istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

İst'da taaaa bebeklikten çocukluğa,gençliğime dek Beşiktaş'taydım.
bu sebeple bende en özel yere sahip olan yer Beşiktaş
ama şu an Ümraniye'de oturuyorum

Beşiktaş candırr... Çok şanslıymışsın.Kokusu bile başka beşiktaşın. Aşığım semte...:)
Ne yazık ki oturmak hiç nasib olmadı.

Beşiktaş candırr... Çok şanslıymışsın.Kokusu bile başka beşiktaşın. Aşığım semte...:)
Ne yazık ki oturmak hiç nasib olmadı.

evet aynen öyle.. cidden çok seviyorum Bjk'yi ve sanırım dünyanın eeeen güzel semtine,şehrine bile değişmem o derece aşığım

bnde umranıyede oturuyorum 3 yıldır ama hıç sevemedım neresındesın

Çok kalabalık tek sıkıntı o olabilir.İstediğin herşey elinin altında hemen ulaşabiliyorsun.İzmir'de küçük bir yerde oturuyordum daha önceden o sıkıntıyı çok çektim.İzmir'i hiç sevmedim mesela hiç bana hitab etmiyordu.

Bende 1.5 aydır Ümraniye'deyim. Güzel yermiş Ümraniye..

bnde umranıyede oturuyorum 3 yıldır ama hıç sevemedım neresındesın

merhaba kızlar ben 7 yaaşmdan beri istanbul ümraniyedeyim ve yerimi çok seviyorum evlenincede inş buralarda biyerlerde oturmak istiyorum biz bi buluşma yaaptk kzlarla çok güzeldi isterseniz aramza gelebilirsiniz=)

bende buraya yeni katıldım bende evlenene kadar şişlide oturuyordum şimdi gaziosmanpaşada oturuyorum. ama iş yerim şişlide olduğu için ordan çokta ayrılmış sayılmam

bende buraya yeni katıldım bende evlenene kadar şişlide oturuyordum şimdi gaziosmanpaşada oturuyorum. ama iş yerim şişlide olduğu için ordan çokta ayrılmış sayılmam

hoşgeldin canım ben bekarım ümraniyede oturuyorum ama ben evlenincede ümraniyede oturmak istiyorum biz kızlarla 5 kişi olduk bi ara buluştuk istersen sende aramıza katılabilirsin kadıköyde buluştuk çokta güzel geçti

eminim süper gecmiştir :) keşke yakın olsaydık

inanın herşey o kadar güzeldiki buluşma olsun yemek yeme sonra tatlı faslı ilk tanışmamız olsun siz nerede oturuyosunuz ki tanışabliriz yani ben arkkadaş canlısı bırısıyım

tuzladanım bu taraflara gecersen beklerım :) bende arkadas canlısıyım

inşallah gecerım o taraflara canım neler yapıyosun canım calışıyomusun ev hanımımısın egerkı ümraniye kadıköy üsküdar vs bu taraflara gecersen bende beklerim canım kesınlıkle tanısabiliriz ben kübra 25 yaşındayım bekarım canım kahveye beklerim herkesi

22 yaşındayım ismimiz aynı:) cuma kadıkoydeydım evliyim 2 yılı gectı cocuk yok suan düşünmüuom özel sektorde calısıyorum öle işte sen:)

22 yaşındayım ismimiz aynı:) cuma kadıkoydeydım evliyim 2 yılı gectı cocuk yok suan düşünmüuom özel sektorde calısıyorum öle işte sen:)

ne güzel bak adaş çıktık canım bende çalışıyorum özel sektörde erken evlenmişsin sanırım yoksa ben mi geç kaldm bılemedım şimdi çok sevindim ismimizin aynı olmasına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…