İstanbul Labioplasti için Dr önerisi

Daha 1 hafta önce ameliyat olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki Özgür Kartal beyin ismini bu sayfada paylaşıp kendini Labioplasti konusunda aşmış bir doktor ile tanışmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Ameliyat olduğum günden bugüne kadar 1 tane bile ağrı kesici içmeden sadece 5günlük antibiyotik kullanımıyla bu süreci atlatacağımı bilseydim daha önce yaptırırdım. Ayrıca görüntüsü beklediğimden çok daha güzel oldu😊 Operasyonu kime olursanız olun umarım benimki gibi çok rahat ve yüz güldürücü bir süreç geçirirsiniz 🤗
Ameliyatınızın iyi geçmesine ve yüz gğldüren sonuçlar almanıza çok memnun oldum. Darısı bizim başımıza 😂

Bu arada covid olduğum için ameliyat sürecim uzadı. En azından kafamda bi doktor belirledim ve ameliyat sonrası sizleri de bilgilendiririm operasyonla ilgili. Haziranın ilk haftası ameliyat planlıyorum umarım iyi geçer 😊

Bu arada kızlarrrr ben de bugün labioplasti ameliyatımı olmuş bulunmaktayım🥳 🎉 🎊
Şu an operasyon sonrası 10. Saatteyim çok hafif rahatsız etmeyecek şekilde sızı hissediyorum. Ama görüntü ödeme rağmen çok iyi. Şimdiden beni mutlu etti. Eğer ağrıdan cesaret bulamayıp yaptıramıyorsanız emin olunca ağrı neredeyse yok. Tecrübelerimi sizinle paylaşıcam. İyi geceler 😊😊

Merhabalar öncelikle, 26 yaşındayım ve çok uzun zamandır labioplasti olmayı düşünüyorum. Ergenlik döneminden sonra labiumlarda (iç dudaklarda) asimetri oluşmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl önce cesaretimi topladım ve bu operasyonu olmaya karar verdim. Buradaki labioplasti deneyimlerini okudum, süreç ve doktorlar konusunda fikir edindim. Ben de sağlıkçıyım ve kadın doğum doktorlarıyla iç içeyim. Hastaneye gelen güvendiğim bir nöbetçi kadın doğumcuya muayene oldum ve o da bana ameliyat olmama gerek olmadığını, normal bir vajinam olduğunu söyledi. Psikolojik olarak iyi hissetmediğimi dile getirdiğimde, opere olmama konusunda ikna etti ve psikolojik destek verdi. Onun sayesinde bu operasyonu olmaktan vazgeçip kendimle barışmaya çalıştım ama olmuyor barışamıyorum :KK70: Bu bahsettiğim doktor yine de olmak istiyorsam arkadaşıyla birlikte (arkadaşı Ankara'da labioplastide bilindik bir kadın doğumcu) yapabileceklerinden bahsetti. 3.500TL gibi bi fiyat almıştım.
Görüştüğüm kadın doğumcunun çok tecrübesi yoktu ve Ankaradaki arkadaşıyla da ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum. Bu yüzden o doktorla iletişime geçmedim. Muhtemelen Ankara'ya gidip opere olmamı isteyecekler. Operasyondan sonra yolculuk yapabilecek kadar güçlü değilim. Ağrı eşiğim düşük maalesef.
Şimdi İstanbul içinde bir doktor arıyorum. En çok Özgür Kartal'ı duydum, kendisiyle iletişime geçtim ancak bu kadar çok adını duyuyor olmak beni tedirgin etti. Sağlıkçıyım dediğim gibi, genelde işini iyi yapan doktorların adının duyulmadığı biliyorum. Reklam sayesinde kendimi emanet etmeyeceğim doktorlara akın akın hasta geliyor, şaşırıyorum. Başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Cesaretimi toplamışken önümüzdeki ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden :)
Özgür Bey Harika bir doktor hiç öyle düşünmeyin ven de yıllarca tereddüt ettim ama doğru tercihle bu iş çözüldü. Eğer doktor doğru olmazsa komplikasyonlar ve ikinci ameliyat gerekebiliyor.

Arkadaşlar merhaba ben de Özgür Bey'e iki gün önce ameliyat oldum bir senedir aklımdaydı ameliyat kendisinden burdan haberdar olmuştum.Muaynede her şeyi çok detaylı açıklıyor ve güven veriyor ama yine de endişelerim yok değildi.Ameliyat 3 saat sürdü Özgür Bey'in başka bi hastasıyla karşılaşmıştım muaynanesinde o da 3 saat sürdüğünü söylemişti.Bir hafta üstüne oturamayanlar yürürken acı batma olanlar olduğunu okumuştum ben de öyle bekliyordum ama ameliyat sonrası uyuşukluk geçtikten sonra ayağa kaldırıldığımda sadece bunu yaşadım.Bir gün hastanede kaldım sabah eve giderken de hala aksak yürüyordum ve otururken sıkıntı oluyordu yan şekilde duruyordum.Eve geldikten sonra öğlen saatlerinde yürüyüşüm tamamen düzeldi oturmadaki sorun da akşam saatleri %80 gitti.Akşam üstü kısa mesafe yürüyerek bir yere gittim hatta.Şu an ikinci günüm ve istediğim pozisyonda oturabiliyorum ameliyat olmamış gibi yürüyorum sanırım bu kişiden kişiye değişiyor şaşırdım böyle olmasına.Ameliyat günü hafif ağrılarım olmuştu şunan hiç bir şey yok.Herhangi bir morarma da yok.Sadece şu an asimetrik duruyor bir ayın sonunda anlayacağım durumu.Benim ameliyatım inanılmaz kolay geçti kısaca ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor demek sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz :)

Merhabalar öncelikle, 26 yaşındayım ve çok uzun zamandır labioplasti olmayı düşünüyorum. Ergenlik döneminden sonra labiumlarda (iç dudaklarda) asimetri oluşmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl önce cesaretimi topladım ve bu operasyonu olmaya karar verdim. Buradaki labioplasti deneyimlerini okudum, süreç ve doktorlar konusunda fikir edindim. Ben de sağlıkçıyım ve kadın doğum doktorlarıyla iç içeyim. Hastaneye gelen güvendiğim bir nöbetçi kadın doğumcuya muayene oldum ve o da bana ameliyat olmama gerek olmadığını, normal bir vajinam olduğunu söyledi. Psikolojik olarak iyi hissetmediğimi dile getirdiğimde, opere olmama konusunda ikna etti ve psikolojik destek verdi. Onun sayesinde bu operasyonu olmaktan vazgeçip kendimle barışmaya çalıştım ama olmuyor barışamıyorum :KK70: Bu bahsettiğim doktor yine de olmak istiyorsam arkadaşıyla birlikte (arkadaşı Ankara'da labioplastide bilindik bir kadın doğumcu) yapabileceklerinden bahsetti. 3.500TL gibi bi fiyat almıştım.
Görüştüğüm kadın doğumcunun çok tecrübesi yoktu ve Ankaradaki arkadaşıyla da ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum. Bu yüzden o doktorla iletişime geçmedim. Muhtemelen Ankara'ya gidip opere olmamı isteyecekler. Operasyondan sonra yolculuk yapabilecek kadar güçlü değilim. Ağrı eşiğim düşük maalesef.
Şimdi İstanbul içinde bir doktor arıyorum. En çok Özgür Kartal'ı duydum, kendisiyle iletişime geçtim ancak bu kadar çok adını duyuyor olmak beni tedirgin etti. Sağlıkçıyım dediğim gibi, genelde işini iyi yapan doktorların adının duyulmadığı biliyorum. Reklam sayesinde kendimi emanet etmeyeceğim doktorlara akın akın hasta geliyor, şaşırıyorum. Başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Cesaretimi toplamışken önümüzdeki ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden :)
Her ay doktorum istanbula geliyor bir arastirin isterseniz ben memnun kaldim.Adi esra cabuk comert

X