- 20 Mart 2008
- 141.189
- 212.326
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçim zamanı gelince atıp tutuyorlardı nedense,öyle laflar söyleniyordu ki.Hanim ablacım neden yazsınlar ya banlancaklar ya kavga çıkcak..
herkes bir bireydir ve özgürdür kimseyi oyuyla görüşüyle eleştiremeyiz ozaman herkes tep tip olurdu.
Ben diyorum inşallah çok güçlü bir devlet olup adaletimizin işlediği bir devlet oluruz.
Adaletimize güveniriz deriz bizim arkamız da.
Ülke de en büyük sorun zaten adaletin sağlanamaması.
Sorun bu ya körü körüne bağlanmak. Ama vardır bildikleri. Surda birini kesseler vardır bildikleri....Seçim zamanı gelince atıp tutuyorlardı nedense,öyle laflar söyleniyordu ki.
Özgür iradeye saygım vardır,kişiye kzıdığımız tek şey fanatik olmalarıydı buna tepki veriyorduk sadece.
Bizler nasıl oy verdiğimiz partinşn yanışlarını görünce dile getiriyorsak aynı tepkiyi onlardan da bekledik maalesef.
Yanlışı var diyende oldu sonuna kadar savunanda oldu.
Adalet kalmadı ki artık bu ülkede.
Sıkıntı burada zaten,körü körüne bağlanmak neden diye soruyorsen kendince cevap veriyorlar.Sorun bu ya körü körüne bağlanmak. Ama vardır bildikleri. Surda birini kesseler vardır bildikleri....
tüh allah belasini versin ya şu zihniyetlerin.Eki Görüntüle 2806598
Eki Görüntüle 2806599
Şu iğrençlikleri görmek bile insanı dehşetesürüklüyor .
Allah belanızı versin sizin pislik insanlar.
Devamı var daha..tüh allah belasini versin ya şu zihniyetlerin.
nasıl zihniyette insanlar ya bunlar.Devamı var daha..
Kaın düşmanları bunlar,sanki bunlarıda bir kadın doğurmadı.nasıl zihniyette insanlar ya bunlar.
bunlari analari dogurmamis s.çmış diyecegim de laf yine bir kadina gidecek uzuluyorum, o yuzden döl israflari demek istiyorum
nasıl yetiştiriyorlar abla bu insanlsri, ne yiyip iciyor ya bunlar.Kaın düşmanları bunlar,sanki bunlarıda bir kadın doğurmadı.
İşin gerçeği şiddet olan evde başlıyor bu düşmanlıklar.nasıl yetiştiriyorlar abla bu insanlsri, ne yiyip iciyor ya bunlar.
işin acı tarafi bunlardan etrafimizda zibilyon tane var ve biz gercek yuzlerini gosterene kadar kim olduklarini zihniyetlerini anlayamiyoruz.
insan dedigin etrafinda olup bitenlerden yaşananlardan feyz alip ona göre kendini şekillendirmez mi abla.İşin gerçeği şiddet olan evde başlıyor bu düşmanlıklar.
Anlayamaıyoruz zaten,ancak oturup tartışacaksın ki o zaman anlayabiliriz düşüncelerini.
Dediğin gibi olmuyor maalesef.insan dedigin etrafinda olup bitenlerden yaşananlardan feyz alip ona göre kendini şekillendirmez mi abla.
tecrübe dedikleri tam olarak bu degil mi?
bunlarin ki genetik bir problem bence.
dayak yedik dayak atayim, tecavuz gordum tecavuz edeyim seklinde olmamali bence bu tecrube.
dayak yiyenin nasil can acittigini, tecavuzun nasil yipratici incitici bir sey oldugunu en iyi boyle insanlarin bilmesi gerekmez mi?
bu neyin hirsi neyin intikami.
şiddetin her türlüsünu normal olarak mi goruyor diyosun.Dediğin gibi olmuyor maalesef.
Ailede şiddeti yaşayan gören erkek8,(bazı erkekleri tenzih ederim burada) ileriki yıllardada aynını yaşatıyor etrafına,bunu eş olarak değilde genele yaymak lazım.
Zihinleri bir tek şiddete çalışıyor artık,zevk mi alıyor bir şeylerin intikamı mı acaba yaşadıkları şeyler.
Şöyle düşün,sokakta hayvana zarar verenler varya acımaz basar tekmeyi yada öldürür.,çünkü sevgi görmemiştir evinde.şiddetin her türlüsünu normal olarak mi goruyor diyosun.
cunku asıl normali bilmiyor
Ben bugün yıkıldım kapalı bir kadın erkek küçümseniyor.Erkeklerin namusu basitleştiriliyor.Aile kavramını yok ediyor erkeği şiddete yöneltiyor gibi laflar duydum.Savunulmayan hakları biliyorum karşı olduğum için bana kafir diyorlar.Neymiş sözleşme dinimize karşıymış.Biz kuranda bir ayette bahsediliyormuşuz ama Rabbim okadar güzel yazmış ki kadını kaburganızı söküp o kemiklerden yarattık asıl tabii( toprak ) yarattım koruyun.Okadar bilinmeyen var ki bir kadının bunu söylemesi bunu kahretti. Şuan bunları söyleyen kadın için düşünüyorum çok dindarsa o çekilen kamera da haramdır.Senin konuşman bile çok saçma yazık çok yazık.Bunu hem cinsim yapıyorsa biz ne olcaz..Bunu destekleyecek kadınlar çıkacak kesin. Her ne yapsa doğrudur diyen insanlar var