İstanbul Cihangir'de yapılan Radiohead etkinliğine gericilerden sopalı saldırı !

Lobna Alami hayatının geri kalanını yarım bir insan olarak geçirmek pahasına paraleeel güçler için gaz kapsülüne kafa attı.

Şefkatli devletimize tuzak kurmak için Ethem Sarısülük. Abdullah Cömert, Berkin Elvan ve diğerlerini arkasaşları, aileleri öldürdü.

Taksim' de ortaya çıkıp kadınları kovalayan palalı esnaf da AKP li değildi paralell di.

Dün de yapılanlar komploydu tabii canımmmmm.

Ben kendi dışındakine bırak hoşgörüyü tahammülü olmayan insandan çok korkuyorum ya.
En tehlikeli tür.

İnan bunun sonu yok. Bak sen hamilesin ben otobüste hamile kadına "oruç oruç abdestimi bozuyorsun çek şu karnını" diyen adam gördüm. Bugün Taksim' de yarın burada. Nereden ne kapıp saldırabileceklerinin haddi hesabı yok.

bunlar insanları islamdan sogutuyorlar..gercekten hakkıyla inanan biri hıristiyan yahudi hic farketmez boyle birseyi asla yapmaz insanları yargılamaz hayatlarına mudahale etmez yanlıs gordugu birsey varsada guzel bir dille anlatmaya calısır catısmaya girmez insanlarla fikir ayrılıklarını siddete dokmez..ateistim diyen bircok insan inanclı oldugunu sananlardan daha inanclı bana kalırsa..gercekten bu zamanda din cok tehlikeli olmaya basladı dini kullanan yaptıgı siddete neden olarak gosteren insanlar sebebiyle..bende inanıyorum kendime gore bende inanclıyım ben neden yapmıyorum..milletin kafasının acıklıgıyla namazıyla orucuyla ugrasmaktan Allahın sevdigi kulu olmaya calısırken sozde.. yarattıgı kullarına en buyuk kotulugu yapıyorlar bunlarla ugrascaklarına humanist olmayı dogayı sevmeyi hayvanları sevmeyi ogrensinler ama nerdee

İktidar ve polisi yüzünden bir gözü artık görmeyecek olan arkadaşlarımız var bir de.. Biber gazı yüzünden ağız kanseri olan..
Ama yine de onlar mağdur,hep mağdur

İktidar ve polisi yüzünden bir gözü artık görmeyecek olan arkadaşlarımız var bir de.. Biber gazı yüzünden ağız kanseri olan..
Ama yine de onlar mağdur,hep mağdur

Şimdi sayısını unuttum kaç bin tane kuş ve yüzlerce kedi & köpek de öldü gazdan. Hani meehamet ?

Şimdi sayısını unuttum kaç bin tane kuş ve yüzlerce kedi & köpek de öldü gazdan. Hani meehamet ?
Ama öyle deme. Dış mihrak ve paralel bağlantılı geziciler yüzünden dolar 2ye yükseldi.. Hayvanmış insanmış umurlarında mı.. Değil.
(dolar şuan 3e yakın gık yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…