- Konu Sahibi begonvil28
Saol canım,Hayırlısı olsun bakalım.Yarın bi öngörüşme yapalım Kadir beyle.Nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın canım görüştünmü kadir beyleSaol canım,Hayırlısı olsun bakalım.Yarın bi öngörüşme yapalım Kadir beyle.Nasip
Yok canım dün gidemedim,bugün gideceğim inşallah.Ne yaptın canım görüştünmü kadir beyle
Selam canım tedavin ile ilgili ne yaparlar bilmiyorum ama aytek bey tek kelime ile mükemmel bir doktor! İnanılmaz pozitif ve inanılmaz güleryüzlü bir doktor.Merhabalar arkadaşlar bende bulat aytek bey hakkında bilgi almak istiyorum benim iki tüpümdede hidrosalpenks var hiç tüp bebek veya baska bir tedavi denemem olmadı yeniden öğrenim hsg ile bu sonucu. Hidrosalpenks hastası olup pozitif sonuç alan biri varmı acaba lütfen bana yardımcı olun. Ve muayeneyi ücreti nekadar acaba
Bende bugün görüştüm doktorla 6.500 tüp bebek ilaçlar ise 2500-3000 arası ayrı bir ücret dediler. Birde ben tüp aldırma ameliyatı olucm onun fiyatını bilen varmı acabahmm size daha uygun sölediler sanırım. biz de orada yaptırıyoruz. 6.400 tüp bebek işlemi + ilaçlar :)
Tüplerim alınıcak yani canım hidrosalpenks oldugunu için. Baya geçmiş ama transferiniz yapıldı mı acabaa sonucunu merak ettim inşaallah güzel haberlerin vardır bizlere. Ben tedaviye başladı yarın kontrolm var iğne kullanıuorum şuan aytek bey doktorumtüp aldırma nedir nedir bilmiyorum
Tüplerim alınıcak yani canım hidrosalpenks oldugunu için. Baya geçmiş ama transferiniz yapıldı mı acabaa sonucunu merak ettim inşaallah güzel haberlerin vardır bizlere. Ben tedaviye başladı yarın kontrolm var iğne kullanıuorum şuan aytek bey doktorum
anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah. hepimizin olsun gerçi. benim de bugün transferim oldu. 6 hazran test günü..
Hamileydim canım 10 haftalıkken kalbi durdu maşesef kürtaj olmak durumunda kaldım...merhaba son durumunuz nedir inşaallah hamilesinizdir
Aaaaaa ciddimisinn ben şuan şok. Bende kadir hocanın hastasıyım yarın kontrolüm var. Kendisimi söyledi ayrılacağınıBen de Kadir hocanın hastasıyım ve 5,5 aylık hamileyim. :) dün Kadir Hocanın hastaneden 1 ekim itibariyle ayrılacağını duydum. Nereye gidiyor bilen var mı?
hayırlı olsun canım,Aytek Bey mi girdi opunuza ? benim doktorum kendisi çok ilgili cok tatlı bi insandır. sağolsun cok yardımcı oluyor her konuda,kendi derdi gibi görüyorMerhabalar benimde bu hastanede yumurtalarım donduruldu. 2 adet dönemini bekliyorum. Doktorları hakkında bir bilgim yok kendi doktorum sadece labaratuarını kullanmak için yönlendirdi gelip opu işlemini yaptı ve gün gün embryoların durumunu arayıp haber verdiler :)