Onkoloji - Kanser ve Türevleri İstanbul onkolojideyim

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.303
3
116
İstanbul
arkadaşlar ben istanbul ssk okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi onkoloji bölümünde çalışmaktayım.
buradaki çoğu doktorumuz kendi branşında gerçekten iyi ve hepsi uzman olmuş doktorlar
ben doktor yanında çalışmaktayım ne kadar kötü bir hastalık olduğunu biliyorum
sorularınız olursa yardımcı olabilirim

Merhaba sevgili prensesi babam yarın midesinden ameliyat olacak midenin %50sinde problem var doktorumuz her ihtimale karşı %70ini alacağını ilerde sıçrama falan yapmasın dedi.bu ameliyattan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor yardımcı olursan sevinirim.

merhaba
bende tam sorularımı cevaplayacak birilerini arıyordum
babam akciğer kanseri bizde cerrahpaşaya götürdük onu fakat 10 günden beri ne teşhis şudur dendi nede tedaviye başlandı malesef bütün hastanelerde süreç böylemi işliyor acaba
önce dahiliyeye gittik tomoğrofi istedi tabi cerrah paşada çektirene kadar aylar geçiyo özelde çektirdik dahiliye bizi gögüs hastalıklarına yönlendirdi orda akciğer grafisi ve solunum testi yapıldı dr radyolojiye yönlendirdi bizi esas karmaşa orası zaten :çok üzgünüm:
radyolojide binbir güçlükle biyopsi bölümünü bulduk prof bakıcakmış bırakın tomoğrofi ve tahlileri dediler biyopsi olup olmayacağına kara vericekmiş bugün 4. gün arıyorum ukala birisi çıkıyor tele saçma sapan konuşuyor sonuç yarın yine hastaneye gidicez babamın dermanı kalmadı yürümeye bile solunum testi ve kanama testi istiyolarmış ondan sonra biyopsi için gün vericekler Allah bilir ne zamana :çok üzgünüm:
bide üniversite hastanesi diye çoğu şey ücretli biyopsi için 200 ytl kadar para alıyolarmış okmeydanındada öylemi ordada böyle çok beklermiyiz git gel babacım perişan oldu .
yardımcı olursanız sevinirim

Allah ne hastenelere düşürsün, ne de eksik etsin başımızdan bizde annemi ğötürdük çapa da hocaya wegener hastalığından şüpheleniyor,c.paşaya tahlillerini verdik sonuç bekliyoruz alacağımız sonuca ğöre teşhis konulacak yada başka yöntemlere gidilecek
tüm hastalara şifalar versin ALLAH

amin canım
annenizin ne gibi şikayetleri vardı ?

amin canım
annenizin ne gibi şikayetleri vardı ?

teşekkür ederima rkadaşım,annemde sürekli geçmek bilmeyen öksürük vardı daha sonraları ateş ve terlemeler başladı bulunduğumuz yerdeki gögüs hastalıkları hastanesinde ğittik burunkoskopi vs yapıldı tam bi teşhis konamadı en son çapa da hocaya gittik bakalım tahlillerimizin sonucunu bekliyoruz

inşallah hayırlı haberler alırsınız arkadaşım hakikaten beklemek çok zor Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

cnm geçmiş oslun eğer metaztas yoksa yani başka yerlere sıçramamışsa süreç hastanın durumu iyise bizim burda kontrol altında tutuyorla ama eğer sıçrama varsa ilaç tedavisi bir ileriside ışın tedavisi cnm

pelinbatucum malesef hastanede tanıdık birileri olmayınca işler çok zor ve zamanlı yürüyor şu onkolojik tanı olması için biyopsi patoloji raporu şart bizim burda uygun doktora dosya açılıp tedavisi başlanıyor ama eğer hasta başka bir hastanede kontrol altındaysa eğer bir yerde tedaviye başlamışlarsa orda devam etmelerinden yana siz biyopsi sonucunu aldınız mı?

aminnn cnm yaa hastaneler çok zor Allah kimseleri düşürmesin
inş. sonucunuz iyi çıkar

sonunda sana ulaşabildim canım sorularım çok olursa kusura bakma :)
babama akciğerden biyopsi yapılıcaktı dün için randevu vermişti cerrahpaşa ama yapmadılar riskliymiş karaciğerden yapalım dediler ve perşembe gününe randevu verdiler yani daha biyopsi yapılmadı.
şimdi biyopsi yapılıp sonuçlarıyla gelsek oraya orda başlayabilirmiyiz tedaviye?
bütün tahlil ve tomograflerimiz hazır
bide gelirsek oaraya hangi bölümden hangi dra randevu alıcaz nasıl bir yol izleyeceğiz bana yardımcı olursan sevinirim.

sonuçlarınla gelirsen bende burda yardımcı olurum cnm ama dosya açılması için patoloji şart öncelikle tüm sonuçlarla geliyorsunuz dr. belirleniyor randevu falan sonraki işler

sonuçlarınla gelirsen bende burda yardımcı olurum cnm ama dosya açılması için patoloji şart öncelikle tüm sonuçlarla geliyorsunuz dr. belirleniyor randevu falan sonraki işler
canım ALLAH RAZI OLSUN
ozaman patoloji raporunu alıyoruz
okmeydanı hastanesine tüm tahlil ve raporlarla geliyoruz
Hangi bölüme gelicez onkolojimi?
babamı getirmeden önce ben tahlilleri getirsem olurmu? dr görüceği zaman babamı getiririz çünkü zor yürüyo
çok oldum biliyorum ama bi soru daha
biyopsiyi sizin orda yaptırsak çok sonrayamı gün alırız acaba ?
canım ben özel mesaj yazamıyom bana adını soyadını yada sana ulaşabileceğim telefonunu bana yazabilirmisin hastanede seni bulabilmem için
şimdiden çok teşekkür ederim

cnm patoloji raporu olmadan kanser tanısı konmaz tam o yüzden o rapor çıktığında gelirsiniz tüm sonuçlarla ozaman bakılır bidaha gel git yapmaya gerek yok dosya açılacak ilkgün hastayla gelincek cnm bn onkolojideyim bizim buraya direk herşeyi hazır hastalar geliyor biz biyopsi falan istemiyoruz ama başka bölümlerde isteniyodur onu tam bilmiorum

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için biz patoloji sonuçlarını alıp gelicez ozaman kısmetse

prensesi aşagıda yazdığım drlar sizin hastanedemi hangisini önerirsin ?
Mustafa ünsal
Adnan Yöney
Yavuz eryavuz
süleyman altun
tayfun hancılar
muzaffer çavuşoğlu
cumhur demir

cnm burda her dr ayrı bölümlere bakıyor akciğer 6 numara yani mesela tayfun jancılar bnm doktorum ama o 4 numara patoloji sonucunu aldığında gel burdan dr bakarız 6 numarala içinde bu yazdıklarından sadece adnan bey var diğerleri akciğer polikliniği değil

muzaffer çavuşoğlu burdan gideli emekli olalı çok oldu cnm
doktorlarımızın hepsi iyidir sen içini rahat tut
yavuz eryavuzda bizim burda değil diğer yazdıkların burda

muzaffer çavuşoğlu burdan gideli emekli olalı çok oldu cnm
doktorlarımızın hepsi iyidir sen içini rahat tut
yavuz eryavuzda bizim burda değil diğer yazdıkların burda
çok teşekkür ederim ilgin için arkadaşım bu ara okadar olumsuzluk yaşadımki moralim sıfır
inan hastanede okadar ters insanlarla karşılaştıkki sabırlı olmaya çalıştıkça üstüme geliyorlar sanki eyvahedigeldismile
zaten bizim hasta yakınları olarak moralimiz bozuk çare arıyoruz derdimize ama gerçekten bazı personelde insanlık kalmamış cerrahpaşada en kötü yer radyoloji bölümü ne kadar aksi insan varsa orda personel sanki diğer bölümlerde zorluk çıkmadı pek ama radyoloji felaket yarın biyopsi var bakalım ALLAH yardımcımız olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…