İstanbul Botox/Mezoterapi Doktor Önerisi

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.794
1.907
26
Merhaba Hanımlar,

Bedeni 52, ruhu 25 yaşında olan anneme botox yaptırmak istiyorum ya da kırışıklık giderici herhangi bir medikal işlem ama güvenilir bir yer bulamadım. İstanbulda bu işlemleri yaptırıp memnun kalan varsa lütfen bana yazar mısınız? Doktor ya da klinik önerisi rica ediyorummm

Gözde coşar, nezih karaca,, Muhammed davud benim guvendiklerim
Muhammed davud filistinli kacak calisan bir dr. Kacak olmayabilir de emin değilim. Bakin kendisi bu işleri kursuna giderek ogrenmis. Medikal hekim bile değil. Lütfen türk dr. tercih edin.

Muhammed davud filistinli kacak calisan bir dr. Kacak olmayabilir de emin değilim. Bakin kendisi bu işleri kursuna giderek ogrenmis. Medikal hekim bile değil. Lütfen türk dr. tercih edin.
Yok yanlışınız var bence, İtalya yüksek lisans mezunu kendisi, tez savunmasını bu hafta verdi. Ben de ön konsültasyon için bu hafta kendisine gittim. İşlem yaptırmadım ama çok ilgilendi iletişimi güçlü. Ama dediğim gibi işlem yaptırmadım kendisine.

Yanlisim yok Instagramina bakin orada nereden eğitim gördüğü yazıyor. Ben ön gorusme için kendisine gitmistim. İslem yaptırmadım çünkü konsultasyonu kendisi değil asistani yapti :) daha sonra gittigim bir prof. e bu dr. Dan bahsettim. Hemen adini aldi ve Instagramina bakti. O uyardi beni ve kesinlikle tercih etmememi soyledi.

Aynı kişiden mi bahsediyoruz ?

Eklentiler

• IMG_6511.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 30
Benim bahsettiğim kisinin torun center da muayenehanesi var. Mecidiyeköy de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…