Evet telefonla arayınca tüp bebek bölümüne bağlanmak istediğini söyle, ordan randevu açarlar, diğer ücreti de sorarsın ben emin değilim dediğim gibiYa iyiymiş normal telfonla randevu alıp gidiyosun dimi
Mrb gittiniz mi acaba merak ettim. Ben de ramazandan sonra düşünüyorumYa iyiymiş normal telfonla randevu alıp gidiyosun dimi
Yok canm başka yere gidiyorumMrb gittiniz mi acaba merak ettim. Ben de ramazandan sonra düşünüyorum
Nereye başladın cnm pendik civarı mi yine?Yok canm başka yere gidiyorum
Evet canım Pendik yüzyıl hastanesiNereye başladın cnm pendik civarı mi yine?
A orasıda tüp bebek mi? Nasıl gidiyor peki memnun musunEvet canım Pendik yüzyıl hastanesi
Evet canım orda tüp bebek bölümü var. Doç. Dr. Serap Simavlı ya gidiyorum. Daha doğrsu bi kere gittim yeni başladım ben de dahaA orasıda tüp bebek mi? Nasıl gidiyor peki memnun musun
Arkadasımda orda yaptırdı ikiz oldu cnm... Bir arkadasımında yumurta toplaması olacak simdi :).. Serap hanım cok ilgili ve tecrubeli Bi doktor..Evet canım orda tüp bebek bölümü var. Doç. Dr. Serap Simavlı ya gidiyorum. Daha doğrsu bi kere gittim yeni başladım ben de dahahaftaya rahim filmi çekilcem sonra duruma göre bakcak bakalım ama sevdim doktorumu
Süreç nasıl ilerliyor filmden sonra tüp mü dedi? Baktım google dan baya iyi yorum var yurtdışında ataştırmalar yapmış ilgimi çekti, acaba görüşsem mi diye kafam karıştıEvet canım orda tüp bebek bölümü var. Doç. Dr. Serap Simavlı ya gidiyorum. Daha doğrsu bi kere gittim yeni başladım ben de dahahaftaya rahim filmi çekilcem sonra duruma göre bakcak bakalım ama sevdim doktorumu
İlk görüşme ücretsiz canım. Ben sordum rahim filminden sonra hemen tüp mü deniycez diye hayır sperminde durumuna göre klomen aşılama en son tüp deneriz dedi. Ayrıca beslenme vitamin vs de destekliyo ben de çok sevdimSüreç nasıl ilerliyor filmden sonra tüp mü dedi? Baktım google dan baya iyi yorum var yurtdışında ataştırmalar yapmış ilgimi çekti, acaba görüşsem mi diye kafam karıştı
İlk görüşme ücreti alıyor mu, sonraki muayene ücretleri ne kadar?
Ya ne güzelArkadasımda orda yaptırdı ikiz oldu cnm... Bir arkadasımında yumurta toplaması olacak simdi :).. Serap hanım cok ilgili ve tecrubeli Bi doktor..
İçine sinmesi sevmen çok önemli zaten, yüzyıl hastanesinden çok hoşlanmıyorum aslında ama görüşmeyi düşünebilirim belki. Peki Semra hocayla görüştün mü hiç yoksa direk oraya mı gittin?İlk görüşme ücretsiz canım. Ben sordum rahim filminden sonra hemen tüp mü deniycez diye hayır sperminde durumuna göre klomen aşılama en son tüp deneriz dedi. Ayrıca beslenme vitamin vs de destekliyo ben de çok sevdim
Semra hocaya da gitcektim ama burası içime sinince hiç gitmedim.İçine sinmesi sevmen çok önemli zaten, yüzyıl hastanesinden çok hoşlanmıyorum aslında ama görüşmeyi düşünebilirim belki. Peki Semra hocayla görüştün mü hiç yoksa direk oraya mı gittin?
Anladım canım inşallah çok güzel gider her şey gönlünce olurSemra hocaya da gitcektim ama burası içime sinince hiç gitmedim.
Amin canm sen ne durumdasın daha önce hangi tedavi uyguladın klomen fln denedin miAnladım canım inşallah çok güzel gider her şey gönlünce olur
Ben film çekildim, polip çıkınca histeroskopi yapıldı. Şimdi regl bekliyorum yumurta çatlama falan önce onu deneyeceğiz. Değerler yüzünden aşılama hiç önerilmiyor, olmazsa artık tüp bebek ama umarım gerek kalmaz.Amin canm sen ne durumdasın daha önce hangi tedavi uyguladın klomen fln denedin mi
İnşlh canımBen film çekildim, polip çıkınca histeroskopi yapıldı. Şimdi regl bekliyorum yumurta çatlama falan önce onu deneyeceğiz. Değerler yüzünden aşılama hiç önerilmiyor, olmazsa artık tüp bebek ama umarım gerek kalmaz.
Fiyatla alakalı konustunuzmu canımDoktorla görüştüm, çok tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Farklı bir arayışa girmeyip kendisiyle devam edeceğim.
Hemen tüp bebek tedavisi sürecine girmiyoruz. Ama süreç hakkında söylediklerinden gözüme çarpanlar sperm ile dölleme konusunda 3 farklı yöntem kullanabilecekleriydi. Bunu kullansak iyi olur diye o zaman size dönüş yaparak bilgi veriyoruz dedi. Tam yöntem isimlerini şuan hatırlayamıyorum.
Ben şuan önce birkaç ilaç kullanıp rahim filmi çektireceğim ve çatlatma iğnesi ile önce normal yoldan deneyeceğiz. Eşimde vitamin kullanmaya devam edecek.
sizde sorun neydi acaba ? ben de semra hocaya gitmeyi düşünüyorumEvet doktorda orayı önerdi, rahim filmi diyince biraz çekindim açıkcası ama oraya gideyim madem bende :)