Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nikahİstanbul Avrupa Yakasındaki Nikah Salonları Hakkında Bilgi Paylaşımı
Merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi nikah salonu araştırıyorum.
Gidip gördüğümüz salonlarının artı ve eksilerini yazarsanız benim için çok yararlı olacak.
İlk yorumu ben yapayım:)
İlk olarak Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah salonuna baktık ama içimize sinmedi. Salon çok küçük, 200 kişilik ama tavanı alçak. Binanın dışı çok güzel taş yapı. Takı merasimi dışarıda yapılıyor sanırım.
Davetli sayısı az olacak olanlar bakabilir.
Bu arada Bahçelievler Nikah salonunu da gördüm. Genel olarak fena değil fakat takı merasimi olan yer biraz iç karartıcı,gerçi güzel havalarda bahçede yapılabiliyormuş. Ama bizim içimize sinmedi.
Haftasonu Fatih Ali Emiri Nikah salonuna baktık.
Salon 180 kişilik. Nikah masasının konumu iyi değil, davetli koltuklarından çok yüksekte olmadığı için basit duruyor.
Takı alanını da beğenmedik:59
canım esenler beledıyesı nıkah salonu cok guzel tavsıye ederım. sinema salonu tarzında koltuklar gıderek yukselıyor.. takı alanıda güzel. bahçeside var dışarıda dış mekan fotoda çektirebilirsin ben nikahımı orada kıydım. ali emiri yi tavsiye etmıyorum ben orayı begenmıyorum. koltuk dizilimi düz kafalardan kımse nikahı nt olarak göremıyor
canım esenler beledıyesı nıkah salonu cok guzel tavsıye ederım. sinema salonu tarzında koltuklar gıderek yukselıyor.. takı alanıda güzel. bahçeside var dışarıda dış mekan fotoda çektirebilirsin ben nikahımı orada kıydım. ali emiri yi tavsiye etmıyorum ben orayı begenmıyorum. koltuk dizilimi düz kafalardan kımse nikahı nt olarak göremıyor
Teşekkür ederim çilek
Bu kadar zaman oldu, kimse fikir vermedi
Esenleri düşünemem maalesef. E-5 e yakın yerlere bakıyorum ya da daha merkezi.
Nikah olacağı için davetlileri çok yormak istemiyoruz.
Ama yine de çok sağol.
Teşekkür ederim çilek
Bu kadar zaman oldu, kimse fikir vermedi
Esenleri düşünemem maalesef. E-5 e yakın yerlere bakıyorum ya da daha merkezi.
Nikah olacağı için davetlileri çok yormak istemiyoruz.
Ama yine de çok sağol.
canım esenlerın nıkah salonu zaten E-5 yolunun kenarında kalıyor. Aksaray ıstıkametınden ıkıtellı ye dogru giderken E-5 in hemen sol tarafında kalıyor .. dilersen bir bakarsın canım
canım esenlerın nıkah salonu zaten E-5 yolunun kenarında kalıyor. Aksaray ıstıkametınden ıkıtellı ye dogru giderken E-5 in hemen sol tarafında kalıyor .. dilersen bir bakarsın canım
Evet kızlar nikah günümüzü aldık.
Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi, mekan olarak güzel, özellikle bahçe kısmı çok hoş.
Sadece salon biraz küçük gibi. 250 kişilik.