merhabaarkadaşlar ben istanbul ssk okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi onkoloji bölümünde çalışmaktayım.
buradaki çoğu doktorumuz kendi branşında gerçekten iyi ve hepsi uzman olmuş doktorlar
ben doktor yanında çalışmaktayım ne kadar kötü bir hastalık olduğunu biliyorum
sorularınız olursa yardımcı olabilirim
amin canımAllah ne hastenelere düşürsün, ne de eksik etsin başımızdan bizde annemi ğötürdük çapa da hocaya wegener hastalığından şüpheleniyor,c.paşaya tahlillerini verdik sonuç bekliyoruz alacağımız sonuca ğöre teşhis konulacak yada başka yöntemlere gidilecek
tüm hastalara şifalar versin ALLAH
amin canım
annenizin ne gibi şikayetleri vardı ?
inşallah hayırlı haberler alırsınız arkadaşım hakikaten beklemek çok zor Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahteşekkür ederima rkadaşım,annemde sürekli geçmek bilmeyen öksürük vardı daha sonraları ateş ve terlemeler başladı bulunduğumuz yerdeki gögüs hastalıkları hastanesinde ğittik burunkoskopi vs yapıldı tam bi teşhis konamadı en son çapa da hocaya gittik bakalım tahlillerimizin sonucunu bekliyoruz
Merhaba sevgili prensesi babam yarın midesinden ameliyat olacak midenin %50sinde problem var doktorumuz her ihtimale karşı %70ini alacağını ilerde sıçrama falan yapmasın dedi.bu ameliyattan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor yardımcı olursan sevinirim.
aminnn cnm yaa hastaneler çok zor Allah kimseleri düşürmesinAllah ne hastenelere düşürsün, ne de eksik etsin başımızdan bizde annemi ğötürdük çapa da hocaya wegener hastalığından şüpheleniyor,c.paşaya tahlillerini verdik sonuç bekliyoruz alacağımız sonuca ğöre teşhis konulacak yada başka yöntemlere gidilecek
tüm hastalara şifalar versin ALLAH
sonunda sana ulaşabildim canım sorularım çok olursa kusura bakma :)pelinbatucum malesef hastanede tanıdık birileri olmayınca işler çok zor ve zamanlı yürüyor şu onkolojik tanı olması için biyopsi patoloji raporu şart bizim burda uygun doktora dosya açılıp tedavisi başlanıyor ama eğer hasta başka bir hastanede kontrol altındaysa eğer bir yerde tedaviye başlamışlarsa orda devam etmelerinden yana siz biyopsi sonucunu aldınız mı?
canım ALLAH RAZI OLSUNsonuçlarınla gelirsen bende burda yardımcı olurum cnm ama dosya açılması için patoloji şart öncelikle tüm sonuçlarla geliyorsunuz dr. belirleniyor randevu falan sonraki işler
anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için biz patoloji sonuçlarını alıp gelicez ozaman kısmetsecnm patoloji raporu olmadan kanser tanısı konmaz tam o yüzden o rapor çıktığında gelirsiniz tüm sonuçlarla ozaman bakılır bidaha gel git yapmaya gerek yok dosya açılacak ilkgün hastayla gelincek cnm bn onkolojideyim bizim buraya direk herşeyi hazır hastalar geliyor biz biyopsi falan istemiyoruz ama başka bölümlerde isteniyodur onu tam bilmiorum
çok teşekkür ederim ilgin için arkadaşım bu ara okadar olumsuzluk yaşadımki moralim sıfırmuzaffer çavuşoğlu burdan gideli emekli olalı çok oldu cnm
doktorlarımızın hepsi iyidir sen içini rahat tut
yavuz eryavuzda bizim burda değil diğer yazdıkların burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?