Erkek İnfertilitesi Istanbul da çok çok iyi bir ürolog arıyoruzz... Tavsiye lütfen :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belki bu konu açılmıştır daha önce ama şuan kafam okadar karışık ve okadar mutsuzum ki hiç bakamadım açıkçası. daha düne kadar heyecanla gebelik testi sonocumu bekliyoduk ama olmadı malesef.. biz üç yıllık evliyiz ve nerdeyse üç yıldır uğraşıyoruz bebek için. bir aşılama iki başarısız tüp bebek!!! ikinci tüp bebek denememiz dondurulmuş tek embriyoyudu ve malesef dün sonucumuzu aldık negatif!!! artık napıcamı bilmiyorum.. eşimde sperm hareket azlığı yapı bozukluğu falan var tam da bilmiyorum açıkçası.. gittiğimiz her doktor direk tüp bebeğe yönlendirdiği için fazlada araştırmadık. kısacası eşim tekrardan doktora gitmek istiyo ama güvenebilcemiz bildimiz biyerde yok aklıma burda paylaşmak geldi.. istanbul da bize tavsiye edebilceniz gidip gerçekten olumlu sonuç aldığınız bi yer varmı arkadaşlar.. şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum... :KK43:
canım gozun aydın hamileymissin tüp mü yaptırdın
istanbulda hangi dra gittin bizede yardımcı olur musun

canım gozun aydın hamileymissin tüp mü yaptırdın
istanbulda hangi dra gittin bizede yardımcı olur musun
Cok tesekkurler basardik cok suku. Sonunda darisi herkese insalah tup bebejle oldu dondurulmus embriyolrm vardi onlari denedik tutundular cok sukur... Medical parkda oldu transferim

Ben de Dr Tuncay Taş diyorum ama üroloji erkekle ilgili sıkıntıları çözüyor

Ankarada kaan aydos var ona tedavi olablrnsz bence

Kaan hocaya gittik biz önermiyoruz uzak durun

Kaan Aydos mikro tese ameliyatı yaptı bana ve Celalettin Peru hoca buna intihar dedi ben asla kaan hocayı önermiyorum

Üzerinden zaman geçmiş ama belki bu konuyu araştıran diğer arkadaşlara yol gösterici olabilir. Tüp bebek konusunda bir arkadaşım bana Doktor Sarp Korcan Keskin'i tavsiye etmişti. Eşim de ben de çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
Bu doktor hangi hastanede çalışıyor acaba ilçe neresi

belki bu konu açılmıştır daha önce ama şuan kafam okadar karışık ve okadar mutsuzum ki hiç bakamadım açıkçası. daha düne kadar heyecanla gebelik testi sonocumu bekliyoduk ama olmadı malesef.. biz üç yıllık evliyiz ve nerdeyse üç yıldır uğraşıyoruz bebek için. bir aşılama iki başarısız tüp bebek!!! ikinci tüp bebek denememiz dondurulmuş tek embriyoyudu ve malesef dün sonucumuzu aldık negatif!!! artık napıcamı bilmiyorum.. eşimde sperm hareket azlığı yapı bozukluğu falan var tam da bilmiyorum açıkçası.. gittiğimiz her doktor direk tüp bebeğe yönlendirdiği için fazlada araştırmadık. kısacası eşim tekrardan doktora gitmek istiyo ama güvenebilcemiz bildimiz biyerde yok aklıma burda paylaşmak geldi.. istanbul da bize tavsiye edebilceniz gidip gerçekten olumlu sonuç aldığınız bi yer varmı arkadaşlar.. şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum... :KK43:
Eşlerimizin sorunu aynı ve ben de hamile kalamıyorum iyi bir doktor bilen varsa lütfen yazsın

Back