• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

hayırlı olsun canım,Aytek Bey mi girdi opunuza ? benim doktorum kendisi çok ilgili cok tatlı bi insandır. sağolsun cok yardımcı oluyor her konuda,kendi derdi gibi görüyor :dua:
Sagolun Opuma kendi doktorum girdi Pendikten geldi zor bir hasta olduğum için opumda bizzat bulundu yoksa Aytek beye olcaktım bende. 45 dk kadar sürdü yapışıklıklar ve endometrıum kistim olduğu için opu işlemim. Hastane ve ekipten ben memnun kaldım gayet ilgililerdi. Sonrasında Aytek bey ilaçlarımı yazdı. Transfer olmadım şuan dondurulmuş embrıyolarımın hepsi. Siz hangi aşamadasınız acaba hastaneden labaratuardan memnunmusunuz ben sadece bir kez gittim hastaneye ondada opu oldum :)

Ben de tüp bebekle hamile kaldım fakat kalbi durdu 10 haftalıkken temmuz ayında. o zamandan beri dinleniyordum fakat artık gitme zamanım geldi diye düşündüm geçen gün gittim. benim de donrulmuş 8 tane embriyom vardı,2si kullanıldı geriye 6 tane var ve çok şükür bi sorun olmadı,döllenme zamanında falan labaratuardan hergün arayıp bilgi vermişlerdi.tüm işlemlerim orada gerçekleşti,ocak ayından beri gidip geliyorum hastaneye bakalım 2. kez deneyeceğiz,adetinin ilk günü ara dedi muhtemelen hemen başlayacağız. hakkımızda hayırlısı olsun. siz hangi aşamadasınız ?

Başınız sağolsun Allah hayırlısıyla tekrardan gebelik nasip etsin inşallah. Benim için Rahim dinlensin dedi doktorum taze transfer yapılmadı yani hiç bana. ikinci adete başlanıcak sanırım oda ocak gibi olur ilk denemem olucak benimde. 13 embrıyomun tümü donduruldu beşinci gün olduğu için bakalım artık nasibimizde ne varsa göreceğiz. Merak ettiğim sizin yaş nedir acaba çift embrıyomu tekmi transfer oluyor acaba her defasında klinikten kliniğe bile değişiyormuş her ne kadar yasal kısıtlamalar densede.

Ben de tüp bebekle hamile kaldım fakat kalbi durdu 10 haftalıkken temmuz ayında. o zamandan beri dinleniyordum fakat artık gitme zamanım geldi diye düşündüm geçen gün gittim. benim de donrulmuş 8 tane embriyom vardı,2si kullanıldı geriye 6 tane var ve çok şükür bi sorun olmadı,döllenme zamanında falan labaratuardan hergün arayıp bilgi vermişlerdi.tüm işlemlerim orada gerçekleşti,ocak ayından beri gidip geliyorum hastaneye bakalım 2. kez deneyeceğiz,adetinin ilk günü ara dedi muhtemelen hemen başlayacağız. hakkımızda hayırlısı olsun. siz hangi aşamadasınız ?

Selam canım, bulat aytek şık Hk. Araştırma yaparken bu yazıyı okudum. Benim 1 olumsuz tüp Bebek denemem var. 2. Yi yapacaz, İstanbul'da çok merkez gezdim en iyi merkezlerle görüştüm. Bunların içinde şişli kolon hastanesi bulat aytek şık ta var. Bulat bey çok güven verdi çok güler yüzlü ve kendinden emin bir doktor enerjim tuttu kendisiyle. En son dün Beşiktaş fulya da ki ota jinemed Fatih öğüç ile görüştüm. Fatih beyde iyi bir doktor ama cok maliyetli orası bide bulat bey kadar içime sinmedi nedense , bana histeroskopi yapacaz sana dedi hiç bir doktor dememişti rahmim ve tüplerimde sorum yok. Sadece amh düşük bende .Bulat bey dondurulmuş transfer yapacaz sana kesinlikle dedi. Ve havuz yöntemi yapabiliriz duruma göre dedi. Artık bir karar vermem gerekiyor. Benim gönlümden geçen bulat aytek te tedaviye başlamak. Ama yanlış bir karar da vermek istemiyorum. Sen bulat beyde tedavi olmuşsun , deneyimlerini benimle paylaşır mısın canım , sizde sorun neydi nasıl bir tedavi planı çizdi . Her işleme kendisi mi girdi. Kısacası güvenebilir miyim tavsiye eder misin?

selam canım. Fatih Bey hakkında bir bilgim yok fakat Aytek Bey gerçekten çok ilgili,bilgi sahibi,sizi koruyan eden bir doktor. İlk denememiz olumluydu ama kalbi durdu daha sonra. Sonra yine devam ettim kendisiyle,dondurulmuşlarım vardı. İyiki de dondurulmuşlarla olmuş. Dinlendikten sonra hem kendin hem rahmin için daha sağlıklı bence. Benim pek bir bilgim yoktu açıkçası dediği her şeye tamam dedik. Kürtaj olayında bile başka doktora gitmedik,çünkü yine de bayağı beklemiştik.2-3 hafta kadar büyüsün bebek diye. neyse.. benim kendisiyle bir yumurta toplama işlemim,2 transferim ve 1 kürtajım oldu ve hepsine kendisi girdi. muayeneleri de kendisi yapıyor. çikolata kistim vardı çok büyük değil demişti,ama ameliyat vs bahsetmedi hiç. paragöz biri olsa hemen alalım derdi sanki. biz de 3 yer gezdik en başında,kendisi hem güvenilir hem de diğer merkezlere göre daha uygun. tabiki senin hissettiklerin daha önemli,ben iyi ki tanımışım diyorum Aytek Beyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir sorularına. Ayrıca tüm doktorların olması gerektiği gibi boş umut vermiyor kesinlikle,sizinle üzülüp sizinle seviniyor :)

Back