Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
istanbul avrupa yakasında uygun fiyatlı düğün salonlarıı :)
Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında fiyatı fazla yüksek olmayan güzel şık bir yer arıyorum.Sosyal tesis tarzında bir yer de olabilir öğretmen evi vs. Yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yerlerin yaklaşık olarak fiyatları nedir
Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında fiyatı fazla yüksek olmayan güzel şık bir yer arıyorum.Sosyal tesis tarzında bir yer de olabilir öğretmen evi vs. Yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yerlerin yaklaşık olarak fiyatları nedir
kızlar lütfen yardımcı olun az zaman kaldı ve hala hiçbirşey hakkında bilgim yok.yarın araştırmaya çıkacağım bilgi verenler olursa oraya da gidip fiyatlar hakkında bilgi alabilirim
Aynen canim bütceniz ne kadar bilmiyorum ama genel anlamda zaten 10binden asagi bulmak zor sosyal tesisler ve acik hava mekanlari asiri pahalli. kac kisilik salon bakiyorsunuz ve bütceniz ne kadar cnm?
Yuvam dügün salonu bagcilari tavsiye ederim salon yeni restore edilmis cok güzel salon bizim istedigimiz tarih doluydu ama fiyat uygundu 8.000tl
Bir de Labella dügün salonlari var forumda sizde görmüssünüzdür cuma 10.750tl cumartesi 14.750tl pazar 12.750tl
Bahçelievler civarında düşünüyorum canim Bağcılar bize uzak zaten 8 bin bi salon için benim için çok fazla o kadar bütçem yok malesef tavsiyen için teşekkür ederim ☺