ne güzel bak adaş çıktık canım bende çalışıyorum özel sektörde erken evlenmişsin sanırım yoksa ben mi geç kaldm bılemedım şimdi çok sevindim ismimizin aynı olmasına canım
merhaba kızlar ben 7 yaaşmdan beri istanbul ümraniyedeyim ve yerimi çok seviyorum evlenincede inş buralarda biyerlerde oturmak istiyorum biz bi buluşma yaaptk kzlarla çok güzeldi isterseniz aramza gelebilirsiniz=)
Eminim güzel geçmiştir. Ama karnım burnumda nasıl gelirim buluşmaya bilemiyorum.
merhaba kızlar ben 7 yaaşmdan beri istanbul ümraniyedeyim ve yerimi çok seviyorum evlenincede inş buralarda biyerlerde oturmak istiyorum biz bi buluşma yaaptk kzlarla çok güzeldi isterseniz aramza gelebilirsiniz=)
hoşgeldin canım ben bekarım ümraniyede oturuyorum ama ben evlenincede ümraniyede oturmak istiyorum biz kızlarla 5 kişi olduk bi ara buluştuk istersen sende aramıza katılabilirsin kadıköyde buluştuk çokta güzel geçti
aa ne guzel buluşma falan yaşlar kaç
bende buraya yeni katıldım bende evlenene kadar şişlide oturuyordum şimdi gaziosmanpaşada oturuyorum. ama iş yerim şişlide olduğu için ordan çokta ayrılmış sayılmam
kımler bulustu yahu bılmıyorum ben :)
selam ben ümraniyeden
merhaba canım bende gaziosmanpaşa meydan oturuyorum
kadıköyyyyy ??? :))
küçükköy ile gaziosmanpaşa arası, ikisine de yakınım
sonunda bitane ümraniyeden buldum neresindesin canım bende ümraniyedeyim sonduraga yakınım ben kübra
bende iskinin ordayım canım baya yakınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?