• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

aynı dünyada mi yaşıyoruz istanbulun her yeri güzel mi? Istanbul un birkaç yeri güzel oralarda da zenginler oturuyor onun dışında kalabalığı, trafiği, karışıklığı, çarpık kentleşmesi, betonlasmasi.. hiç yaşanacak yer değil ama hayat şartları. .

malesef size katilmiyorum. kalabalik ama neden kalabalik? cunku guzel cunku turkiyenin metropolu, istanbulda yasam guzel... haliyle de trafigi hareketi cok. keske turkiyenin her yeri boyle olsa da cennet ulkemizin degeri artsa...
istanbul zaten suriçi denilen yerdir. yani eminönu ve topkapi arasi tarihi yarimada... bgn bize cok yakin gelen bi merter bile istanbul degil aslinda.
istanbul dunyanin sayili sehirleri arasinda dillere destan bir guzelliktedir. tum dunya istanbul pesinde kosarken bizim boyle dusunmemiz ne aci.
görmesini bilirsek, tarihi balattan pier lottiden eminonune, tum sehri kaplayan sahil seridine, beyoglundan, cihangirinden, besiktasi, ortakoyu, bebegi, istinye, sariyer, bakirkoy, sultanahmet, gulhane ve daha bircok ilçesi ne guzeldir aslinda...
müzeleri, fuarlari, sinemalari, tiyatrolari, camileri, eglencesi alisverisi ne ararsak elimizin altinda, daha ne istiyoruz ki?

Merhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..

Merhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..[/QUOT
Merhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..
Bu arada istanbul avr yakasindayim herkes buluşma olursa benide haberdar edin yazmış davet bekleyen cok galiba ama organize eden biri yok anlaşılan biri istanbulda şu organizasyonu yapsada bu sebeple herkes yeni insanlarla tanışıp hayatını renklendirse eminim hepimizin ihtiyacı vardır yeni arkadasliklara

Mrb bende avrupa yakası FATİH de yaşıyorum. İstanbul benim yaşayabileceğim tek şehir. Ve asıl istanbul fatih dir. Fatihde yaşadığım için çok şanalıyım...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

neden olmasın benimde samimi içten arkadaşlıklara ihitiyacım var ne zaman istersen ben arkadaşın olmaya hazırım..

ben buluşmayı gelirim bayanlar siz ayarlayın
NOT: Haftaiçi çalışıyorum cumartesi gümleri de 12 ye kadar çalısıyorum öğleden sonra boşum (=

neden olmasın benimde samimi içten arkadaşlıklara ihitiyacım var ne zaman istersen ben arkadaşın olmaya hazırım..
R rabiabaspinar ve afzelya afzelya benımde samımı ıcten arkadaslıklara ıhtıyacım var maltepede oturuyorum ve yenı evlendım bı senedır ıstanbulda oturuyorum ama hıc arkadasım yok :(

Back
X