İstanbul Cihangir'de yapılan Radiohead etkinliğine gericilerden sopalı saldırı !

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
İstanbul Cihangir'de yapılan Radiohead etkinliğine gericilerden sopalı saldırı !

Gericilerin etkinliğe, 'Ramazan ayında içki içildiği' gerekçesiyle saldırdığı iddia edildi.

Etkinliğe katılanların Periscope hesabından yaptığı yayında görülen saldırının boyutunu Twitter'da yer alan 'her yer kan içindeymiş' ifadeleri özetledi.

http://yarinhaber.net/guncel/41911/...ohead-etkinligine-gericilerden-sopali-saldiri

Videoyu izledim gençler sakin sakin konuşuyor gram aşırılık yok sonra ayının biri geliyor kapatın lan burayı çık çık diye salyalar saçan gündüz oruç tutup ibadet eden (!) bir ayı!

Darılmayın gücenmeyin ama Türkiye' deki İslam bu. Gerçi siz yine savunacak bir şey bulur madur bile olursunuz da neyse...

"Aaa ama bunlar gerçek Müslüman değil"ciler henüz gelmemiş. Ama o saldıranlara sorsak kimbilir nasıl bir sevaba girip, dinlerine ne büyük bir hizmet ettiklerini söylerler kimbilir. Düşündürücü.

Zaten ben anlamıyorum gerçek İslam ne ? O değil bu değil e peki ne !

Ben inanmiyorum bi kere nedense her "ramazan" ayinda boyle olaylar artiyor? Iftiradir. He gercekse de orucuma saygı duymalari gerekir taam mi? Burasi musluman ulke taam mi? Dunya liderimiz islam halifesi olunca bunlari surucez memleketten taam mi? Iste o kadder

Ramazan dolayısıyla değil lütfen, haber çarpıtılmış. Öfkesini kontrol edemeyen gençlerimiz tamamen grubun Creep adlı şarkısının bir zamanlar kendilerinde aşağılık kompleksi, loserlık gibi hisler tattırdığı için bu saldırıyı gerçekleştirmişlerdir. Tatlı bir intikam aslında, ben olsam ben de yapardım az acı çekmedik bu şarkıları yüzünden. Allahsızlar, kendileri bizzat gelsin ben de katılırım saldırıya.

Zaten ben anlamıyorum gerçek İslam ne ? O değil bu değil e peki ne !
Burada ateistlere sormak yerine açın Kur'anı okuyun. Okuma yazmanız var. Bu kadar zor olmasa gerek. Orada yazanlar gerçek İslam. Tabi size uyar uymaz, o benim problemim değil.

Kafirun Suresi
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile
De ki: Ey kâfirler! Sizin taptıklarınıza ben tapmam. Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz. Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim banadır. (Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Meali)

Bu kadar basit! Anlamayan gericilere de duyurulur. İçiyorlarsa içiyorlar sana zorla al iç mi diyorlar!

Ay bunlar yine magdur kabatasa gormeden inandi gordugu saldiriya inanmadi. Tipik Akpli iste.

1. Kabataşa hiçbir zaman inanmadım
2. Herkes gibi ben de fikrimi yazdım. Seni rahatsız eden nedir

Forumda sürekli benim üzerime oynuyorsyn. Kimsin sen? Benden niye bu kadar rahatsızsın annem?

Özelden devam edelim. Konu sabote olmasın

1. Kabataşa hiçbir zaman inanmadım
2. Herkes gibi ben de fikrimi yazdım. Seni rahatsız eden nedir

Forumda sürekli benim üzerime oynuyorsyn. Kimsin sen? Benden niye bu kadar rahatsızsın annem?

Özelden devam edelim
Milletin din öğretmeni olmasiyla buradaki yorumlarini iliskilendirmen milletin başörtüsü hakkinda yorum yapman bana itici gelmistir belki. Ne dersin?
Ay em Karanfil ama sana sen kimsin diye sormayacagim ne olduğun cok belli

Dine saldırmak için güzel bir tiyatro. Neyse kendiniz yazıp kendiniz oynarsınız ancak

Bu tip şeylerde neden olayın mağdurları yapmış oluyor her zaman her şeyi?
Gerçekten merak ettigimden soruyorum. Geçen gün bir arkadaşa daha sordum cevap alamadım.
Dünya rakı gününde kendileri saldirmislardi yine, diyarbakirda ankarada kendi kendilerini patlatmislardi, ali ismaili arkadaşları döve döve öldürmüştü vs devam eder bu örnekler. Neden bu savunma mekanizması?
Çok mu zor yanlış yapmışlar bizim çocuklar demek? Çok mu zor kendi tarafından birinin hata yaptığını kabullenmek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…