ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ANNEMİN Bİ LAFIYLA KONUYA BAŞLAMAK İSTİYORUM
KAPININ ARDI GURBET DERDİ ANNEM AMA BEN TAM GURBETTEYİM.
KONYADAN İSTANBULA GELİN GELDİM VE BURADA KİMSEM YOK EĞLENCELİ GEZMEYİ MUHABBETİ SEVEN YAKIN OLAN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞÜP KAHVEMİ BÖLÜŞEBİLECEGİM KİMSE YOK MU
TANIŞMADAN Bİ KONUŞMADAN TABİKİ Bİ GÖRÜŞME OLMAYACAK.AMA BURADAN TANIŞIP ARKADAŞLIĞINI İLERLETEN GÖRÜŞEN ÇOK KİŞİ VAR.anonim bi platformda; buradan çıkan birine nasıl güveneceksiniz ya, buluşmaya manyak takıntılı bi erkek denk gelirse napıcaksınız mesela?
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ANNEMİN Bİ LAFIYLA KONUYA BAŞLAMAK İSTİYORUM
KONYADAN İSTANBULA GELİN GELDİM VE BURADA KİMSEM YOK EĞLENCELİ GEZMEYİ MUHABBETİ SEVEN YAKIN OLAN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞÜP KAHVEMİ BÖLÜŞEBİLECEGİM KİMSE YOK MU
Pişt tanışalım mı hanfendi?Ben varım da in misiniz cin misiniz? Böyle tanışmak bu devirde ne kadar doğru?
bilgisayardan yazdığım için büyük harf kullanımı oldu.Niye bağırarak yazıyorsunuz?
komşumda yok maalesefBir kek yapın komşuların kapısını çalın daha iyi.Bu forumda hayatta kalabilmek için gerçekten güçlü sinirlere sahip olmanız gerekiyor.
Niye villa da mi oturuyorsunuz? Villadaysaniz ben gelirim kahveye.komşumda yok maalesef
HYR TABİKİNiye villa da mi oturuyorsunuz? Villadaysaniz ben gelirim kahveye.
Niye bağırıyorsunuz?ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ANNEMİN Bİ LAFIYLA KONUYA BAŞLAMAK İSTİYORUM
ÇOK UZAK DEĞİL BNCE O ALANBahçelievler çok genel olmuş bebiş.
Yenibosnada oturanla yaylada oturan birbirine kahveye gidip gelemez bir kere.
SANA BIRAKTIM ONU VER DİENiye bağırıyorsunuz?
Böbrek bağışı yapmak istiyorum diye ilan verseydiniz daha mantıklı olurdu
Yooo dostum yoooo ben böbrüşlerimi seviyorum, ikisiyle birlikte mutluyum. O yüzden onları riske atacak davranışlarda bulunmuyorum. Ama sizin buz dolu küvette uyanmanız an meselesi gibi duruyor.SANA BIRAKTIM ONU VER DİE
HİÇ SANMIYORUMYooo dostum yoooo ben böbrüşlerimi seviyorum, ikisiyle birlikte mutluyum. O yüzden onları riske atacak davranışlarda bulunmuyorum. Ama sizin buz dolu küvette uyanmanız an meselesi gibi duruyor.
NE İN NE CİN SADECE GURBETTE OLUP ARTIK BUNALMIŞ BİRİYİM. BU DEVİRDE EVET BİRAZ ZOR AMA ZATEN TANIDIĞIMIZ İNSANLAR BİLE BAZEN O KADAR KÖTÜ OLABİLİYOR Kİ O YÜZDEN ŞANSIMI DENEMEK İSTEDİM.
aa öyle mi bilmiyordum.Büyük harfle yazmak yasak yalnız