• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul beyin cerrahi ( annem için )

oglakkadini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
6
5
86
Çanakkale
Merhabalar yıllardır annem çeşit çeşit hastalıklardan kafasını kaldıramaz vaziyette. Son senelerde de beynindeki damarlarda sorun var ve beyninde bir kitle var. Devlette kaç doktora gittiyse tomografi çektiriyorlar, ilaç verip yolluyorlar, kadın daha kötü oluyorum diyor. Doktor gezmekten takati kalmadı. Beynindeki kitle baskı yaptığından artık normal insan kadar iyi hatırlamıyor ve yapamıyor işlerini. Doktorun söylediklerini de hafızasında tutamıyor. En son gittiği bir yer biz sana yeterince yardımcı olamayız. Çok iyi bir doktora gitmen gerek baştan aşağı inceleyip sana takipli tedavi başlatması lazım, böyle bir iki görmelik ilaçlık iş değil demiş. Annemin elinden tutup kendim götürücem ama fazla maaş almıyorum. Araştırıp bir yere götürmek istiyorum. Tüm bütçemi doğru yere harcarsam anneme de daha iyi yardımcı olabilirim. Bildiğiniz duyduğunuz diğer hastalıklarını da göz önünde bulundurup dikkatle inceleyecek beyin cerrahı var mı istanbul içinde?

Back