• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

Canım beylikduzunde neresi merkez otarafa yada cekmekoy e taşınmaya dusunuyoruz da araştırma yapıyorum yani ulaşıma açık merkezi olan semt neresi bilgi verebilirmisin bana

Canım beylikdüzünde barış mahallesi yani migrosun hemen arkası merkez ..otobüslerde,dolmuşlarda,metrobüsde çook yakın..tavsiye ederim gayet nezihtir

Tesekku
Canım beylikdüzünde barış mahallesi yani migrosun hemen arkası merkez ..otobüslerde,dolmuşlarda,metrobüsde çook yakın..tavsiye ederim gayet nezihtir

Teşekkür ederim canım evet güzelmiş fakat fiyatları yüksek geldi biraz oğluma rahat Yakınlarda anaokulu bulabilmek için merkezi olsun dedim bizim oturdugum uz yerde çok pahalı şuanda 1+1 ler 1200 civarı eğer temiz birsey arıyorsan evler güzel ama ucmuslar☺

Maltepe derken? palladium bizim burada da.. ve ben maltepe de değilim :)

Maltepe ataşehire yakın diyorum eğer Ataşehir i sevemezsen oralarda gezebilirsin palladium rezidans binasında çalıştım 1 sene batı ataşehirde kalıyor Yenisahra yakın optimum var oda Kozyatağı tarafında Mozaik çarşısı var oralarda güzel teb atasehir lisenin ya da yeni acilan doga koleji dersen karşı tarafında kalıyor

Back
X