Doğuma Hazırlık İstanbul Medipol Mega Hast. Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İstanbul Medipol Mega Hastanesi Doktor Öneriniz?

• Prof. Dr. Murat APİ

OY: 3 6,4%
  • Doç. Dr. Suna ÖZDEMİR

OY: 2 4,3%
  • Yrd. Doç. Dr. Elif Çiler EREN

OY: 7 14,9%
  • Yrd. Doç. Dr. Fulya GÖKDAĞLI SAĞIR

OY: 1 2,1%
  • Yrd. Doç. Dr. Lebriz Hale AKTÜN TAMER

OY: 8 17,0%
  • Op. Dr. Ayfer ÖZBEK

• Op. Dr. Derya YAŞAR

OY: 4 8,5%
  • Op. Dr. Didem ALTIN ÖZÜPAK

OY: 0 0,0%
  • Op. Dr. Duygu Işıl GENCER

OY: 6 12,8%
  • Op. Dr. Fazile AKYÜZ (GÖLGECİ)

• Op. Dr. Nagihan KAYA

OY: 5 10,6%
  • Op. Dr. Özlem KESİKTAŞ AYDIN

• Op. Dr. Tuba Nadide YILMAZ

OY: 9 19,1%
  • Op. Dr. Yeliz AYKANAT

• Ankete Katılan
    47
dr unuz kimdi.madem nöbetçi dr.giriyor.biz neden takibe gidiyoruz.yada neden drunuzu isterseniz 1000tl deniyo anlamış değilim doğrusu.
Dediğim gibi canım ben megada takipli degilim doktorum Zeynep Koca Yurt. Bende söylediklerinize katılıyorum takipli olduğumuz doktora alışıp güveniyoruz doğal olarak ta doğumumuzda o olsun istiyoruz ama bunun için acibadem gibi tam özel hastanelere gitmek gerekiyor sanırım o da boyunuzu aşıyor malesef.

mesai saati dışında doktor doğuma gelmediği için medipol bağcılar a gitmekten vazgeçtim derya hanıma gidiyordum.
34.haftadayım şu an
özel hastanede kendi doktorumuzun doğuma gelmemesi çok saçma geldi bana

zeytinburnu avrasya hastanesi
gamze hanıma gidiyordum.
ilgili konuşkan bir doktor. doğuma da ne zaman olursa olsun kendisinin geldiğini söyledi
Senin adina sevindim :) bende nisa hastanesini duydum fakat uzaklık beni tedirgin eden hayırlısı hangi hastaneyse orasi olsun inşallah

Ben 3 sene once mega medipolde lebriz hn'a sezeryan olmustum.cok yogun bir dr.cok fazla zaman ayiramadigi icin acele ediyor sezeryanimdada soyle bir sikinti oldu sag tarafa dogru 2 cm fazla kesmis yani orantisiz ayni zamanda bir muddet agri yasadim fazla kesik olan yerden baska dr gittim biraz daha fazla kesseydi sag ayaginda sorun yasayabilirdin dedi.belkide benim sanssizligim ama boyle seylerde cok dikkat lazim insan sagligi.sonuc olarak bir daha gitmem.

Cok üzüldüm inşallah bidaha sizin yada kimsenin basina böyle talihsizlikler gelmez. Insan sasiriyor hangi hastaneye ve doktora guvenip gidecegini

Merhaba bende Zeynep kocayunta gidiyordum geçin hafta medilife çapaya gittim ama pek memnun kalmadım. Siz Zeynep hanımla doğum için hiç konuştunuz mu acaba

Merhaba bende Zeynep kocayunta gidiyordum geçin hafta medilife çapaya gittim ama pek memnun kalmadım. Siz Zeynep hanımla doğum için hiç konuştunuz mu acaba
Evet konuştum kendisinde dogum yapmak istersem doğumun findikzade medipolde olabilecegini soyledi ayrica mesai saatleri disinda kendisi gelmedigini nobetci hekim kimse onun ilgilenecegini soyledi. Ben yenidoğan yoğunbakim unitesi olmadığı için biraz tedirgin oldum ama herşey normal seyrederse zaten gerek olmaz yinede aklinda kalicaksa dogum icin medipol megayada gidebilirsin dedi takiplerimi megada yaptirsamda ordada takipli oldugun doktor mesai saati disinda gelmediğinden zeynep hanima gidiyorum hala.

Bende onlar çok memnun kaldiklarindan kontrollerime medipolde devam ediyorum.Hayirlisi yla kucağıma saglikcakla almayi bekliyorum

bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. medipol mega da tavsiye edilecek doktor araştırıyorum ancak benim de çok kafam karıştı. Normal doğum istiyorum lebriz hanım sezeryana yönlendiriyor gibi bir yazı okudum doğru mu? Normal doğumu destekleyen doktor var mı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar medipolmegada özellikle normal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktorlar kimler? Yardımcı olacak var mı?
Sanırım doktorları çok yoğunmuş.
Bir tek nagihan hanımı duydum normal Doğum destekleyen diye.
Ama nedense medipol megada hemen sezaryene alacaklarmış gibi bir duygu içindeyim. Üstelik benim tüp bebek. Hiç sektirmezler gibi

Evet hepsi sezeryan ci Nagehan hanim dışında malesef. Ben normal yapabilecek durumda iken öyle şeyler diyolarki sona doğru sezeryan mecbur ikna oluyorsun çocuğa birsey olmasın diye. Normal yaptıran bir Dr bul arkadaşım sezeryan olduğuma bin pismanim. Sonrası çok kötü oldu. Bu arada benimde tüp bebekti

Can'ım çok sağol. İstanbul'da normali zorlayan sadece Nisa hastanesi var araştırdığım kadarıyla. Özellikle tüp bebek olunca hemen sezaryene yöneliyorlar. Daha şimdiden öyle diyenler var. Ama benim tüp bebek doktorum normal gebe kalanlardan hiç farkınız Yok. Herkesin gebeliği kıymetli tabi ki normal Doğum yapabilirsin diyip rahatlattı beni. Ama Emin'im medipol hemen sezaryen der.
Nisa yı da kimse önermiyor. Birçok hastanede uzak bana zaten. En yakın medipol.
Sana da çok geçmiş olsun Can'ım.

Henüz cok yeni hamile oldugumu öğrendim. 3.çıcuk inşallah. İkincide ölümden döndüm. Anormal bi doğum oldu. O yuzden cok temkinliyim. Yakın zamanda arkadasım tuba nadide yılmaz da doğum yaptı ve çok memnun. Önümüzdeki hafta ona ilk kontrolüme gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba,
Normal Doğum mu yaptı arkadaşınız, sezeryan mı?
Bende şuan hastane arıyorum. Normal takibimi Gümüşsuyu askeri Hastanesinde oluyor, askeri hastaneler kapatıldığı için doğuma Şişli Etfal’e yönlendiriyorlar. Bende orda olmak istemiyorum. Birkaç hastane ile görüştüm birde buraya gitmek istiyorum ama muayene ücretleri ödemekten yoruldum. Sancılar başladığında direkt gitsek ne kadar ilgilenirler acaba? Doğum fiyatları nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…