İstanbul da rahim filmi çektirenler

Googleden hastaneyi arayıp tarif almayın Yemınle sanki iki adım yol gibi tarif ediyorlar neyse ben trenle geleyim dedim Konya’dan sonra hastanede çalışan kadının anlatımına göre Google harıtalardan baktım cehennemın 7 durağı…

gece eşime dedim kalk bileti iptal ediyorum sende benle gelıyorsun gece 4 de çıktık 11 de randevuya yetiştik

Merhaba İstanbul'da rahim filmi dışarıda nerede ne kadar çektirdiniz?
Devlette çektirenler de nasıl çektirdiniz gün verme durumu nasıl oldu nerede çektirdiniz bende sizlerde fikir alayım
Tüplerde sorun yoksa gayet rahat bir işlem.
İlk suyun hızlı verilmesi gerekiyor.
Benim tek tüpüm sorunluydu kapalı olan tarafta sorun oldu.
Deneyimli hekimin çekmesi önemli.

Çapa da Hekimoğlu görüntüleme var. Abdullah bey cok iyi bu konuda.

Sana verecegım en iyi tavsıye Makına C kollu değilse masada bayılma ihtimalin bile olabilir eğer ağrı eşiğin çok düşükse

Ama c kollu da adet sancısı gibi azın azı hissediyorsun

otobüs 27T, 29Ş, 30M, 336M, 65G.

Metro M2, M7.

Mınıbus ŞIŞHANE - PIYALEPAŞA BULVARI - ŞIŞLI, ŞIŞLI-KAĞITHANE (ÇAĞLAYAN-ADLIYE-DERE), ŞIŞLI-KAĞITHANE-ABDURRAHMAN MH-BAŞAK KONUTLARI

Taksi uber
kız ben cennet mah gelicem K. çekmece den metrobüs yada eşim götürecek ama oda akşam yokmuş saati

ücreti hakkında bilginiz çar mı peki daha önce 2 kez çektirmiştim ama farklı deneyimleri olanlara da sormak istedim

Sana verecegım en iyi tavsıye Makına C kollu değilse masada bayılma ihtimalin bile olabilir eğer ağrı eşiğin çok düşükse

Ama c kollu da adet sancısı gibi azın azı hissediyorsun
ayyyy zaten başımdan çok kötü şeyler geçti şimdi o rahim ağzını açacak ilacı vericek off off kesin ağrır bnm

ayyyy zaten başımdan çok kötü şeyler geçti şimdi o rahim ağzını açacak ilacı vericek off off kesin ağrır bnm
Ben Konya’da cektırdım de aneztezi uzmanı yok dedi benden önceki kadın masa da açıdan bayılmış cekememısler aklım çıkmıştı anestezici gelecek die 2 saat beklemıstım

Allah seni iyi yetişmişsin yine işini halledip hemen geri mi döndün goggle bakmadım henüz ama genelde çalışan saatleri geç olur böyle yerlerin 4 de kapanmasın tuhaf meyse araypp öğreneyim bn yine saat aralığını eşim götürürse iyi olur 3 yaşındaki kızımla gidicem yoksa

Evet çıktık bide koftecı Yusuf’a yemek yemeye girdik çocuğun biri telefonumu çaldı o halde de çocuk kovaladım üstüne bir de eşimde arkamdan koşuyor falan yakaladık ama parmak kadar sıpa polisle falan uğraşmak istemedık saldık gitti akşam 10 da Konya’ya giriş yaptık

istanbul sana baya bayaa hoşgeldin yapmış bir rahim filmi için yaşadıklarına bak gece gece ne güldürdün Allahda seni güldürsün

istanbul sana baya bayaa hoşgeldin yapmış bir rahim filmi için yaşadıklarına bak gece gece ne güldürdün Allahda seni güldürsün
Amin inşAllah şuan güldük zaten eşimle ne koştuk çocuk tombalak olmasa yakalayamazdık die bide daha 9/10 yaşlarında korktu sıpa heyecandan eli ayağı titriyordu şarja takmıştım aletiyle beraber aldı uçurdu kim olduğunu da goremedım bi anda prizden şarj aleti kayboldu gözümün önünden koştum Allah tan cebıne atmamış ataydı göremezdim kılıf fosforlu olunca hemen gözüm tuttu saniyelikti yani . Yani aleti değil de ucundan teli alsa farkedemezdim tel gözükmüyor prizi goruyordum kola dolabının arkasına takmıştım aç gozlulugunden prize de uzanmış çocuk

ayyy topbalak ama işinin ehl-iymiş baksana şarj aletine para vermemek için onuda cukkalamış kız gülüyoruz ama yazık o çocuğu nasıl yetiştirmişler ya

ayyy topbalak ama işinin ehl-iymiş baksana şarj aletine para vermemek için onuda cukkalamış kız gülüyoruz ama yazık o çocuğu nasıl yetiştirmişler ya
Biz çok üzüldük benım oğlum boylarındaydı sonra dınlenme tesısınden çıkarken yanında çok şirret kaba bi adamla gördük çocuğu sürüyüp gidiyordu dur şu serefsizi korkutayım başkasına bulaşmasın burda dedi —-

eşim araçla yanaştı sizi vıdeoya aldım şimdi şikayette bulunucam dedi bi anda yok oldular

yaaa maalesef böyleleri her yerde var maalesef Allah ıslah etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…