- Konu Sahibi Kardelenaskk
dr unuz kimdi.madem nöbetçi dr.giriyor.biz neden takibe gidiyoruz.yada neden drunuzu isterseniz 1000tl deniyo anlamış değilim doğrusu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi canım ben megada takipli degilim doktorum Zeynep Koca Yurt. Bende söylediklerinize katılıyorum takipli olduğumuz doktora alışıp güveniyoruz doğal olarak ta doğumumuzda o olsun istiyoruz ama bunun için acibadem gibi tam özel hastanelere gitmek gerekiyor sanırım o da boyunuzu aşıyor malesef.dr unuz kimdi.madem nöbetçi dr.giriyor.biz neden takibe gidiyoruz.yada neden drunuzu isterseniz 1000tl deniyo anlamış değilim doğrusu.
mesai saati dışında doktor doğuma gelmediği için medipol bağcılar a gitmekten vazgeçtim derya hanıma gidiyordum.
34.haftadayım şu an
özel hastanede kendi doktorumuzun doğuma gelmemesi çok saçma geldi bana
zeytinburnu avrasya hastanesiSimdi hangi hastaneye gidiyorsunuz
Senin adina sevindim :) bende nisa hastanesini duydum fakat uzaklık beni tedirgin eden hayırlısı hangi hastaneyse orasi olsun inşallahzeytinburnu avrasya hastanesi
gamze hanıma gidiyordum.
ilgili konuşkan bir doktor. doğuma da ne zaman olursa olsun kendisinin geldiğini söyledi
Ben 3 sene once mega medipolde lebriz hn'a sezeryan olmustum.cok yogun bir dr.cok fazla zaman ayiramadigi icin acele ediyor sezeryanimdada soyle bir sikinti oldu sag tarafa dogru 2 cm fazla kesmis yani orantisiz ayni zamanda bir muddet agri yasadim fazla kesik olan yerden baska dr gittim biraz daha fazla kesseydi sag ayaginda sorun yasayabilirdin dedi.belkide benim sanssizligim ama boyle seylerde cok dikkat lazim insan sagligi.sonuc olarak bir daha gitmem.
Merhaba bende Zeynep kocayunta gidiyordum geçin hafta medilife çapaya gittim ama pek memnun kalmadım. Siz Zeynep hanımla doğum için hiç konuştunuz mu acabaDediğim gibi canım ben megada takipli degilim doktorum Zeynep Koca Yurt. Bende söylediklerinize katılıyorum takipli olduğumuz doktora alışıp güveniyoruz doğal olarak ta doğumumuzda o olsun istiyoruz ama bunun için acibadem gibi tam özel hastanelere gitmek gerekiyor sanırım o da boyunuzu aşıyor malesef.
Evet konuştum kendisinde dogum yapmak istersem doğumun findikzade medipolde olabilecegini soyledi ayrica mesai saatleri disinda kendisi gelmedigini nobetci hekim kimse onun ilgilenecegini soyledi. Ben yenidoğan yoğunbakim unitesi olmadığı için biraz tedirgin oldum ama herşey normal seyrederse zaten gerek olmaz yinede aklinda kalicaksa dogum icin medipol megayada gidebilirsin dedi takiplerimi megada yaptirsamda ordada takipli oldugun doktor mesai saati disinda gelmediğinden zeynep hanima gidiyorum hala.Merhaba bende Zeynep kocayunta gidiyordum geçin hafta medilife çapaya gittim ama pek memnun kalmadım. Siz Zeynep hanımla doğum için hiç konuştunuz mu acaba
Doğumlari gecemi oldu hani bi kişi deseniz tesadufen şansına nöbetçi olabilir diyecegimde 5 kisiyi okuyunca bende şaşırdım yakin zamanda mi dogum yaptilar5 arkadaşım medipolde doğum yaptı hepsine de kendi doktorları doğuma girdi. Siz nobetten bahaedince şaşırdım
Hepsi birbuçuk yıl içinde doğum yaptı. 1 i gece diğerleri sabah erken saatte diye hatirliyorumDoğumlari gecemi oldu hani bi kişi deseniz tesadufen şansına nöbetçi olabilir diyecegimde 5 kisiyi okuyunca bende şaşırdım yakin zamanda mi dogum yaptilar
Evet hepsi sezeryan ci Nagehan hanim dışında malesef. Ben normal yapabilecek durumda iken öyle şeyler diyolarki sona doğru sezeryan mecbur ikna oluyorsun çocuğa birsey olmasın diye. Normal yaptıran bir Dr bul arkadaşım sezeryan olduğuma bin pismanim. Sonrası çok kötü oldu. Bu arada benimde tüp bebektiArkadaşlar medipolmegada özellikle normal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktorlar kimler? Yardımcı olacak var mı?
Sanırım doktorları çok yoğunmuş.
Bir tek nagihan hanımı duydum normal Doğum destekleyen diye.
Ama nedense medipol megada hemen sezaryene alacaklarmış gibi bir duygu içindeyim. Üstelik benim tüp bebek. Hiç sektirmezler gibi
Can'ım çok sağol. İstanbul'da normali zorlayan sadece Nisa hastanesi var araştırdığım kadarıyla. Özellikle tüp bebek olunca hemen sezaryene yöneliyorlar. Daha şimdiden öyle diyenler var. Ama benim tüp bebek doktorum normal gebe kalanlardan hiç farkınız Yok. Herkesin gebeliği kıymetli tabi ki normal Doğum yapabilirsin diyip rahatlattı beni. Ama Emin'im medipol hemen sezaryen der.Evet hepsi sezeryan ci Nagehan hanim dışında malesef. Ben normal yapabilecek durumda iken öyle şeyler diyolarki sona doğru sezeryan mecbur ikna oluyorsun çocuğa birsey olmasın diye. Normal yaptıran bir Dr bul arkadaşım sezeryan olduğuma bin pismanim. Sonrası çok kötü oldu. Bu arada benimde tüp bebekti
Merhaba,Henüz cok yeni hamile oldugumu öğrendim. 3.çıcuk inşallah. İkincide ölümden döndüm. Anormal bi doğum oldu. O yuzden cok temkinliyim. Yakın zamanda arkadasım tuba nadide yılmaz da doğum yaptı ve çok memnun. Önümüzdeki hafta ona ilk kontrolüme gitmeyi düşünüyorum.