How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

istanbul avrupa yakasında uygun fiyatlı düğün salonlarıı :)

sln17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
141
76
98
35
Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında fiyatı fazla yüksek olmayan güzel şık bir yer arıyorum.Sosyal tesis tarzında bir yer de olabilir öğretmen evi vs. Yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yerlerin yaklaşık olarak fiyatları nedir

Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında fiyatı fazla yüksek olmayan güzel şık bir yer arıyorum.Sosyal tesis tarzında bir yer de olabilir öğretmen evi vs. Yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yerlerin yaklaşık olarak fiyatları nedir

Yardımcı olacak kimse yok muu

kızlar lütfen yardımcı olun az zaman kaldı ve hala hiçbirşey hakkında bilgim yok.yarın araştırmaya çıkacağım bilgi verenler olursa oraya da gidip fiyatlar hakkında bilgi alabilirim

Hangi semtte bakıyorsun salonu canım sosyal tesislerin fiyatı çok uygun olmuyo bilgin olsun

Aynen canim bütceniz ne kadar bilmiyorum ama genel anlamda zaten 10binden asagi bulmak zor sosyal tesisler ve acik hava mekanlari asiri pahalli. kac kisilik salon bakiyorsunuz ve bütceniz ne kadar cnm?

Bu arada bende agustos için yer arastiriyorum uygun fiyata haftasonu bir kaç yerle goruscem bakalım

Yuvam dügün salonu bagcilari tavsiye ederim salon yeni restore edilmis cok güzel salon bizim istedigimiz tarih doluydu ama fiyat uygundu 8.000tl
Bir de Labella dügün salonlari var forumda sizde görmüssünüzdür cuma 10.750tl cumartesi 14.750tl pazar 12.750tl

Bahçelievler civarında düşünüyorum canim Bağcılar bize uzak zaten 8 bin bi salon için benim için çok fazla o kadar bütçem yok malesef tavsiyen için teşekkür ederim ☺

Konuyu bende takip ediyorum
Küçükköy Bayrampaşa Gop lazım bana da :)

Back