• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Merhabalar arkadaşlar bende bulat aytek bey hakkında bilgi almak istiyorum benim iki tüpümdede hidrosalpenks var hiç tüp bebek veya baska bir tedavi denemem olmadı yeniden öğrenim hsg ile bu sonucu. Hidrosalpenks hastası olup pozitif sonuç alan biri varmı acaba lütfen bana yardımcı olun. Ve muayeneyi ücreti nekadar acaba

Tüpleri bağlamam mı gerek yoksa aldırmam mı. Bu işlemi öncesinde mi yoksa tüp bebek koyulma esnasında mı yapıyorlar. Çünkü hidrosalpenks olanlar düşük veya dış gebelik yaşarmış doğuramazlarmış doktorum öyle söyledi ve arastırmalarım sonucuda bu şekilde. Daha 23 yaşındayım ve cok korkuyorum maddi açıdan cok müsait değilim ve defalarca deneme şansım olmadığı için cok sıkıntıdayım hata yapmak istemiyorum herkes gibi

Merhabalar arkadaşlar bende bulat aytek bey hakkında bilgi almak istiyorum benim iki tüpümdede hidrosalpenks var hiç tüp bebek veya baska bir tedavi denemem olmadı yeniden öğrenim hsg ile bu sonucu. Hidrosalpenks hastası olup pozitif sonuç alan biri varmı acaba lütfen bana yardımcı olun. Ve muayeneyi ücreti nekadar acaba
Selam canım tedavin ile ilgili ne yaparlar bilmiyorum ama aytek bey tek kelime ile mükemmel bir doktor! İnanılmaz pozitif ve inanılmaz güleryüzlü bir doktor.

Aytek beye mi gitmeliyim kadir beye mi acaba

hmm size daha uygun sölediler sanırım. biz de orada yaptırıyoruz. 6.400 tüp bebek işlemi + ilaçlar :)
Bende bugün görüştüm doktorla 6.500 tüp bebek ilaçlar ise 2500-3000 arası ayrı bir ücret dediler. Birde ben tüp aldırma ameliyatı olucm onun fiyatını bilen varmı acaba

tüp aldırma nedir nedir bilmiyorum :bicak:
Tüplerim alınıcak yani canım hidrosalpenks oldugunu için. Baya geçmiş ama transferiniz yapıldı mı acabaa sonucunu merak ettim inşaallah güzel haberlerin vardır bizlere. Ben tedaviye başladı yarın kontrolm var iğne kullanıuorum şuan aytek bey doktorum

Tüplerim alınıcak yani canım hidrosalpenks oldugunu için. Baya geçmiş ama transferiniz yapıldı mı acabaa sonucunu merak ettim inşaallah güzel haberlerin vardır bizlere. Ben tedaviye başladı yarın kontrolm var iğne kullanıuorum şuan aytek bey doktorum

anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah. hepimizin olsun gerçi. benim de bugün transferim oldu. 6 hazran test günü..

Amin inşaallah benimde dün opu vardı. Aytek beye gidiyorsun sen dimi canım hayrlıoolsun hagrlı güzel sonucların olsun inşaaallah :) evanescence10 evanescence10

merhabalar bende kadir beyle hafta içi görüşmeye gitmek istiyorum muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı

Ben de Kadir hocanın hastasıyım ve 5,5 aylık hamileyim. :) dün Kadir Hocanın hastaneden 1 ekim itibariyle ayrılacağını duydum. Nereye gidiyor bilen var mı?

Ben de Kadir hocanın hastasıyım ve 5,5 aylık hamileyim. :) dün Kadir Hocanın hastaneden 1 ekim itibariyle ayrılacağını duydum. Nereye gidiyor bilen var mı?
Aaaaaa ciddimisinn ben şuan şok. Bende kadir hocanın hastasıyım yarın kontrolüm var. Kendisimi söyledi ayrılacağını

kızlar bende kadir beyin hastasiyim nişantaşında dr aret kamarın kliniğine geçii yapmış salı günü kontrole gittim

Merhabalar benimde bu hastanede yumurtalarım donduruldu. 2 adet dönemini bekliyorum. Doktorları hakkında bir bilgim yok kendi doktorum sadece labaratuarını kullanmak için yönlendirdi gelip opu işlemini yaptı ve gün gün embryoların durumunu arayıp haber verdiler :)

Merhabalar benimde bu hastanede yumurtalarım donduruldu. 2 adet dönemini bekliyorum. Doktorları hakkında bir bilgim yok kendi doktorum sadece labaratuarını kullanmak için yönlendirdi gelip opu işlemini yaptı ve gün gün embryoların durumunu arayıp haber verdiler :)
hayırlı olsun canım,Aytek Bey mi girdi opunuza ? benim doktorum kendisi çok ilgili cok tatlı bi insandır. sağolsun cok yardımcı oluyor her konuda,kendi derdi gibi görüyor :dua:

Back