İst'da taaaa bebeklikten çocukluğa,gençliğime dek Beşiktaş'taydım.
bu sebeple bende en özel yere sahip olan yer Beşiktaş
ama şu an Ümraniye'de oturuyorum
Beşiktaş candırr... Çok şanslıymışsın.Kokusu bile başka beşiktaşın. Aşığım semte...:)
Ne yazık ki oturmak hiç nasib olmadı.
oyyy maşşallahhh sizeeebiz 26.haftaya giricez daha var allahın izni ile ama sizin az kalmış allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nassip etsin kızmı erkekmi ?
2 yıl şehremini(bebekken) 21 yıl esenler şimdi evlendim 3 yıldır sultanbeyli (anadolu yakası)
Ama cevap verenlerin çoğu karşıda sanırım...
Bende 1.5 aydır Ümraniye'deyim. Güzel yermiş Ümraniye..
bnde umranıyede oturuyorum 3 yıldır ama hıç sevemedımneresındesın
bende buraya yeni katıldım bende evlenene kadar şişlide oturuyordum şimdi gaziosmanpaşada oturuyorum. ama iş yerim şişlide olduğu için ordan çokta ayrılmış sayılmam
Neresinden annemler tuzla aydınlı da oturuyor :)
hoşgeldin canım ben bekarım ümraniyede oturuyorum ama ben evlenincede ümraniyede oturmak istiyorum biz kızlarla 5 kişi olduk bi ara buluştuk istersen sende aramıza katılabilirsin kadıköyde buluştuk çokta güzel geçti
eminim süper gecmiştir :) keşke yakın olsaydık
inanın herşey o kadar güzeldiki buluşma olsun yemek yeme sonra tatlı faslı ilk tanışmamız olsun siz nerede oturuyosunuz ki tanışabliriz yani ben arkkadaş canlısı bırısıyım
kiz benimki cnm senin cinsiyet nedir...allah saglikla nasip etsin kucagimiza almayi
tuzladanım bu taraflara gecersen beklerım :) bende arkadas canlısıyım
22 yaşındayım ismimiz aynı:) cuma kadıkoydeydım evliyim 2 yılı gectı cocuk yok suan düşünmüuom özel sektorde calısıyorum öle işte sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?