• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbul-Bakırköy'de Moda Evi Tavsiyesi

Peanut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
18
1
86
Arkadaşlar herkese merhaba;temmuz'da düğünüm var ve önceliğim Bakırköy'de bir yerden başlamak,tavsiye edeceğiniz moda evi var mı hiç?Şimdiden teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile5

aysıra kesinlikle nettende bakabilirsin cok zor modelleri cok harika cıkarmıslar her gectigimde gözüm takılıo ayşıra moda evi yaz googleden modellerede bakabilrsin

pinarpin kaça diktiriyorsun gelinliğini ? Ben bakırköyde sorum istediğim modeli çok pahalı bir fiyat verdi. Geldim bahçelievlere daha uygun dediler. Yer farkı çok etkiliyor yaaa...

ben çok indirimli anlaştım , aralık ayında satın aldığım için sezon fiyatının çok altında oldu
1100 tl

Bende monalisa da nişanlıgımı dıktırıyorum. Orayı tavsıye edebılırım.

monalisa modaevi
benim gelinliğim orda dikiliyo şu anda .

canım gelınlıgını burada bızımle paylasırsan memnun olurum. Bende gelınlıgımı orada dıktırmeyı dusunuyorum. Fıkır olur benım ıcın.

aysıra kesinlikle nettende bakabilirsin cok zor modelleri cok harika cıkarmıslar her gectigimde gözüm takılıo ayşıra moda evi yaz googleden modellerede bakabilrsin

bende baktım sıteye cok hos cok guzel modeller var. sagolasın onerin ıcın canım

ayten modaevi var canım nişanlık için oraya gitmiştim ben çok güzel gelinlikler vardı fiyat olarak çokta uygunzemuszemus

evet ayten modaevı var . Bırde onun bır ust katında bır moda evı var(ismini hatırlayamadım). Oradakı bayan cok tatlı ve guleryuzlu. Model konusunda da cok yardımcı oluyor. Bakmakta fayda var

Back