• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul da Doğum Yapmış / Yapacak Çoğul Gebeler

merhaba kızlar okurken gördüm zeynep kamile eğer 35. haftadan önce sancınız gelirse asla gitmeyin küvezlerdeki enfeksiyonlara küçük bebekler dayanmıyor lütfen gitmeyin orası tek bebek için belki sağlıklı olabilir am açoğul bebekler için lütfen temiz bir hastane bulun ben kızları o salak yerde kaybettim lütfen gitmeyin kesinlikle temizlik titizlik yok hasta hemşireler asla maske takmıyorlar ben dokunmaya kıyamadım bebeklerime enfeksiyonkapar diye ama ........
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Başın sağ olsun umarım her şey kısa zamanda istediğin gibi olur.

canım beğenmene sevindim. hastane hakkındaki düşüncen nedi gezdin mi odaları falan. neyse inşallah sorunsuz şekilde 38.haftaları görürüz de. herşey güzel olur. Tansiyon konusu önemli sık sık ölçtür..

Yok canım odafalan gezmedim bıran önce ışım bıtsın dıe baktım bana sakıncalı oldugu ıçın ama benım ıçın odanın bı önemı yok yıllamıcam sonuçta yogun bakımı ıyı olsun yeter ondada guvenım tam
Insallah hıç bırıne gerek kalmaz hayırlısı artık

ben gaziosmanpaşa hastanesinde 33 haftalık doğum yaptım.10 gün küvezde kaldılar.yoğun bakım çok titiz öyleki sizi bile almıyorlar.ziyaret iki güne bir. komple giyiniyorsun.ellerini yıkıyorsun sonra dezenfektan sıkıyorsun küvezin camını açıyorlar elini çkardın hemen yıka ,üstüne değdin yıka vs takip ediyorlar.dr gelip hemen bilgi veriyor.hemşireler güleryüzlü. kendi odamda da ne zaman çağırsam geldiler.temiz üstelik.küvez parası yok zaten kanun çıktı alamazlar yasal değil araştırın.bebekler 1 yıl sigortalanıyor acil müdahale ve yataklı hastalıkta para ödemiyorsunuz.bizim çok işimize yaradı zatürre başlangıcı için hastanede yattılar hiç para ödemedik.tek bebek 5 gün sigortasız 1500 tutuyordu oysaki.

Bu durumda İstanbuldaki hastaneler için konuşmak gerekirse tabi ki özel hastanelerde lükslüğüne göre bir otelcilik hizmeti var,
ne kadar lüks o kadar temiz,titiz ve itinalı davranıyorlar,ben kendi doğum yaptığım hastanede prensesler gibi hissetmiştim kendimi açıkçası,
ama imkanlar ölçüsünde tabi,
devlet ve üniversite hastanelerinde durum eskisine nazaran çok daha iyi olsa da hala özel hastanelerle boy ölçüşebilecek boyutta değil..

Back