Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Bakırköy de ne tarafa acaba bilen biri bana ulaşabilir mi ?

Bakırköy de ne tarafa acaba bilen biri bana ulaşabilir mi ?
4 seansta nasıl bir çözüm sunulabilir ki.bana pek mantıklı gelmedi.genelde bu tür durumlarda tekrardan paket satıyorlar.bende yarım bacak genital koltukaltı 800e anlastim bahcelievlerde.16seans hakkım var.o zamana kadar çoktan biter ama paket 16 seans ihtiyacin oldugu kadar gelirsin dediler

16 seans genelde alex makinelerde veriliyor ona gittim ama bir faydasını göremedim seanslarım bitmek üzere. farklı bölgelerim için 6+2 seans veren diod makine kullanan bir güzellik merkeziyle anlaştım ve 2 ay önce 4.seansıma girdim hala çıkmadı. demek istediğim 16 veya 4 farketmez kullanılan cihaz ve kıl kökleri önemli. umarım hepimizinki tez elden biter. :)

Merhaba,

internette bu sayfanin reklamini görmüstüm ...Tavsiye edermisniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Nerde yaptiriyorsunuz acaba fiyat uygunmuş ve memnun kaldiniz mi

reklam olmasın diye sadece sizler için çıkışta tabelalarını çektim sizlere sunuyorum gerçekten çok işlerinde ehil ve profesyoneller hatta ben oradayken biri neredeyse ağlayarak ucuz diye bir yere gittim dedi bakırköyde dudağını yakmışlar yakınıyordu merdede bir uzman sorun yapmayın 2 seansta gidecek demişti şaşırmıştım işte demem oki ucuz diyede kendini teslim etmemek gerek merdeyi gözünüz kapalı araya bilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Eminmisiniz o fiyata gercek lazer yaptirdiginizdan sastim

Bu reklam degilmi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…