Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Pendik Medical Park Hastanesinde Tüp Bebek Tedavisi

sleepy05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
1.006
1.648
32
Merhaba arkadaşlar, Pendik Medical Park Hastanesine görüşmeye gideceğiz. Doktorun ismi Semra Esenkaya. Burada tedavi görmüş olan birisi var mı acaba? Memnun kaldınız mı vs anlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
ben gidecektim bir aksilik çıktı gidememiştim umarım hayırlısıyla sonuçlanır bana da haber verebilir misiniz süreç hakkında

Tabi, görüşmeden sonra detaylar hakkında yazarım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

ben gidecektim bir aksilik çıktı gidememiştim umarım hayırlısıyla sonuçlanır bana da haber verebilir misiniz süreç hakkında
Doktorla görüştüm, çok tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Farklı bir arayışa girmeyip kendisiyle devam edeceğim.
Hemen tüp bebek tedavisi sürecine girmiyoruz. Ama süreç hakkında söylediklerinden gözüme çarpanlar sperm ile dölleme konusunda 3 farklı yöntem kullanabilecekleriydi. Bunu kullansak iyi olur diye o zaman size dönüş yaparak bilgi veriyoruz dedi. Tam yöntem isimlerini şuan hatırlayamıyorum.
Ben şuan önce birkaç ilaç kullanıp rahim filmi çektireceğim ve çatlatma iğnesi ile önce normal yoldan deneyeceğiz. Eşimde vitamin kullanmaya devam edecek.

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz rahim filmi çektireceksiniz sonomed Kadıköy öneririm kesinlikle ağrı sızı hissetmiyorsunuz ben orda çekilmiştim Kasım ayında 4 ay önce

Evet doktorda orayı önerdi, rahim filmi diyince biraz çekindim açıkcası ama oraya gideyim madem bende :)

Evet doktorda orayı önerdi, rahim filmi diyince biraz çekindim açıkcası ama oraya gideyim madem bende :)
aslında şöyle yap doktorun eğer tanıdığı varsa oraya telefon açsın benim doktorum öyle yapmıştı gönderiyorum dedi hastam dedi çok külfetli olur yoksa yönlendirirse1200 liraya geliyor idi Kasım ayında

Aa telefonda 800 tl demişlerdi aslında, şaşırdım 1200 ü duyunca. Doktor farkından dolayı mı acaba?

Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Acaba ilk gorüşme ücretsiz mi

Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin. Peki siz memnum kaldınız mi bi bi kac yerde ekstra ücret cikardiklarıni okudum. Yani fiyatlar cok ucuk mu. Ben tüp bebek düşünuyorum
Açıkcası henüz tüp bebeğe başlamadık, ama doktoru çok sevdim ve içime sindi, devam etmeyi düşünüyorum o yüzden. Henüz rahim filmi çekilmedim.
Tüp bebek ücreti + ilaçlar + eğer gerekirse sperm için işlem ücretleri (mikroenjeksiyon vs)
Tabi rahim filmi, sonraki muayene ücretleri, tahliller ile ücret artıyor. Bunların dışında ücret çıkarırlar mı bilmiyorum pek sanmıyorum ama. Yaklaşık 20 bini bulacak gibi görünüyor.

Anladım gercekten yüksekmiş. Allah yardimcimiz olsun. Bazi yerler negatif sonuc olursa dondurulmus embriyolari transferde ucret almıyomuş onu arastiriyorum ben de. Bi ön görusmeye gitmeyi dusunuyorum.

Anladım gercekten yüksekmiş. Allah yardimcimiz olsun. Bazi yerler negatif sonuc olursa dondurulmus embriyolari transferde ucret almıyomuş onu arastiriyorum ben de. Bi ön görusmeye gitmeyi dusunuyorum.
Cnm merhaba bende bakınıyorum tüp bebek icinde medical park nsısl Semra hoca... Bilgi verirmisin.. Ve seni hemen nie baslatmadı tüp bebege gerek mi görmedi hemen

Cnm merhaba bende bakınıyorum tüp bebek icinde medical park nsısl Semra hoca... Bilgi verirmisin.. Ve seni hemen nie baslatmadı tüp bebege gerek mi görmedi hemen
Normalde yumurta takibi çatlatma iğnesi filan deniyor herkese doktorlar gördüğüm kadarıyla, ben bunları denemedim hiç. O sebeple olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…