- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Ben varim maltepeden
Maltepe altaycesmeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim maltepeden
Maltepeden slmmm![]()
ataşehir, örnek mah.
Atasehir esatpasaaa :)
maltepede misin ataşehirde mi? kafam karıştı..
Nasılsın alışabildinmi biraz... Yeni evliyim yazmışsın allah mesut etsin...hosbulduk cnaımmm :)
Tabikide niye yeni mi tasindiniz üniversite yi o tarafta okudum bendebende ataşehireyim ama hiç bilmiyorum buraları bu gibi forumlar idael kaynaşmak için yeni arkadaşlıklar kurmak içinbence..
Beylikdüzü
Beylikdüzü
evet yeni sayılır 2 ay felan oldu ama iş ev iş ev olduğundan keşfedemedim daha yoruyor bu şehir.Tabikide niye yeni mi tasindiniz üniversite yi o tarafta okudum bende
Maltepe tarafı güzeldir orada palladium brandium optimum gibi gezme yerleri var orada da güzel yer aslındaevet yeni sayılır 2 ay felan oldu ama iş ev iş ev olduğundan keşfedemedim daha yoruyor bu şehir.
onları keşfettim az çok, awm sonuçda bi yerlere tıkılıp kalmak istemiyorum..Maltepe tarafı güzeldir orada palladium brandium optimum gibi gezme yerleri var orada da güzel yer aslında
Canım beylikdüzünde barış mahallesi yani migrosun hemen arkası merkez ..otobüslerde,dolmuşlarda,metrobüsde çook yakın..tavsiye ederim gayet nezihtir
Maltepe tarafı güzeldir orada palladium brandium optimum gibi gezme yerleri var orada da güzel yer aslında
Maltepe derken? palladium bizim burada da.. ve ben maltepe de değilim :)