Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarrr merhaba ben konka şişmesi ve kemiğimin sağa doğru yatık olmasından kaynaklı burun ameliyatı olacağım ama yaptırmışken kemerimin de gitmesini istiyorum. İstanbulda doğal burun yaptırmış memnun olan ya da yaptırmayı düşünen yardımcı olabilecek birileri var mı yaa
fiyat hakkında bir bilginiz var mı acaba?Prof. Dr. Murat Sarı Kliniği Bağdat Caddesinde
fiyat hakkında bir bilginiz var mı acaba?
fiyat hakkında bir bilginiz var mı acaba?
Merhaba,ben de doktor arıyorum yoğun bir şekilde. Murat Sarı’ya ulaştığımda ücret bilgisi paylaşmayı tercih etmediler. Muayene ücreti de 600 liraydı. Bilemiyorum bana çok doğru bir yaklaşım gibi gelmedi.
Cengizhan bey 12bine yapıyormuşDr Cengizhan ekizceli instasına bakın ..Adam işinin hakkını veriyor..Geçenyıl 6 bindi bu yıl bilmiyorum..Ama muayene ücreti yoktu..1 Sadullah karun (ama o biraz tuzlu) 2 Cengizhan ekizceli
Ben 1 yıl kadar önce Elad Azizli’ye yaptırdım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.İnstagram hesabından detaylı inceleyebilirsin.Arkadaşlarrr merhaba ben konka şişmesi ve kemiğimin sağa doğru yatık olmasından kaynaklı burun ameliyatı olacağım ama yaptırmışken kemerimin de gitmesini istiyorum. İstanbulda doğal burun yaptırmış memnun olan ya da yaptırmayı düşünen yardımcı olabilecek birileri var mı yaa
Merhaba bende 2.5 ay once oldum ve göz pınarına denk gelen kemikte şişlik var kaş arasında ödem mi kemik mi anlayamıyorum siz böyle bişey yaşadınız mı yada ödemleriniz ne kadar sürede indi kıkırdak ile kemik arasında bi sertlikten bahsediyorum ödem midir emin olamadım daBen 1 yıl kadar önce Elad Azizli’ye yaptırdım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.İnstagram hesabından detaylı inceleyebilirsin.
Bence dr Timur batmaz. Çok doğal burunlar yapıyor. Sayfasına bakın.ben de doktor arıyorum yoğun bir şekilde. Murat Sarı’ya ulaştığımda ücret bilgisi paylaşmayı tercih etmediler. Muayene ücreti de 600 liraydı. Bilemiyorum bana çok doğru bir yaklaşım gibi gelmedi.
Merhaba,
Kendisine ulastigimda bana da ucret bilgisu vermediklerini soylediler. Eger ilgilenirseniz,
Onur Aridasir: 8 bin
Turgut Yuce: 8-10 bin arasi
Mehmet dogru: 10 bin
Mustafa Demir: 10 bin
Bunlar arastirip begendigim doktorlar, umarim isinize yarar.
bahçelievlerde özel bir hastaneydi ama adını hatırlayamıyorum, instagram hesabına yazarsanız yardımcı olacaklardırMerhaba, Onur Aridasir hangi hastanede yapıyor ameliyatlarını görüştünüz mü acaba?
doğal burun
bahçelievlerde özel bir hastaneydi ama adını hatırlayamıyorum, instagram hesabına yazarsanız yardımcı olacaklardır
Karar verebildiniz mi?ben de doktor arıyorum yoğun bir şekilde. Murat Sarı’ya ulaştığımda ücret bilgisi paylaşmayı tercih etmediler. Muayene ücreti de 600 liraydı. Bilemiyorum bana çok doğru bir yaklaşım gibi gelmedi.