• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Istanbul bahçeci tup bebek önerisi

Kacinci tup bebek denemesinde hamile kaldiniz?

• 1

OY: 3 37,5%
  • 2

OY: 1 12,5%
  • 3

OY: 3 37,5%
  • 4

OY: 1 12,5%
  • 5

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Masal2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
589
200
18
36
Kizlar merhaba.istanbul bahcecide tup bebek yaptirmaya karar verdim.bi kez negatif tup bebek denemem var.sizce hangi dr ye gitmeliyim? Aklimi karistiran bir şey var.mustafa bahceci yada klinikte diğer dr ler.acaba basari farki var midir yoksa laboratuvar ayni oldugu icin basari orani yine de ayni midir? Tecrubesi olanlar yardimci olursa sevinirim.

Canım ben mustafa bahcecide tedavi oldum ama başka doktora da gitsen bahcecide aldigin hizmet aynı çünkü aynı embriyologlar işlem yapıyor sadece doktor farkı oluyor ama tedaviyi 40 doktor bir arada karar veriyormuş zaten ama ben mustafa hocamı kesinlikle oneririm

Canım ben mustafa bahcecide tedavi oldum ama başka doktora da gitsen bahcecide aldigin hizmet aynı çünkü aynı embriyologlar işlem yapıyor sadece doktor farkı oluyor ama tedaviyi 40 doktor bir arada karar veriyormuş zaten ama ben mustafa hocamı kesinlikle oneririm
Remzi hoca icin on gorusme olusturduk.gidip tanisalim bakalim.mustafa hocayo da istedim ama asiri yogun olur diye vazgectim.remzi hocaya tup yaptiran var mi ki?

canım ben varım :) remzi beyin hastayım. çok aşırı memnunum kendisinden kesinlikle çok başarılı doktor

canım ben varım :) remzi beyin hastayım. çok aşırı memnunum kendisinden kesinlikle çok başarılı doktor
Remzi hocadan memnun olanlari gordukce daha mutlu oluyorum😁 sizin tedavi ne aşamada? Pozitif mi? Vitamin ilac vs verdi mi tup oncesi?

canım benim havuz işlemi oldu tedavimde çok azdı yumurta rezervim remzi bey 2 toplama yapalım dedi. şimdi transfer için bekliyoruz rahim kalınlaştırıcı falan kullanıyorum canım

merhaba kızlar
bende dr.güvenç karlıkaya ya gittim görüştüm adet olmayı bekliyorum olunca tedaviye başlıcak kısa ve net konuşuyor ilgili bir doktor her ayrıntıyı soruyor yaşım 43. amh 0,13 değerlerin düşük dedi %10 şans verdi elektrik aldım güvendim gerisi allaha kalmış

merhaba kızlar
bende dr.güvenç karlıkaya ya gittim görüştüm adet olmayı bekliyorum olunca tedaviye başlıcak kısa ve net konuşuyor ilgili bir doktor her ayrıntıyı soruyor yaşım 43. amh 0,13 değerlerin düşük dedi %10 şans verdi elektrik aldım güvendim gerisi allaha kalmış
Acikcasi dr ler arasi cok fark olduguna inanmıyorum.ki onemli olan laboratuvar bence.guvenc hocayi da gordum,tanismasam da.iyi ilgili bir dr

Acikcasi dr ler arasi cok fark olduguna inanmıyorum.ki onemli olan laboratuvar bence.guvenc hocayi da gordum,tanismasam da.iyi ilgili bir dr
merhaba ,
bahçeciyi seçmemim nedeni laboratuvarın iyi olmasıydı. önceleri mustecep hocada gittim geldim sonra güvenç hocada kaldım inşallah allahın izni ile başarılı geçer, allah çocuğu olmayan herkese nasip etsin

Remzi hoca icin on gorusme olusturduk.gidip tanisalim bakalim.mustafa hocayo da istedim ama asiri yogun olur diye vazgectim.remzi hocaya tup yaptiran var mi ki?
merhaba ,
güvenç hoca ile görüşmeye gittiğimde remzi hocayıda gördüm çok pozitif birine benziyordu, çokda başarılı bir doktor olduğunu duydum,mustafa bahçeciye kuzenim gitti ilk görüşmede görmuş hocayı sadece daha sonraki işlemlerde dr.kübra ilgilenmiş hep, ama mustafa hocanın talimatları ile tabi, gerçekten yoğun yani.. inşallah mutlu olursun bebeğine kavuşursun

canım diğerlerininde dediği gibi önemli olan labaratuvar doktorda içine sindimi tamamdır. ben doktor seçerken rahat iletişim kurabilir miyim diye baktım onun haricinde hepsi işinde iyi zaten

canım benim havuz işlemi oldu tedavimde çok azdı yumurta rezervim remzi bey 2 toplama yapalım dedi. şimdi transfer için bekliyoruz rahim kalınlaştırıcı falan kullanıyorum canım
Merhaba ne kadardı yumurta rezerviniz benim 5 ay önce yapılan testte 0.252 iken şimdi 0.43

merhaba ,
bahçeciyi seçmemim nedeni laboratuvarın iyi olmasıydı. önceleri mustecep hocada gittim geldim sonra güvenç hocada kaldım inşallah allahın izni ile başarılı geçer, allah çocuğu olmayan herkese nasip etsin
Peki sizin tedaviniz bitti mi? Sonuc ne oldu?

yeni başladım tedaviye adet olunca gidicem doktora size gelişmeleri bildiririm . Yaş 43/ Amh 0.13 güvenç karlıkaya %10 ihtimal verdi düşük
ama yinede denemek istiyorum
Bnm tedavim basladi ve bitti yani yarida kesildi mi desek bilemedim..sizin dr nin yan odasi doc remzi abalidaydi tedavim.bi pcos hastasindan,baska bi hastanedeki tedavisinde 3 blast embriyosu olab bi hastadan ancak 3 embriyo elde ettiler ilk gun.ikinci gune de öldü embriyolarim ne hikmetse..hersey parayi alana kdr..insallah siz guvenc beyle mutlu sona ulasirsiniz..

Bnm tedavim basladi ve bitti yani yarida kesildi mi desek bilemedim..sizin dr nin yan odasi doc remzi abalidaydi tedavim.bi pcos hastasindan,baska bi hastanedeki tedavisinde 3 blast embriyosu olab bi hastadan ancak 3 embriyo elde ettiler ilk gun.ikinci gune de öldü embriyolarim ne hikmetse..hersey parayi alana kdr..insallah siz guvenc beyle mutlu sona ulasirsiniz..
Gecmis olsun .Once kendinize ve yumurtalariniza zaman taniyin .yumurta kalitenizde sorun var gibi duruyor.Enaz 3,4 at vitamin kullanin yumurta kalitenizi arttirin .benimde kalite kotu cikiyordu .6ay vitamin kullandim 4 tane dondurduk.vitamin antioxidant kullanmak cok onemli bu surecte.
Onemli vitaminler resveratrol, nac,omepa q10,ari suture
Prowomen- promotil women -gonamax tan bir olabilir.
Bol c vitamini kullanmak gerekiyor .

Gecmis olsun .Once kendinize ve yumurtalariniza zaman taniyin .yumurta kalitenizde sorun var gibi duruyor.Enaz 3,4 at vitamin kullanin yumurta kalitenizi arttirin .benimde kalite kotu cikiyordu .6ay vitamin kullandim 4 tane dondurduk.vitamin antioxidant kullanmak cok onemli bu surecte.
Onemli vitaminler resveratrol, nac,omepa q10,ari suture
Prowomen- promotil women -gonamax tan bir olabilir.
Bol c vitamini kullanmak gerekiyor .
Ilk tedavim oncesi kullanmistim ama boyle dusunerek degil.tupe gerek kalmadan olur mu diye.tekrar alir icerim onlari.oyle deneriz.siz nerde yaptirdiniz?

Back