• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul kagithane yardim

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
33
37
Buda dertmi diyen arkadaslarimiz cikacaktir elbet, dert degilde cozume ulastirmak istedigim kucuk bir sorun diyelim.
Arkadaslar 10 gunlugune kardesime misafirlige geldim.kardesim elinden geldigince ilgilenmeye gezdirmeye calisiyor bizleri ancak cok yogun calistigi icin onunla sadece kulturel geziler yapabiliyoruz.Gunduzleride evde 2 kizimla yalniz kalmak zorunda kaliyorum haliyle.
sormak istedigim sosyete pazari vs tarzi yakinlarda gezebilecegim yerler varmi annemle beraber oldugum icin cocuklar sorun olmaz ucuz uygun kizlarima alisveris yapmak istiyorum kendim tesetturLuyum tunik vs tarzi seylere ihtiyacim var gelmisken alisverisimi yapmak istiyorum
yardimci olabilen olursa cok sevinirim okudugunuz icin tesekkur ederim simdiden.

ay int ten baktim cok guzelmis gercekten simdiden cok heyecanlandim :) peki arkadaslar hafta ici gidecbilecegim farkli yerler varmi yada istanbula gelMissin surayida gormeden gitme diyeceginiz yerler.. her turlu onerinize acigim

Kibarlığın ve yazım şeklin çok hoşuma gitti. Önerilen yerler iyi, Bakırköy de epey güzel şey bulursun. Ama gezlicek çok yer İstanbul da , gitmediyseniz Boğaz'a gidin.

Kibarlığın ve yazım şeklin çok hoşuma gitti. Önerilen yerler iyi, Bakırköy de epey güzel şey bulursun. Ama gezlicek çok yer İstanbul da , gitmediyseniz Boğaz'a gidin.
Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin bogaza gittik kardesim emniyet mensubu istanbulda buyuk sehir olunca polislerin calisma sartlari malum. Yinede isten gelir gelmez hadi cikalim abla skilmissinizdir diyor yavrum kiyamiyorum onada cok yoruluyor.
bogaza,kiz kulesine,eminonu,birde safir diye yuksek bir bina varmis sanirim oralardan bahsediyor.
sultanahmet camii,akvaryum falan gidecegiMiz yerler araSindaydi.Ama kardesim bu kadar yogun calisip yorulurken onu pesimde carsi pazar gezerken yormak istemiyorum acikcasi.elimden geldigince o olmadan gezecegimiz yerleri kendimiz gezelim.diye dusundum

ay int ten baktim cok guzelmis gercekten simdiden cok heyecanlandim :) peki arkadaslar hafta ici gidecbilecegim farkli yerler varmi yada istanbula gelMissin surayida gormeden gitme diyeceginiz yerler.. her turlu onerinize acigim

etiler pazarı var hafta içi ama unuttum hangi gündü..
ortaköye gidip boğaz turu yapabilirsiniz..

Ya bende tam onu dicektim acayip naif bi bayan bana da öyle geldi yazım şekli çok hoş. Ben istanbulda yaşamıyorum ama yazmak istedim bu arada yakin mi bilmem ama adalar var gidilebilecek belki alışveriş yapılamaz ama görülmeye deger

Çocuklar için Rahmi Koç müzesini ve Florya daki akvaryumun hemen karşı tarafındaki havacilik müzesini tavsiye ederim. Havacilik müzesine akvaryuma gitmisken uğrayın derim.

Taksime gidip, İstiklalden Eminönüne inip balık ekmek yemelisiniz mutlaka.

Bakırköy'e gitmişken de, meydandan aşağı inerken ardarda sıralı 2 cafe var, caddenin tam ortasında, en baştakine gidip kumpir yemelisiniz :)

Ayyy keşke ben de gitseydim, nasıl özledim.

Back
X