• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

merhaba kızlar ben 7 yaaşmdan beri istanbul ümraniyedeyim ve yerimi çok seviyorum evlenincede inş buralarda biyerlerde oturmak istiyorum biz bi buluşma yaaptk kzlarla çok güzeldi isterseniz aramza gelebilirsiniz=)

Eminim güzel geçmiştir. Ama karnım burnumda nasıl gelirim buluşmaya bilemiyorum. :1:

Eminim güzel geçmiştir. Ama karnım burnumda nasıl gelirim buluşmaya bilemiyorum. :1:

bızım aramızda karnı burnunda olanda vardı canım ama katılamadı malesef ama msjlaşıyoruz çok guzel geçmişti evettt istersen sende aramıza katıl mssjlaşmalarımıza tanık ol bebiş kızmı erkekmı canım bızım aramızdakı arkadaş arefe gecesı dogurdu

hattta eve geliriz olmadı senı görmeye canım bız arkadası ziyarete gıdıcektık ama henuz karar veremedık bakalım hayılrısı nerde oturuyosun neler yapıyosun mail adresın varsa ordan maillleşebilirz canım

merhaba kızlar ben 7 yaaşmdan beri istanbul ümraniyedeyim ve yerimi çok seviyorum evlenincede inş buralarda biyerlerde oturmak istiyorum biz bi buluşma yaaptk kzlarla çok güzeldi isterseniz aramza gelebilirsiniz=)

hoşgeldin canım ben bekarım ümraniyede oturuyorum ama ben evlenincede ümraniyede oturmak istiyorum biz kızlarla 5 kişi olduk bi ara buluştuk istersen sende aramıza katılabilirsin kadıköyde buluştuk çokta güzel geçti

aa ne guzel buluşma falan yaşlar kaç

aa ne guzel buluşma falan yaşlar kaç

canım gunaydın benım yaşım 25 ama benden buyuklerde var aramızda kucuklerde şuan 5 kışıyız ve çok güzel geçti buluşma kadıköyde buluştuk sonra yemek yendi tatlılar yendi sohbet çok güzel geçti inşalllah bidaha buluşucaz ayarlıyarak=)

Back
X