ben gidecektim bir aksilik çıktı gidememiştim umarım hayırlısıyla sonuçlanır bana da haber verebilir misiniz süreç hakkındaMerhaba arkadaşlar, bu cumartesi Pendik Medical Park Hastanesine görüşmeye gideceğiz. Doktorun ismi Semra Esenkaya. Burada tedavi görmüş olan birisi var mı acaba? Memnun kaldınız mı vs anlatırsanız çok sevinirim.
Doktorla görüştüm, çok tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Farklı bir arayışa girmeyip kendisiyle devam edeceğim.ben gidecektim bir aksilik çıktı gidememiştim umarım hayırlısıyla sonuçlanır bana da haber verebilir misiniz süreç hakkında
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuzDoktorla görüştüm, çok tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Farklı bir arayışa girmeyip kendisiyle devam edeceğim.
Hemen tüp bebek tedavisi sürecine girmiyoruz. Ama süreç hakkında söylediklerinden gözüme çarpanlar sperm ile dölleme konusunda 3 farklı yöntem kullanabilecekleriydi. Bunu kullansak iyi olur diye o zaman size dönüş yaparak bilgi veriyoruz dedi. Tam yöntem isimlerini şuan hatırlayamıyorum.
Ben şuan önce birkaç ilaç kullanıp rahim filmi çektireceğim ve çatlatma iğnesi ile önce normal yoldan deneyeceğiz. Eşimde vitamin kullanmaya devam edecek.
Evet doktorda orayı önerdi, rahim filmi diyince biraz çekindim açıkcası ama oraya gideyim madem bende :)Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuzrahim filmi çektireceksiniz sonomed Kadıköy öneririm kesinlikle ağrı sızı hissetmiyorsunuz ben orda çekilmiştim Kasım ayında 4 ay önce
aslında şöyle yap doktorun eğer tanıdığı varsa oraya telefon açsın benim doktorum öyle yapmıştı gönderiyorum dedi hastam dedi çok külfetli olur yoksa yönlendirirse1200 liraya geliyor idi Kasım ayındaEvet doktorda orayı önerdi, rahim filmi diyince biraz çekindim açıkcası ama oraya gideyim madem bende :)
Aa telefonda 800 tl demişlerdi aslında, şaşırdım 1200 ü duyunca. Doktor farkından dolayı mı acaba?aslında şöyle yap doktorun eğer tanıdığı varsa oraya telefon açsın benim doktorum öyle yapmıştı gönderiyorum dedi hastam dedi çok külfetli olur yoksa yönlendirirse1200 liraya geliyor idi Kasım ayında
Büyük ihtimalle hayırlı olsunAa telefonda 800 tl demişlerdi aslında, şaşırdım 1200 ü duyunca. Doktor farkından dolayı mı acaba?
Randevu almam gerekince dediğin gibi yapacağım. Çok teşekkür ederim canım umarım açıktırBüyük ihtimalle hayırlı olsunşimdiden umarım tüpler açıktır
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Acaba ilk gorüşme ücretsiz miDoktorla görüştüm, çok tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Farklı bir arayışa girmeyip kendisiyle devam edeceğim.
Hemen tüp bebek tedavisi sürecine girmiyoruz. Ama süreç hakkında söylediklerinden gözüme çarpanlar sperm ile dölleme konusunda 3 farklı yöntem kullanabilecekleriydi. Bunu kullansak iyi olur diye o zaman size dönüş yaparak bilgi veriyoruz dedi. Tam yöntem isimlerini şuan hatırlayamıyorum.
Ben şuan önce birkaç ilaç kullanıp rahim filmi çektireceğim ve çatlatma iğnesi ile önce normal yoldan deneyeceğiz. Eşimde vitamin kullanmaya devam edecek.
Evet ücretsizMerhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Acaba ilk gorüşme ücretsiz mi
Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin. Peki siz memnum kaldınız mi bi bi kac yerde ekstra ücret cikardiklarıni okudum. Yani fiyatlar cok ucuk mu. Ben tüp bebek düşünuyorumEvet ücretsiz
Açıkcası henüz tüp bebeğe başlamadık, ama doktoru çok sevdim ve içime sindi, devam etmeyi düşünüyorum o yüzden. Henüz rahim filmi çekilmedim.Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin. Peki siz memnum kaldınız mi bi bi kac yerde ekstra ücret cikardiklarıni okudum. Yani fiyatlar cok ucuk mu. Ben tüp bebek düşünuyorum
Anladım gercekten yüksekmiş. Allah yardimcimiz olsun. Bazi yerler negatif sonuc olursa dondurulmus embriyolari transferde ucret almıyomuş onu arastiriyorum ben de. Bi ön görusmeye gitmeyi dusunuyorum.Açıkcası henüz tüp bebeğe başlamadık, ama doktoru çok sevdim ve içime sindi, devam etmeyi düşünüyorum o yüzden. Henüz rahim filmi çekilmedim.
Tüp bebek ücreti + ilaçlar + eğer gerekirse sperm için işlem ücretleri (mikroenjeksiyon vs)
Tabi rahim filmi, sonraki muayene ücretleri, tahliller ile ücret artıyor. Bunların dışında ücret çıkarırlar mı bilmiyorum pek sanmıyorum ama. Yaklaşık 20 bini bulacak gibi görünüyor.
Cnm merhaba bende bakınıyorum tüp bebek icinde medical park nsısl Semra hoca... Bilgi verirmisin.. Ve seni hemen nie baslatmadı tüp bebege gerek mi görmedi hemenAnladım gercekten yüksekmiş. Allah yardimcimiz olsun. Bazi yerler negatif sonuc olursa dondurulmus embriyolari transferde ucret almıyomuş onu arastiriyorum ben de. Bi ön görusmeye gitmeyi dusunuyorum.
Normalde yumurta takibi çatlatma iğnesi filan deniyor herkese doktorlar gördüğüm kadarıyla, ben bunları denemedim hiç. O sebeple olabilir diye düşünüyorumCnm merhaba bende bakınıyorum tüp bebek icinde medical park nsısl Semra hoca... Bilgi verirmisin.. Ve seni hemen nie baslatmadı tüp bebege gerek mi görmedi hemen
İlk tüp bebek görüşmesi ücretsiz canım gerisini bilmiyorum 250 olabilir öyle bir şey duymuştum ama emin değilimSlm kızlar Semra hoca muayene ücreti ne kadar
Ya iyiymiş normal telfonla randevu alıp gidiyosun dimiİlk tüp bebek görüşmesi ücretsiz canım gerisini bilmiyorum 250 olabilir öyle bir şey duymuştum ama emin değilim