede neler götürmemiz gerekiyor yanımızda bilgi verir misiniz arkadaşlar.