Merhaba ben geçen hafta çekildim sonomed kadıköyde echomar şişliyle aynı yerlermiş zaten dedikleri gibi sıfır ağrıyla atlattım çok sükür çok korkuyordum fiyat tekniker çekerse 7.5k doktor çekerse 10k ydı..Merhaba İstanbul'da rahim filmi dışarıda nerede ne kadar çektirdiniz?
Devlette çektirenler de nasıl çektirdiniz gün verme durumu nasıl oldu nerede çektirdiniz bende sizlerde fikir alayım
Fiyatını hatırlamıyorum 2023 kasımda MedicalPark Bahçelievler’de çektirdim aşırı acılıydı sadece 30 sn sürmesine rağmen. Ecomar bu konuda acısız diyorlar bence bütçen varsa orada çektiro kadar bırakmam kuzum gidip çekilicem fırsatı yakalayınca
teşekkür ederim dönüşünüz içinMerhaba ben geçen hafta çekildim sonomed kadıköyde echomar şişliyle aynı yerlermiş zaten dedikleri gibi sıfır ağrıyla atlattım çok sükür çok korkuyordum fiyat tekniker çekerse 7.5k doktor çekerse 10k ydı..
hemen hemen hepsi 7 bin gibi fiyat veriyorlar bnde daha önce Emar park da çektirdim dikilitaşda Bakırköy de oradada bn acı yaşamadım ama oradaki tekniker tüplerde tıkanıklık olup ilaçla açıldığı için ağrı oluyor de iştiFiyatını hatırlamıyorum 2023 kasımda MedicalPark Bahçelievler’de çektirdim aşırı acılıydı sadece 30 sn sürmesine rağmen. Ecomar bu konuda acısız diyorlar bence bütçen varsa orada çektir
Fiyatlar güncel mi kızlar ben bugün sordum Gebze’de bir hastane 20 bin dediCevat bayrak 4,5 a cektı echomar da
Dün 7 bin diyorlardıFiyatlar güncel mi kızlar ben bugün sordum Gebze’de bir hastane 20 bin dedi
Güncel 8.500 tl mişFiyatlar güncel mi kızlar ben bugün sordum Gebze’de bir hastane 20 bin dedi
hemen hemen hepsi 7 bin gibi fiyat veriyorlar bnde daha önce Emar park da çektirdim dikilitaşda Bakırköy de oradada bn acı yaşamadım ama oradaki tekniker tüplerde tıkanıklık olup ilaçla açıldığı için ağrı oluyor de işti
Adetten kaç gün sonra çektirdiniz ve özel olarak yapılması gereken birşeyler var mı acaba ilk defa çektireceğim bendeFiyatını hatırlamıyorum 2023 kasımda MedicalPark Bahçelievler’de çektirdim aşırı acılıydı sadece 30 sn sürmesine rağmen. Ecomar bu konuda acısız diyorlar bence bütçen varsa orada çektir
Ben adet bitiminin ikinci günü çekildim o sırada asla ilişki olmaması gerekiyor bilginiz olsun. Sonra antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olmaması için birkaç günlük. Hayatına devam ediyorsun biraz kanaman olabilir normal diyorlar.Adetten kaç gün sonra çektirdiniz ve özel olarak yapılması gereken birşeyler var mı acaba ilk defa çektireceğim bende
Çekildikten sonra mı antibiyotik veriliyor ozaman çekildikten sonrada yine bir kaç gün ilişki olmaması gerekiyor sanırımBen adet bitiminin ikinci günü çekildim o sırada asla ilişki olmaması gerekiyor bilginiz olsun. Sonra antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olmaması için birkaç günlük. Hayatına devam ediyorsun biraz kanaman olabilir normal diyorlar.
Evet antibiyotik içiyorsun ama ilişki yasak değil o gün olmasın deniyor sadece aksine rahim yıkandığı için gün aşırı ilişki öneriyor doktor. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma ihtimali %50 daha fazla oluyor.Çekildikten sonra mı antibiyotik veriliyor ozaman çekildikten sonrada yine bir kaç gün ilişki olmaması gerekiyor sanırım
Ay inşallah ben tüp bebek için istenildiği için çektireceğim tüplerdr falanda yada rahimde sıkıntı var mı tabi bilmiyorum ama ultrasonda karından bakıldığında rahim ve yumurtalıklar güzel dediEvet antibiyotik içiyorsun ama ilişki yasak değil o gün olmasın deniyor sadece aksine rahim yıkandığı için gün aşırı ilişki öneriyor doktor. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma ihtimali %50 daha fazla oluyor.
Ama anestezisiz sanırım di mi?Güncel 8.500 tl miş
İnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızAy inşallah ben tüp bebek için istenildiği için çektireceğim tüplerdr falanda yada rahimde sıkıntı var mı tabi bilmiyorum ama ultrasonda karından bakıldığında rahim ve yumurtalıklar güzel dedi
Amin inşallah cümlemizİnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ben Antep’te özelde anestezılı 11 bın verdim geçen haftaFiyatlar güncel mi kızlar ben bugün sordum Gebze’de bir hastane 20 bin dedi
Evet antibiyotik içiyorsun ama ilişki yasak değil o gün olmasın deniyor sadece aksine rahim yıkandığı için gün aşırı ilişki öneriyor doktor. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma ihtimali %50 daha fazla oluyor.
Geçen hafta cuma cekıldım sonra da 6 gün hap kullandım bugün kontrol muayenemde hafif kanama var diye vajınal antıbıyotık verdi geçen hafta rahım filmi cekıldı diye ilişki olmasın demıstı bugün yumurta catlamıs degerlendır dedi bu vajinal antıbıyotik kafama takılmıyor değil ama doktorumu dinlemek zorundayım. Zararı olsa soylerdı diye düşünüyorum.Evet antibiyotik içiyorsun ama ilişki yasak değil o gün olmasın deniyor sadece aksine rahim yıkandığı için gün aşırı ilişki öneriyor doktor. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma ihtimali %50 daha fazla oluyor.
Bizde hiçbir şekilde yasaklanmamıştı sadece çekilen gün olmasın denmişti. Doktordan doktora fikir değişiyor olabilir. Eğer enfeksiyon gördüyse hsg ile enfeksiyon artma riskiyle yasaklamış da olabilir bilemiyorum. Benim o gün hafif lekelenmem olmuştu sadece.Geçen hafta cuma cekıldım sonra da 6 gün hap kullandım bugün kontrol muayenemde hafif kanama var diye vajınal antıbıyotık verdi geçen hafta rahım filmi cekıldı diye ilişki olmasın demıstı bugün yumurta catlamıs degerlendır dedi bu vajinal antıbıyotik kafama takılmıyor değil ama doktorumu dinlemek zorundayım. Zararı olsa soylerdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?