Merhaba kızlar, İstanbulda yaşıyorum. Tanita Tikaram Lens almak istiyorum. Netten alışveriş yapmak istemiyorum. Bir kaç optiğe gittim, çoğu Tanita Tikaram`ın adını bile duymamış. İstanbul`da Tanita Tikaram satan bildiğiniz bir yer var mı acaba?
Canim, Tanita Tikaram´in reklamini yaptigi lens serisi SOLEKO firmasina ait. Iki serisi var onlarin: 1. Queen´s Solitaire, 2. Queen´s Solitaire Multifocal.
Google resim bölümünde arama yapip bakabilirsin.
:) VSY markasına ait, sen hangi arama motorunu kullanıyosun
Cicim senin oldugun yerde, semtte, ilde, ilcede o marka adinda satiyorlardir, belkide cakmadir, cin malidir aldiklarin ama AVRUPA GENELINDE SOLEKO FIRMASI üretiyor diye bilinir o lensleri ve o isim altinda (kutusunda soleko yazmasi dahil, tanita tikaram resmi ile)satiliyor her lenscide!! Yurt disindanim!! Burda cakma satanlara kanunlar tokat cakar!! :)
Ayrica kendimde kullaniyorum 12 yildir güzelim, kullandigim lensin birakta herseyini bileyim. Arama motoruyla sanirim senin aran iyi. :)
önemli deği canım gerçekten yardımcı olabildiysem ne mutlu banabende çünkü baya bi sorun yaşadım bu lens konusunda herkese yardımcı olmak isterim bidiğim kadarıyla benide tanitalar rahatsız etti biliyomusun gözümde ya allerji oldu yada alışmadığıı için mii bi gözüm kızardı bayaa solotica çok doğal diğerlerine göre birde youtube da istemediğin kadar video var onlardan en azından fikir sahibi olabilirsin rainbowla tanitanın inan hiç farkı yok ama soloticada mavi tonları daha başarılı galiba...
evet denemeden almak maalesef çok şanssızlık..güzel dileğin içinde ayrıcaa çoook saol:)
@ boho
"Kurumsal döküman" getirecekmisim :). Isim gücüm yokta, bi forumda hanimefendinin birine kurumsal döküman getirecekmisim. :)
Sana vsy bilmem neden diyorlarsa, tamam sen öyle bil. Ben 1000000% eminim Soleko - Tanita Tikaram!
Uzatmaya gerek yok, konu gitgide komiklesiyor ikimiz tarafindanda...
Merhabalar,
bu tester lensleri istanbul anadolu yakasında nerede bulabiliriz bir de bunların numaralıları oluyor mu?
teşekkürler...