• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

begonvil28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
2
3
1
Merhabalar;

Burda yazılanları okuyarak nerde tup bebek yaptıracağıma karar vermek istedim dolayısıyla istanbulda bir çok tüp bebek merkezinde denemelerim oldu. Ancak hiç bir denemeden sonuç almadım ve yumurta alinamamasina rağmen tüp bebek ücretlerini ödedim, para iadeleri sembolik olarak çok az yapılıyordu. Şişli Kolan hastanesine gittikten sonra anladım ki bu zamana kadar kandırılmışım. Tüp bebek fiyatları hem uygun hep de Labaratuar ı çok iyi, doktorları ve çalışanları çok iyi ve ilgili. Yumurta alinamamasi durumunda sadece anestezi ücreti alınıyor başka da bir ücret ödenmiyor. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın benim yumurtalık rezervi m çok az bundan dolayı tedavimde yumurta alınması çok zor bir hastayım. Prof. Dr. Kadir savan ve Doçent Dr. Bulat Aytek Şık ve güler yüzlü ekibi sayesinde şu an bir tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var.

Merhabalar;

Burda yazılanları okuyarak nerde tup bebek yaptıracağıma karar vermek istedim dolayısıyla istanbulda bir çok tüp bebek merkezinde denemelerim oldu. Ancak hiç bir denemeden sonuç almadım ve yumurta alinamamasina rağmen tüp bebek ücretlerini ödedim, para iadeleri sembolik olarak çok az yapılıyordu. Şişli Kolan hastanesine gittikten sonra anladım ki bu zamana kadar kandırılmışım. Tüp bebek fiyatları hem uygun hep de Labaratuar ı çok iyi, doktorları ve çalışanları çok iyi ve ilgili. Yumurta alinamamasi durumunda sadece anestezi ücreti alınıyor başka da bir ücret ödenmiyor. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın benim yumurtalık rezervi m çok az bundan dolayı tedavimde yumurta alınması çok zor bir hastayım. Prof. Dr. Kadir savan ve Doçent Dr. Bulat Aytek Şık ve güler yüzlü ekibi sayesinde şu an bir tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var.
Tedavin hayırlı olsun bende aynı hastanede aynı doktorlarda tedavi görüyorum. Tedavin ne durumda şuanda ?

Çift yumurta konulacağı için şu an beklemedeyiz , her ay Yumurtam olmayabiliyor bu yüzden uygun zamanı bekliyoruz. Senin tedavinde hayırlı olsun. Siz ne durumdasınız?

Çift yumurta konulacağı için şu an beklemedeyiz , her ay Yumurtam olmayabiliyor bu yüzden uygun zamanı bekliyoruz. Senin tedavinde hayırlı olsun. Siz ne durumdasınız?
Selamm arkadaşımm benim ilk tüp bebek denemem malesef cumartesi negatif oldu.
Hastanede 3 tane dondurulmuş embriyom var. Adet olmayı bekliyorum Kadir Beyle görüşme yapmak için.
Sen ne durumdasın suan ?

biz kendisiyle ocak ortalarında falan görüştük ilk kez. Dediğiniz olabilir ARALIK-OCAK fiyatları bile değişebiliyor. Bi de bizim ilk denememiz. Ben bulat beyde tedavi görüyorum. hangi aşamasındasınız acaba ? siz hangi doktordasınız ?

biz kendisiyle ocak ortalarında falan görüştük ilk kez. Dediğiniz olabilir ARALIK-OCAK fiyatları bile değişebiliyor. Bi de bizim ilk denememiz. Ben bulat beyde tedavi görüyorum. hangi aşamasındasınız acaba ? siz hangi doktordasınız ?

Bulat bey çok güleryüzlü pozitif bir doktordur. Ben Kadir beyde tedavi görüyorum. İlk denemem tutmadı malesef şimdi 2. deneme için ilaçlara başladım. Dondurulmuş embriyolarım var hastanede

Bulat bey çok güleryüzlü pozitif bir doktordur. Ben Kadir beyde tedavi görüyorum. İlk denemem tutmadı malesef şimdi 2. deneme için ilaçlara başladım. Dondurulmuş embriyolarım var hastanede
anladım Allah yardımcınız olsun inşallah. benim de pzt günü opu var :) inşallah iyi geçer.

malesef henüz olmadı. adet olunca olucak önümüzdeki adet yani. nisana sarkıyor :( siz ne durumdasınız ?

aytek bey çok iyi bir doktor. ilgili,sıcak kanlı,işinde başarılı birisi. benim de 19 şubatta yumurtalarım toplandı. 13 tane toplandı 9 tanesi olgundu dedi 8 tanesi de 5. güne kadar gitti çok şükür :) kaliteleri çok iyi değilmiş ama. en iyisi 4 ab sanırım. seninkilerinin kalitesi nasıldı canım ? adet olunca gittim bir ihtimal bu ay transfer yaparız diye ama en başında demişti nisan gibi yaparız diye rahimin dinlenmesi amaçlı. ama ısrar ederseniz yaparım dedi biz de ona bıraktık diğer adette olucaz işte :(((( geç olsun da güç olmasın ya gün dediğin çabuk geçiyor :) transfer nasıl geçti ? ağrın sızın oluyor mu ? muayene gibi diyorlar ama insan merak ediyor. bişi daha sorucam çalışıyorsan rapor kaç gün aldın .?

aytek bey çok iyi bir doktor. ilgili,sıcak kanlı,işinde başarılı birisi. benim de 19 şubatta yumurtalarım toplandı. 13 tane toplandı 9 tanesi olgundu dedi 8 tanesi de 5. güne kadar gitti çok şükür :) kaliteleri çok iyi değilmiş ama. en iyisi 4 ab sanırım. seninkilerinin kalitesi nasıldı canım ? adet olunca gittim bir ihtimal bu ay transfer yaparız diye ama en başında demişti nisan gibi yaparız diye rahimin dinlenmesi amaçlı. ama ısrar ederseniz yaparım dedi biz de ona bıraktık diğer adette olucaz işte :KK43:((( geç olsun da güç olmasın ya gün dediğin çabuk geçiyor :) transfer nasıl geçti ? ağrın sızın oluyor mu ? muayene gibi diyorlar ama insan merak ediyor. bişi daha sorucam çalışıyorsan rapor kaç gün aldın .?
Canım benim 2.transferim bu ilk tedavimden dondurulmuşlarım vardı onlardan 2 tanesi transfer edildi. Biri 4aa diğeri 5ab. Transferde ağrı sızı asla hissetmiyorsun zaten okadar ilgililerki anlamıyorsun bile 15 dklık bir işlem muayene gibi gerçekten. Bana aytek beyde kadir beyde ilk gün dinlen 2.gün işe falan gidebilirsin dedi. Ben gitmedim gerçi 1 hafta kendi işim olduğundan rapor sormadım ama ben transfer sıramı beklerken benden önceki bir hasta 1 haftalık aldı gördüm

Kızlar bende Kadir beyle,konuşup orda yaptırmak istiyorum.Sizce nasıl bir hastane?Doktorlar falan iyi mi?

Back