İstanbul Bebekli Anneli Buluşma

banateyzedediler

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
49
54
3
32
İstanbul'da yaşayıp 4 aydır deniz görmemiş bir anne olarak bir buluşma ayarlayalım diyorum. Ağırlıklı bebeli analar gelsin. (Tabii bebesi olmayanlara da kapalı değil kapımız.) Tanış olalım. Birbirimizin dertlerine çözüm bulmaya çalışalım. Dedikodu yapalım fal bakalım

40 li bebeyi uyutmaya çalışırken okudum su konuyu geçen hafta sahile indik hava biraz ısındı diye hastalandik ailecek bir 40 inciksaydi bir 6 aylık olsaydı diye diye günler birbirini kovalıyor kucağımda uyutmaya çalışıyorum şimdi kuzuyu siz hangi semttensiniz ?

Ah beee herkeste var o durum bacım biz de hastanede yattık bronşitten dolayı. 40ı çıksın deniyor sonra hava serine dönüyor. Hava ısınınca ne olacak görücez. Çekmeköy'deyim ben

Ah beee herkeste var o durum bacım biz de hastanede yattık bronşitten dolayı. 40ı çıksın deniyor sonra hava serine dönüyor. Hava ısınınca ne olacak görücez. Çekmeköy'deyim ben
Bende merakla havaların ısınmasını bekliyorum bende cekmekoydeyim bu arada buralar başka bir hava hele Nişantepe başka bir iklim yaşıyor resmen bir lohusa olarak darlandum diyorum

Bende merakla havaların ısınmasını bekliyorum bende cekmekoydeyim bu arada buralar başka bir hava hele Nişantepe başka bir iklim yaşıyor resmen bir lohusa olarak darlandum diyorum
Nişantepe de Çekmeköy diye geçiyor ama şile'ye bağlansa yeridir ormanlık bi de oralar hava daha çok değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…