Doğuma Hazırlık İstanbul Medipol Mega Hast. Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İstanbul Medipol Mega Hastanesi Doktor Öneriniz?

• Prof. Dr. Murat APİ

OY: 3 6,4%
  • Doç. Dr. Suna ÖZDEMİR

OY: 2 4,3%
  • Yrd. Doç. Dr. Elif Çiler EREN

OY: 7 14,9%
  • Yrd. Doç. Dr. Fulya GÖKDAĞLI SAĞIR

OY: 1 2,1%
  • Yrd. Doç. Dr. Lebriz Hale AKTÜN TAMER

OY: 8 17,0%
  • Op. Dr. Ayfer ÖZBEK

• Op. Dr. Derya YAŞAR

OY: 4 8,5%
  • Op. Dr. Didem ALTIN ÖZÜPAK

OY: 0 0,0%
  • Op. Dr. Duygu Işıl GENCER

OY: 6 12,8%
  • Op. Dr. Fazile AKYÜZ (GÖLGECİ)

• Op. Dr. Nagihan KAYA

OY: 5 10,6%
  • Op. Dr. Özlem KESİKTAŞ AYDIN

• Op. Dr. Tuba Nadide YILMAZ

OY: 9 19,1%
  • Op. Dr. Yeliz AYKANAT

• Ankete Katılan
    47
Opr. Doktor tugba nadide hanıma gidicem bende bu seneki doğum fiyatı 2100 2500 arası seneye 3000 olur ki uygun muayne ucreti 80 bnm kendi ablam önerdi onun doktoruda nagihan kaya oda aynı ücret tercih sebebim tam kapasiteli bir hastane fiyatlarıda uygun
2100-2500 arası Olan operatör dr sezaryen ücreti. Normal Doğum 1100-1400 arası.
Yard doç normal Doğum 1500
Sezaryen 2600
Doç normal 1750
Sezaryen 3200

Bu fiyat bilgisini telefonda aldım. 2018 yılında nasıl olur bilmiyorum.

Hayırlısı diyelim benm sezeryan olucagi için zaten randevu vericekler ama ablam sabaha karşı gitmişti akşama doğru doğrmştu. Ben kavacıktaydım 1 yıldr beylikdüzündeyim
İnş hayırlı doğumlar olur canım.
Bizim de sezaryen normal olup olmayacağı belli olsa ona göre araştırırım.
Benim tüp bebek olduğu için normale yanaşmazlar diye endişe ediyorum sadece.

İnş hayırlı doğumlar olur canım.
Bizim de sezaryen normal olup olmayacağı belli olsa ona göre araştırırım.
Benim tüp bebek olduğu için normale yanaşmazlar diye endişe ediyorum sadece.

Hiç oyle düsünme doğal olan zaten normal tabi açılma olmuo miyon oluo hastalıklar oluyor farklı senin bir sıkıntın varmıki tüp olabilir sonuçta normal bir gebelik sürecindesin olması gereken normal doğum oda dünyaya gelmek istediginde ragim yoluna ilerlicek ama bnmde hiç bir sıkıntım yoktu gerçi hersey sans ama annelerimiz catr catr doğurmuş şimdikiler bulmuş kolayını sezeryan kes al rabbim doktorunda hayırlısı çıkartsn karsımıza tabi bebegi gorunce insan unutuo herşeyi acıyı, saglıklı doğumlar diliorum herkese

Hiç oyle düsünme doğal olan zaten normal tabi açılma olmuo miyon oluo hastalıklar oluyor farklı senin bir sıkıntın varmıki tüp olabilir sonuçta normal bir gebelik sürecindesin olması gereken normal doğum oda dünyaya gelmek istediginde ragim yoluna ilerlicek ama bnmde hiç bir sıkıntım yoktu gerçi hersey sans ama annelerimiz catr catr doğurmuş şimdikiler bulmuş kolayını sezeryan kes al rabbim doktorunda hayırlısı çıkartsn karsımıza tabi bebegi gorunce insan unutuo herşeyi acıyı, saglıklı doğumlar diliorum herkese
Onu bana aile hekimim söyledi. Büyük ihtimalle sana sezaryen yaparlar riskli ve kıymetli gebelik dedi.
Tabi bence tüm gebelikler kıymetli.
Ama tüp yapan doktorum da kesinlikle normal Doğum yapabilirsin normal şekilde gebe kalmışlardan farkın Yok hiç diye rahatlattı beni.
Ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla da tüp bebek olup da normal Doğum yapan çok az.

Onu bana aile hekimim söyledi. Büyük ihtimalle sana sezaryen yaparlar riskli ve kıymetli gebelik dedi.
Tabi bence tüm gebelikler kıymetli.
Ama tüp yapan doktorum da kesinlikle normal Doğum yapabilirsin normal şekilde gebe kalmışlardan farkın Yok hiç diye rahatlattı beni.
Ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla da tüp bebek olup da normal Doğum yapan çok az.

Aile doktorunun uzmanlığı yokken sana böyle bişey demesi gereksiz ve saçma tup bebek doktorunun dediğini dikkate al normal doğum az yapmış diosun turkiyenin geneline baksan bu durum böle bence hiç kafanı takma cok tanıdıgım oldu normalden korkup sezeryanı kendi istegiyle yapanlar var dua et ve hakkında hayırlısını dile

2012 de elif ciler sezeryanimi yapti. Hastaneden de dr danda memnun ksldim. Gerci takibimizi o yapmadi. Avcilar medicana doc. Dr yavuz aydin takip etti. Simdi de o takip ediyor ama yine dogumu elife yaptiracagim. Cunku hastaneyi seviyorum. Birde zorunlu sezeryan zaten. Macera aramaya gerek yok bence.

selam
benim dr neslihan kesiktas aydin, henuz dogum yapmadim ama ben cok memnunum. ne zaman arasam cvp veri kesinlikle normal dogum savunuyor. sehir disinda olmazsam gece gunduz gelirim diyor. istersen bi konrole git. cok detayci ve butun bilgiyi veriyor sen sormadan soyluyor.
doğumunuz oldumu.nasıl yorumlarınız benim için çok önemli.

Arkadaşlar medipolmegada özellikle normal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktorlar kimler? Yardımcı olacak var mı?
Sanırım doktorları çok yoğunmuş.
Bir tek nagihan hanımı duydum normal Doğum destekleyen diye.
Ama nedense medipol megada hemen sezaryene alacaklarmış gibi bir duygu içindeyim. Üstelik benim tüp bebek. Hiç sektirmezler gibi :KK43:
mrb.dr.unuz kimdi sezaryanı yapan sezaryan sonrası nasıldı.hemen ayaklandınızmı.lütfen neler oldu.

zenderu peki ne yaptınız nereyi tercih ettiniz memnunmusunuz.:sus:
BEn nisa hastanesini tercih ettim. Mesai saati dışında da doktorları çok az bir ek ücret karşılığı her saat geliyorlar. Normal Doğum oranı yüksek ve hep kadın doktor olduğu için tercihim oldu. Medipolün normal Doğum oranı baya düşük.
Derya kanza gül e gidiyorum. Tam aradığım gibi bir dr. Enerjik canayakın tatlı dilli. En yorgun anında bile Güleryüzünden hiçbir şey kaybetmiyor. Hastaneye bir şey diyemiyorum. Şimdilik bi sıkıntı Yok.

BEn nisa hastanesini tercih ettim. Mesai saati dışında da doktorları çok az bir ek ücret karşılığı her saat geliyorlar. Normal Doğum oranı yüksek ve hep kadın doktor olduğu için tercihim oldu. Medipolün normal Doğum oranı baya düşük.
Derya kanza gül e gidiyorum. Tam aradığım gibi bir dr. Enerjik canayakın tatlı dilli. En yorgun anında bile Güleryüzünden hiçbir şey kaybetmiyor. Hastaneye bir şey diyemiyorum. Şimdilik bi sıkıntı Yok.
tşk ederim.

Vatan medipole 6 ayıma kadar gittim. Ilk hamileliğim. Doktorum konusmuyodu doğru düzgün çok pişmanım tecrubesizlik kendi kendime yaşadım heyecanimi. Sonrasında medipol mega nagehan kaya ya gittim. Ilk muayenesinden beri beni çok heyecanlandirdi çok güzel gecti muayeneleri.
Dogumda çok sıkıntı yaşadım ama. Saatlerce doktor beni gormeye gelmedi açılmam az olduğu için. Fakat sancım cok kuvvetliydi. 12saat çektim. Doktor geldiğinde beni ameliyat a alın dedim. Alsak mi almasak mi diyo kadin bebek kilosu ortada normal yapamazssun dedo. (Baska bi hastanede olcturmustum orda yaklasik400gr eksik soylediler) bunu duyunca aa o zaman sezeryan yaparsak uzulurum dedi dqha az kiloysa. Ben sancı dan ölüyorum. Epidural yapin o zaman ded bekleyelim. Ona da bisey cikardi riski aliyorum dedim ve yaptırdım. Yarım saat icinde 5 cm birden açılma oldu. O da şaşırdı ama benim halim kalmamisti ve baska bi doktor arkadasini cagirarak bebeğimin durumuna baktilar. Kafası bombe olmus çatıya oturmamis ayni zamanda. Ameliyat dediler. Apar topar indik. Benim epidural etkisi geçmişti. Ameliyathanede aralaronda bi tartisma oldu anestezist ve dr arasında. Neden bu hastanin epidural ini tazelemeden indirdiniz dediler doktoruma flan derken genel adilar hemen. Ve ben iki saat sonra cikmisim. Rahmimi zor dikmisler kagit gibi olmus dedi kendi doktorum. .
Ben tesetturluyum ve beni acik bi sekilde, omzuma kadar ortu ve basimda amelutat bonesiyle odama goturduler. Akrabalarim gordu. Cok da utandim.
Hemşirelik hizmetleri ise mükemmeldi..

Arkadaşlar medipolmegada özellikle normal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktorlar kimler? Yardımcı olacak var mı?
Sanırım doktorları çok yoğunmuş.
Bir tek nagihan hanımı duydum normal Doğum destekleyen diye.
Ama nedense medipol megada hemen sezaryene alacaklarmış gibi bir duygu içindeyim. Üstelik benim tüp bebek. Hiç sektirmezler gibi :KK43:
merhaba uzerinden cok zaman gecmıs ama rıca etsem takıp ıcın kım gıttınız memnun musunuz ogrenbılır mıyım bend tup bebek ve ıkız gebelık rıca etsem bılgılerınızı paylasır mısınız sımdıden teekkur edrım

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıxa almışsınızdır. Ben de derya hanıma başlamayı düşünüyorum ama normal doğum için önceliği olan bir doktor mu acaba benim için bu çok önemli

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıxa almışsınızdır. Ben de derya hanıma başlamayı düşünüyorum ama normal doğum için önceliği olan bir doktor mu acaba benim için bu çok önemli
Merhaba. 2. Bebeğimi bile doğurdum derya hanımda :) Evet normal doğum önceliği.ama benim sezaryen oldu. Çatı basıklığı vardı. Bebeğim 4 kiloyu geçtiği için omzunun çatlama ihtimali vardı. Derya hanım öncesinde bize açıkladı her şeyi. Bu çatlama ihtimaline rağmen normal doğumu denememi tavsiye etti ama eşimle o riske girmeme kararı alıp sezaryen oldum. Nisa hastanesi doktorlarının çoğu öncelikli olarak normal doğumu destekliyorlar.

X