Merhabalar öncelikle, 26 yaşındayım ve çok uzun zamandır labioplasti olmayı düşünüyorum. Ergenlik döneminden sonra labiumlarda (iç dudaklarda) asimetri oluşmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl önce cesaretimi topladım ve bu operasyonu olmaya karar verdim. Buradaki labioplasti deneyimlerini okudum, süreç ve doktorlar konusunda fikir edindim. Ben de sağlıkçıyım ve kadın doğum doktorlarıyla iç içeyim. Hastaneye gelen güvendiğim bir nöbetçi kadın doğumcuya muayene oldum ve o da bana ameliyat olmama gerek olmadığını, normal bir vajinam olduğunu söyledi. Psikolojik olarak iyi hissetmediğimi dile getirdiğimde, opere olmama konusunda ikna etti ve psikolojik destek verdi. Onun sayesinde bu operasyonu olmaktan vazgeçip kendimle barışmaya çalıştım ama olmuyor barışamıyorum
Bu bahsettiğim doktor yine de olmak istiyorsam arkadaşıyla birlikte (arkadaşı Ankara'da labioplastide bilindik bir kadın doğumcu) yapabileceklerinden bahsetti. 3.500TL gibi bi fiyat almıştım.
Görüştüğüm kadın doğumcunun çok tecrübesi yoktu ve Ankaradaki arkadaşıyla da ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum. Bu yüzden o doktorla iletişime geçmedim. Muhtemelen Ankara'ya gidip opere olmamı isteyecekler. Operasyondan sonra yolculuk yapabilecek kadar güçlü değilim. Ağrı eşiğim düşük maalesef.
Şimdi İstanbul içinde bir doktor arıyorum. En çok Özgür Kartal'ı duydum, kendisiyle iletişime geçtim ancak bu kadar çok adını duyuyor olmak beni tedirgin etti. Sağlıkçıyım dediğim gibi, genelde işini iyi yapan doktorların adının duyulmadığı biliyorum. Reklam sayesinde kendimi emanet etmeyeceğim doktorlara akın akın hasta geliyor, şaşırıyorum. Başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Cesaretimi toplamışken önümüzdeki ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden :)