Doğuma Hazırlık İstanbul Medipol Mega Hast. Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İstanbul Medipol Mega Hastanesi Doktor Öneriniz?

• Prof. Dr. Murat APİ

OY: 3 6,4%
  • Doç. Dr. Suna ÖZDEMİR

OY: 2 4,3%
  • Yrd. Doç. Dr. Elif Çiler EREN

OY: 7 14,9%
  • Yrd. Doç. Dr. Fulya GÖKDAĞLI SAĞIR

OY: 1 2,1%
  • Yrd. Doç. Dr. Lebriz Hale AKTÜN TAMER

OY: 8 17,0%
  • Op. Dr. Ayfer ÖZBEK

• Op. Dr. Derya YAŞAR

OY: 4 8,5%
  • Op. Dr. Didem ALTIN ÖZÜPAK

OY: 0 0,0%
  • Op. Dr. Duygu Işıl GENCER

OY: 6 12,8%
  • Op. Dr. Fazile AKYÜZ (GÖLGECİ)

• Op. Dr. Nagihan KAYA

OY: 5 10,6%
  • Op. Dr. Özlem KESİKTAŞ AYDIN

• Op. Dr. Tuba Nadide YILMAZ

OY: 9 19,1%
  • Op. Dr. Yeliz AYKANAT

• Ankete Katılan
    47
Merhaba,
Normal Doğum mu yaptı arkadaşınız, sezeryan mı?
Bende şuan hastane arıyorum. Normal takibimi Gümüşsuyu askeri Hastanesinde oluyor, askeri hastaneler kapatıldığı için doğuma Şişli Etfal’e yönlendiriyorlar. Bende orda olmak istemiyorum. Birkaç hastane ile görüştüm birde buraya gitmek istiyorum ama muayene ücretleri ödemekten yoruldum. Sancılar başladığında direkt gitsek ne kadar ilgilenirler acaba? Doğum fiyatları nedir acaba?
Can'ım Doğum operatör, yard. Doç, doç olarak fiyatlarda değişiyor. Normal Doğum 1250-1800 arası sezaryen 2000-3500 arası değişiyor doktora göre. Fiyatları makul sayılır. İlgi konusuna bir şey diyemem. Ben de araştırma içindeyim şuan.

Merhaba hanımlar 4 haftalık hamileyim tüp bebek benimde ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse medipol hastanesinde uygun fiyatlı doktor arıyorum bende normal Doğum yapmayı çok istiyorum Oraya gidenler fikir verirseniz çok sevinirim

Merhaba sefaköy medipolde hangi doktora gidiyodun acaba memnun muydunuz?
Merhaba ben 28 haftaya kadar Sefaköy medipolde devam ettim kesinlikle tavsiye etmem. Medipolde nöbet sistemi var mesai saatleri içinde Doğum yaparsanız kendindoktorunuz giriyor Doğuma , mesai saatleri dışında yanlış hatırlamıyorsam 600 tl ücret alıyordu ve doktorları kendi telefon numaralarını bile vermiyor en azımdan benim gittiğim öyleydi. Bi kaç kere ağrım olduğu için gece acile gittim acildeki nöbetçi doktor gerçekten çok ilgisizdi. Kendi doktorum Bi süre raporluydu yaklaşık iki ay kadar görüşemedik ve hastane ne De doktor bununla ilgili bilgi vermedi. Randevu için aradığımda sadece raporlu olduğu bilgisi verildi. O iki ay ben başka doktorlara gittim kendi hastaları olmadığım başka doktorun hastası olduğum için ilgilenmediler en azından ben öyle hissettim. Daha sonra doktorum geldiğinde suyumun fazla olduğunu erken Doğum riski ve bebekte anomali olabileceğini söyledi ve bu hastanede yenidoğan yoğun bakımı Yok! Çok şükür bende bebeğimde sağlıklıyız ama doktor ve hastane değiştirdim çok daha mutluyum :) biraz uzun oldu. :)

Merhaba ben 28 haftaya kadar Sefaköy medipolde devam ettim kesinlikle tavsiye etmem. Medipolde nöbet sistemi var mesai saatleri içinde Doğum yaparsanız kendindoktorunuz giriyor Doğuma , mesai saatleri dışında yanlış hatırlamıyorsam 600 tl ücret alıyordu ve doktorları kendi telefon numaralarını bile vermiyor en azımdan benim gittiğim öyleydi. Bi kaç kere ağrım olduğu için gece acile gittim acildeki nöbetçi doktor gerçekten çok ilgisizdi. Kendi doktorum Bi süre raporluydu yaklaşık iki ay kadar görüşemedik ve hastane ne De doktor bununla ilgili bilgi vermedi. Randevu için aradığımda sadece raporlu olduğu bilgisi verildi. O iki ay ben başka doktorlara gittim kendi hastaları olmadığım başka doktorun hastası olduğum için ilgilenmediler en azından ben öyle hissettim. Daha sonra doktorum geldiğinde suyumun fazla olduğunu erken Doğum riski ve bebekte anomali olabileceğini söyledi ve bu hastanede yenidoğan yoğun bakımı Yok! Çok şükür bende bebeğimde sağlıklıyız ama doktor ve hastane değiştirdim çok daha mutluyum :) biraz uzun oldu. :)
Doktorun kimdi canm sefaköy medipolde???

Doktorun kimdi canm sefaköy medipolde???
Deniz Sarıkaya ama onun dışındaki neredeyse diğer tüm doktorlarla da acilde denk geldim Deniz hanım olmadığı zamanlarda Naile, Elif ve Pelin’di sanırım onlarada muayne oldum çok ilgisizdiler vitamin ilacını bile söylemediler, her gittiğimde ayrıntıları doktorunla görüşürsün diyip baştansavma muayene ettiler.

Deniz Sarıkaya ama onun dışındaki neredeyse diğer tüm doktorlarla da acilde denk geldim Deniz hanım olmadığı zamanlarda Naile, Elif ve Pelin’di sanırım onlarada muayne oldum çok ilgisizdiler vitamin ilacını bile söylemediler, her gittiğimde ayrıntıları doktorunla görüşürsün diyip baştansavma muayene ettiler.
Anladım canm. Şuanda nereye gidiyosun??

Arkadaşlar medipolmegada özellikle normal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktorlar kimler? Yardımcı olacak var mı?
Sanırım doktorları çok yoğunmuş.
Bir tek nagihan hanımı duydum normal Doğum destekleyen diye.
Ama nedense medipol megada hemen sezaryene alacaklarmış gibi bir duygu içindeyim. Üstelik benim tüp bebek. Hiç sektirmezler gibi :KK43:
selam
benim dr neslihan kesiktas aydin, henuz dogum yapmadim ama ben cok memnunum. ne zaman arasam cvp veri kesinlikle normal dogum savunuyor. sehir disinda olmazsam gece gunduz gelirim diyor. istersen bi konrole git. cok detayci ve butun bilgiyi veriyor sen sormadan soyluyor.

selam
benim dr neslihan kesiktas aydin, henuz dogum yapmadim ama ben cok memnunum. ne zaman arasam cvp veri kesinlikle normal dogum savunuyor. sehir disinda olmazsam gece gunduz gelirim diyor. istersen bi konrole git. cok detayci ve butun bilgiyi veriyor sen sormadan soyluyor.
Çok sağol Can'ım. Cevap veren birilerinin olması çok güzel :)
Şu an medipol den vazgeçmiş gibiyiz. İçime sinmiyordu orası hiç. Yakın zamanda Doğum yapan bazı kişilerden olumsuz birkaç şey duyunca kararsız kaldım.
ama neslihan hanım aklımda olacak. çok tesekkür ederim.

selam
Bir de özlem kesiktaş aydın değil mi? Neslihan Yok da baktım şimdi.

Merhaba bende hastane araştırıyorum doğum ücretleri makul olan sgkli değilim 36 haftalık hamileyim bu doğum olayı çok kafa karistiyor devlette her hastaneden bi şikayet çıkıyor napcami bilmiyorum bende ıstanbul gaziosmanpaşa dayim

Dediğim gibi canım ben megada takipli degilim doktorum Zeynep Koca Yurt. Bende söylediklerinize katılıyorum takipli olduğumuz doktora alışıp güveniyoruz doğal olarak ta doğumumuzda o olsun istiyoruz ama bunun için acibadem gibi tam özel hastanelere gitmek gerekiyor sanırım o da boyunuzu aşıyor malesef.

Şimdi doğan hastanesinde Yasemin Ağralı var ona gidiyorum. İlgili Bi doktor gereksiz telaş yapmaz, size gereken bilgiyi verir gece gündüz demeden telefonlarına bakar. Ben memnunum kendisinden. İkinci çocukta da burda olursa kesin ona devam ederim.
Yasemin agrali ilk Dr m benim ozaman tem hospital de idi gerçekten çok iyi güleç ilgili bir dr hastaneniz nerde acaba

Can'ım çok sağol. İstanbul'da normali zorlayan sadece Nisa hastanesi var araştırdığım kadarıyla. Özellikle tüp bebek olunca hemen sezaryene yöneliyorlar. Daha şimdiden öyle diyenler var. Ama benim tüp bebek doktorum normal gebe kalanlardan hiç farkınız Yok. Herkesin gebeliği kıymetli tabi ki normal Doğum yapabilirsin diyip rahatlattı beni. Ama Emin'im medipol hemen sezaryen der.
Nisa yı da kimse önermiyor. Birçok hastanede uzak bana zaten. En yakın medipol.
Sana da çok geçmiş olsun Can'ım.

Merhabalar bahsettiğiniz nagihan kaya sanırum ablamın doktoruydu ve 36 haftasında bebekte problem olustu beslenemiyordu normal dogum yapti suni sancıyla gerçekten cok önemli bnm herşeyim normaldi ama ne sancım be suyum gelmişti 40+3 te suni sancı aldım saat 9 dan akşam 6 ya kadar kordon dolandı dediler girdim sezeryana bnm hastanen erdemdi yakın olduğu için tercih etmiştik şimdi ikinci gebeliğim bnde nagihan hanıma gtmek istedim biraz yogundu o yuzden tugba nadide hanıma gidicem ablam ikisininde cok tatlı oldugnu söyledi demem o ki bnm içinde kaldı cok diikat edin doğru doktor seçin ben o kadar musaitken yapamadım malesef

Merhaba hanımlar 4 haftalık hamileyim tüp bebek benimde ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse medipol hastanesinde uygun fiyatlı doktor arıyorum bende normal Doğum yapmayı çok istiyorum Oraya gidenler fikir verirseniz çok sevinirim
Opr. Doktor tugba nadide hanıma gidicem bende bu seneki doğum fiyatı 2100 2500 arası seneye 3000 olur ki uygun muayne ucreti 80 bnm kendi ablam önerdi onun doktoruda nagihan kaya oda aynı ücret tercih sebebim tam kapasiteli bir hastane fiyatlarıda uygun

Merhabalar bahsettiğiniz nagihan kaya sanırum ablamın doktoruydu ve 36 haftasında bebekte problem olustu beslenemiyordu normal dogum yapti suni sancıyla gerçekten cok önemli bnm herşeyim normaldi ama ne sancım be suyum gelmişti 40+3 te suni sancı aldım saat 9 dan akşam 6 ya kadar kordon dolandı dediler girdim sezeryana bnm hastanen erdemdi yakın olduğu için tercih etmiştik şimdi ikinci gebeliğim bnde nagihan hanıma gtmek istedim biraz yogundu o yuzden tugba nadide hanıma gidicem ablam ikisininde cok tatlı oldugnu söyledi demem o ki bnm içinde kaldı cok diikat edin doğru doktor seçin ben o kadar musaitken yapamadım malesef
Çok teşekkürler. Nagehan hanım hakkında çok iyi seyler duydum ama medipol mega hakkında tam tersi. Bir de doktorlar gece gelmiyormuş. Gelenlere de ekstra 1000 tl gibi çok uçuk rakamlar veriliyormuş.
Zaten hastane genelinin normal Doğum oranı çok düşük.
Sanırım ne kadar devlet hastanesi gibi yoğun olsa da Nisa ya gideceğim. Bütün doktorları mesai dışı geliyor ve sadece 200 tl ekstra.
Tabi bu şuanki kararım. Eşim sadece yakın olduğu için medipol den yana. Bakalım zaman ne gösterecek. Erdem'e gittiğinizi söylediniz. Orası Anadolu yakası. 2. Doğum için ordan mı geleceksiniz medipole

Çok teşekkürler. Nagehan hanım hakkında çok iyi seyler duydum ama medipol mega hakkında tam tersi. Bir de doktorlar gece gelmiyormuş. Gelenlere de ekstra 1000 tl gibi çok uçuk rakamlar veriliyormuş.
Zaten hastane genelinin normal Doğum oranı çok düşük.
Sanırım ne kadar devlet hastanesi gibi yoğun olsa da Nisa ya gideceğim. Bütün doktorları mesai dışı geliyor ve sadece 200 tl ekstra.
Tabi bu şuanki kararım. Eşim sadece yakın olduğu için medipol den yana. Bakalım zaman ne gösterecek. Erdem'e gittiğinizi söylediniz. Orası Anadolu yakası. 2. Doğum için ordan mı geleceksiniz medipole

Hayırlısı diyelim benm sezeryan olucagi için zaten randevu vericekler ama ablam sabaha karşı gitmişti akşama doğru doğrmştu. Ben kavacıktaydım 1 yıldr beylikdüzündeyim

X