İstanbul- Bakırköy En İyi Falcılar

uzaklardaask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
70
7
Kızlar merhaba ben büyük bir bunalımda olduğum için fallara vs başvurdum. Bakırköy civarında çok iyi falcılar varmış. Mesela falcı nalan falan varmış bir bir herşeyi söylüyormuş. Bunu da bu forumdan duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Peki sizden gidenler var mı acaba? Memnun kalan falan. Ve kızlar Bakırköy civarı ya da hiç farketmez İstanbul un neresi olursa olsun çok memnun kaldığınız,ağzınızı açık bırakan falcılar var mi? Fiyatı hiç önemli değil yeterki güzel ve doğru baksın. Bu arada ben eğer şu nalanın yanına gidersem mutlaka bilgi vereceğim. Ve buradaki tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak gidicem ve sonuçları yazacağım. Evet arkadaşlar yanıtlarınızı önerilernizi 4 gözle bekliyorumm :)

benim de tavsiye debileceğim, bakırköyde matrak kafe funda hn var.. terapi gibi bir fal bakımı oluyor :) tavsiye ederim.

arkadaşlar slm bende iyi bir falcı arıyorum bildiğiniz biri var mı bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…