• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

Afzelya
Çok denedim ama olmuyo işte bazen küçük şeylerden mutlu olabiliyorum ama bazende minicik bişeyden üzülüyorum
Canım psikolojik yardım almayi denedinmi gerçi bilmiyorum maddi durumun musaitmi ama imkanın varsa al derim benimde sıkıntılı dönemlerim oldu yeni evlendigimde ve gerçekten terapi çok şey katiyormus insanın hayatına bır çık insan parasıyla akıl almak gibi görüyor bu mevzuyu ama inanki öyle değil bazen düştüğün boşluktan çıkmanın yolu gözünün önünde olsa göremiyorsun çünkü sıkıntılar ruhunuda gözünude karartiyor insanın.fakat psikolojik danismanin o profesyonel bakış açısı aslında bir çırpıda çözebiliyor bazen işi. Bu hayatı bir kez daha yaşama lüksü muz yok ve bu fırsatı iyi değerlendirip mutlu yaşamaliyiz diye düşünüyorum çünkü hayat boyu sıkıntının sonu hastalık ve inan ne kadar üzülüyorum deselerde yatağa dustugunde yine en cok uzulen sen olursun sen olmazsan hiçbişey olmaz kendini mutlu et iyi huylu eş ne büyük nimet.çocuk gibi ol ne olur ki eşinin gözünde erkekte baba şefkat i olmazsa kadının içindeki kız çocuğu Öksüz kalır üzülme bunlara ne mutlu elini tutan bir eşin var tadını çıkar ailen bile olsa seni kaybetmek için cabaverenleri kazanmak için emek harcama çünkü seni sevmek isteyen için hiçbir bahane yoktur evet belki acı ama hayatta bunlar bisirip olgunlastiriyor insanı

Eee biz denk gelemiyoruzki burda böyle kızlar cep telefonuna bildirimler iletilmiyormu siz yazınca geç görüyorum nasıl halledicez nu durumu site kullanımını çok ta iyi bilmiyorum açıkçası

Burda kaynaşmak zaman alıyor bence buluşma ayarlayalım biran önce öyle Kaynaşalım aynı fikirde olan varmı burda zaman kaybetmeden bulusup eğlenceli bir gün gecirsek hanımlar

Back
X