- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
Ben mi sert çıkış yapmışım akp'ye oy vermeyenler için kötü bir cümle kurmadım herkesin kendi özgür iradesi istediğine verir istediğine vermez ben sadece mantık kurmaya çalışıyorum ülke için bu kadar çok çalışan bir parti istanbul'a marmaray v.s daha yapılan birçok şey ben sadece soru sordum ssk yı batıran genel başkan ve yolsuzluk yüzünden partiden ihraç edilip şimdi tekrardan gelen birine neye dayanarak güveniyorsunuz diye sordum ama siz cevap yerine saldıraya geçtiniz gerçekten de çok medeni bir duruş sergiliyorsunuz hanımefendi.........
Aaa öyle mi?.. Tamam siz bize madem böyle bir soru yönelttiniz bende size şöyle bir soru yönelttim '' Peki Yolsuzluğa bu kadar adı bulaşmış bir partiye oyunuzu nasıl veriyorsunuz?'' Siz bana bu sorunun cevabını verin bende sözde Ssk'yı batırmış genel başkanımıza neden oy veriyorum onu söylerim .. Ayrıca benim bu dediğim saldırı ise sizinki de aynı şekilde saldırıdır. Ayrıca farkında iseniz tartışma konusu sizin bu yazınızdan dolayı çıktı. Herkez gayet güzel siyasi görüşünü belirtti fakat sizin yazınızdan sonra laf düelloları başladı bilmem farkında mısınız?